Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier - dojmy z multiplayerové bety
4.5.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
je to open beta?
-
fakt jde 16 na 16 v mp? ja mam takovej dojem ze jsem cetl jen klasickych 12... *8*
-
-
je to 8 na 8... a kazdy tym je jeste rozdeleny na 2 casti po ctyrech hracich
-
-
Jojo, osm na osm, uz se mi nejak ty nasobky ctyr znasobily :) dik :)
-
"Základ je jasný: pohled třetí osoby, šestnáct hráčů proti šestnácti,"
to autor jen zkousi kolik to cte lidi?
-
-
-
Souhlasím, je to perfektní a moje jedna z nejočekávanějších her roku. Pokud bude náhodou špatný singl, mebude to tolik vadit, protože MP to vynahradí na plné čáře.
-
Gratuluji UBI, zabili jste další sérii..!
Ne že by mi tolik vadil ten MP, ale tohle už prostě není GR a ani to (pro mě) není zajímavě provedené. To úplně první video (http://goo.gl/bWkRZ) mě fakt nakoplo a neskutečně jsem se těšil, to co ukázali potom (http://goo.gl/MNEP0) mě přesvědčilo, že UBI umí dělat akorát Assasins Creed (a SC Conviction ještě nebyl špatný).
Ale jinak fajn článek. *5* -
-
Prvni video bylo naprosto uchvatne... Ale libi se mi ta komunikace mezi vojakama, dokresluje to krasne atmosferu :)
-
-
Pořád to má něco do sebe. Líbí se mi ty holografické fíčurky kolem zbraní a vojáků, "zaměřovače" cílů a takové ty technické věci, které povětšinou pochází právě z předešlého buildu (zpracování neviditelnosti se mi ale třeba moc nelíbí). Ten boj to ale úplně zabíjí...
-
-
Možná bys měl pochopit, že se to někomu(patřím mezi ně) může i líbit. Osobně jsem hrál všechny Ghosty a je pravda, že tohle podání se už trošku liší, ale nezdá se mi to tak špatné a do CoD to má hodně dalko, teda alespoň ten mulťák.
-
-
Brzdi, já ti svůj názor nevnucuju. S tím srovnáním s COD. Graficky velice podobné, zvlášť paleta barev (i když jí dnes používá kde kdo *7*). Samozřejmě je to něco jiného, ale podobné prvky tam jsou, zbytečné vnucování "epic" momentů. které se do GR nehodí. A pak 1000x omílaná konzolovatost, na které mi vadí jedna jediná věc - rozptyl zbraní. To je prostě výsměch.
- EDIT: O MP se vyjadřovat nebudu, tam je to samozřejmě o něčem úplně jiném a především MP je příliš subjektivní na to abych ho soudil. Jde mi čistě o SP zážitek. -
Druhé video (goo.gl/MNEP0) je skvělým příkladem té "epic" hratelnosti. Úvod je decentní, byť jak jsem řekl, střelba se mi hrubě nelíbí. Pak mám problém s tím vrtulníčkem. Vojáci bývají vycvičení (mluvím o nepřátelích) k pozornosti a takovým těm věcem. Jak si pak můžou nevšimnout vrtulníčku kroužícího několik málo metrů nad jejich hlavami? Zvlášť když vezmu v úvahu kolik jich tam je! Ale to bych pořád ještě skousnul... Pak ten konec - jednotka 4 chlápků a rukojmí přebíhají pod palbou 2(!) bitevních vrtulníků a nespočtu vojáků! A všichni to viditelně šijí do nich! K tomu řeknu jen: "And not a single f*ck was given that day."
Jsem asi puntičkář, ale tohle mi prostě vadí. -
-
V Conviction si to nějak nevybavuji, ale já nikdy nebyl zrovna fanda původních SC takže možná proto mi to tolik nevadilo. Pokud ale vím, tak tam to ta helina nešila viditelně přímo do mě bez účinku. CO mi tam ale vadilo byl rozptyl těch zbraní, to mi vadilo, ale zvykl jsem si.
Ano, GR je původně konzolová hra, ale vždy měla kompletně překopaný port pro PC. Byla to téměř jiná hra. Tohle ale není a jsou tam věci které u GR prostě neskousnu.
Na střelbě? Každý kdo někdy ze zbraně střílel musí vědět, že takhle přesnost ani zpětný ráz prostě nevypadá. Někdy se to dá ještě skousnout, ale co je moc je moc a tady je to hodně přes čáru. Samostatně bych to asi skousnul, ale takhle dohromady ne. -
Ta část s útočnými helikoptérami Ti vadí, u SC Conviction Ti to nevadilo? Sice tam byla "pouze" jedna, ale také tam byl jediný člověk proti ní...
Future Soldier pokračuje ve šlépějích obou verzí GR2, Summit Strike, GRAW 1 a 2 (přesněji GRAW 1 na x360 a GRAW 2 na x360, PS3 a PSP) či Predatoru.
A co přesně Ti vadí na té střelbě?
-
-
-
-
-
Musím súhlasiť. E3 prezentácia mala čo do seba. Už len to že bola možnosť pohľadu prvej osoby. Takisto mi vŕta hlavou ako sa im podarilo vyprodukovať esteticky/kvalitatívne horší build než mali na E3 '10.
-
Co je na tom špatné ??
-
-
Co je na tom originálního nebo zajímavého? Původní námět měl "šťávu", tohle mi připomíná COD BlackOps2 z pohledu třetí osoby.
-
-
Stejnej dojem mam i ja od prvni chvile kdy zmenili visual oproti prvnim E3 tralerun (plizeni na plazi-tam sem este doufal ze PC verze bude 1st person - pak sem ale pochopil)
A souhlasim i s tvym prechozim prizpevkem! Kdo totiz hral a mel rad GhostRecon + desert diege + island thunder a zkousnul to, ze GR2 udelali jen pro konzole a i pres to byl schopnej uzit si treti dil, GRAW + GRAW2, tak ten vi ze ghost recon byl vzdycky skvelej balanc mezi realistickou akci a hrou, kde narozdil od army gameplay frci, ale stale se kazdej zasah pocita a chyba v taktice je chyba smrtelna. Pro me osobne tenhle dokonalej balanc mezi simulaci a arkadou je to co sem na tom zboznoval.
Tohle v GRFS nebude. Alespon ne ten napjatej pocit pri opatrnym postupovani mapou, kdy hrac proziva vse z vlastnich oci , mzoura do dalky jestl nekde nezahlidne nepritele, plazi se, vyklani z poza rohu.
GRFS jako GR2. Behat z kdyti do kryti, kropit a vychytavat naskriptovany trigery. Proste to zmutovalo v jinej zanr. Jako Spliner Cell conviction. Na obranu ale musim podotknout ze SC:conviction I MP sem si uzil bylo to jiny ale dobry. Pokud to bude modobne i tady tak to nakonec budu asi taky hrat, Faktem ale zustane ze stary GR mel proste koule ktery ss kazdym dalsim dilem smrskavaly, az se uplne vytratily =D -
-
původní GR byly hovadiny koho může bavit jen ležet na zemi a plýžit se a umírat. Todle vypadá konečně zajímavě
-
-
-
Co je na tom spatne???No treba ty DEMENTNI napisy na vsem o co se opre a na nebi....HRUUUZA
-
-
-
Nehrál autor článku i Ghost Recon: Online? Pokud ano, mohl by mi tu prosím, nebo do nějakého článku, popsat rozdíly a jak se co hraje?
-
-
Bohužel, ještě jsem nehrál... pokud budě čas, zahraji a poreferuji, ale momentálně...
-
-
Takže brokovnice na takticky boj nepoužitelné? Jinak děkuji za pěkný článek.
-
-
Nene, naopak. Vzhledem k nízkému zdraví vojáků a tomu, že tu nemají brokovnice klasický syndrom "nad tři metry už střílím želatinu", tak jdou použít moc dobře. Jen je potřeba uvědomit si, že základní má jen šest nábojů a chvíli trvá přebití.
Ale já na ni nedám dopustit, pokud jsem nemusel ostřelovat přes náměstí nebo most, její jednoranná exekuce cíle se mi vyplatila :) Jde o to, že člověk musí počítat s tím, že pokud jde do "souboje", musí platit první rána, jinak z vás člověk s automatem a třeba i pistolí nadělá řešeto.
A rádo se stalo :)
-