Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier - dojmy z multiplayerové bety
4.5.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Jojo, osm na osm, uz se mi nejak ty nasobky ctyr znasobily :) dik :)
-
Brzdi, já ti svůj názor nevnucuju. S tím srovnáním s COD. Graficky velice podobné, zvlášť paleta barev (i když jí dnes používá kde kdo *7*). Samozřejmě je to něco jiného, ale podobné prvky tam jsou, zbytečné vnucování "epic" momentů. které se do GR nehodí. A pak 1000x omílaná konzolovatost, na které mi vadí jedna jediná věc - rozptyl zbraní. To je prostě výsměch.
- EDIT: O MP se vyjadřovat nebudu, tam je to samozřejmě o něčem úplně jiném a především MP je příliš subjektivní na to abych ho soudil. Jde mi čistě o SP zážitek. -
Druhé video (goo.gl/MNEP0) je skvělým příkladem té "epic" hratelnosti. Úvod je decentní, byť jak jsem řekl, střelba se mi hrubě nelíbí. Pak mám problém s tím vrtulníčkem. Vojáci bývají vycvičení (mluvím o nepřátelích) k pozornosti a takovým těm věcem. Jak si pak můžou nevšimnout vrtulníčku kroužícího několik málo metrů nad jejich hlavami? Zvlášť když vezmu v úvahu kolik jich tam je! Ale to bych pořád ještě skousnul... Pak ten konec - jednotka 4 chlápků a rukojmí přebíhají pod palbou 2(!) bitevních vrtulníků a nespočtu vojáků! A všichni to viditelně šijí do nich! K tomu řeknu jen: "And not a single f*ck was given that day."
Jsem asi puntičkář, ale tohle mi prostě vadí. -
"Základ je jasný: pohled třetí osoby, šestnáct hráčů proti šestnácti,"
to autor jen zkousi kolik to cte lidi? -
Možná bys měl pochopit, že se to někomu(patřím mezi ně) může i líbit. Osobně jsem hrál všechny Ghosty a je pravda, že tohle podání se už trošku liší, ale nezdá se mi to tak špatné a do CoD to má hodně dalko, teda alespoň ten mulťák.
-
je to 8 na 8... a kazdy tym je jeste rozdeleny na 2 casti po ctyrech hracich
-
Pořád to má něco do sebe. Líbí se mi ty holografické fíčurky kolem zbraní a vojáků, "zaměřovače" cílů a takové ty technické věci, které povětšinou pochází právě z předešlého buildu (zpracování neviditelnosti se mi ale třeba moc nelíbí). Ten boj to ale úplně zabíjí...
-
fakt jde 16 na 16 v mp? ja mam takovej dojem ze jsem cetl jen klasickych 12... *8*
-
Co je na tom originálního nebo zajímavého? Původní námět měl "šťávu", tohle mi připomíná COD BlackOps2 z pohledu třetí osoby.
-
Co je na tom spatne???No treba ty DEMENTNI napisy na vsem o co se opre a na nebi....HRUUUZA
-
Bohužel, ještě jsem nehrál... pokud budě čas, zahraji a poreferuji, ale momentálně...
-
Nene, naopak. Vzhledem k nízkému zdraví vojáků a tomu, že tu nemají brokovnice klasický syndrom "nad tři metry už střílím želatinu", tak jdou použít moc dobře. Jen je potřeba uvědomit si, že základní má jen šest nábojů a chvíli trvá přebití.
Ale já na ni nedám dopustit, pokud jsem nemusel ostřelovat přes náměstí nebo most, její jednoranná exekuce cíle se mi vyplatila :) Jde o to, že člověk musí počítat s tím, že pokud jde do "souboje", musí platit první rána, jinak z vás člověk s automatem a třeba i pistolí nadělá řešeto.
A rádo se stalo :) -
Souhlasím, je to perfektní a moje jedna z nejočekávanějších her roku. Pokud bude náhodou špatný singl, mebude to tolik vadit, protože MP to vynahradí na plné čáře.
-
Prvni video bylo naprosto uchvatne... Ale libi se mi ta komunikace mezi vojakama, dokresluje to krasne atmosferu :)
-
Musím súhlasiť. E3 prezentácia mala čo do seba. Už len to že bola možnosť pohľadu prvej osoby. Takisto mi vŕta hlavou ako sa im podarilo vyprodukovať esteticky/kvalitatívne horší build než mali na E3 '10.
-
Co je na tom špatné ??
-
Gratuluji UBI, zabili jste další sérii..!
Ne že by mi tolik vadil ten MP, ale tohle už prostě není GR a ani to (pro mě) není zajímavě provedené. To úplně první video (http://goo.gl/bWkRZ) mě fakt nakoplo a neskutečně jsem se těšil, to co ukázali potom (http://goo.gl/MNEP0) mě přesvědčilo, že UBI umí dělat akorát Assasins Creed (a SC Conviction ještě nebyl špatný).
Ale jinak fajn článek. *5* -
Nehrál autor článku i Ghost Recon: Online? Pokud ano, mohl by mi tu prosím, nebo do nějakého článku, popsat rozdíly a jak se co hraje?
-
Takže brokovnice na takticky boj nepoužitelné? Jinak děkuji za pěkný článek.