Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon: Future Soldier posunut, vyjde i na PC
10.1.2012 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
hmm ja sa na to docela tesim...vsetci nadavate ako sa ta seria pokazila a neviem co...nepaci sa vam nehrajte...ja som rad ze to bude aj na PC...ved nikto vas nenuti si to kupit...nik vam nedrzi u hlavy revolver a hraj inak schytas gulku...tak potom nechapem kde je problem
-
a splinter cell :)
-
Ty ostatní si pak zachovaly určitou míru taktiky a vyšší obtížnost a pořád to byly velice zábavné tituly. Rambo stylem jsi hrát nemohl, to mi stačilo.
-
Napřed i na PC, pak si to rozmysleli a ted repete?:D
-
Tak to fakt čučim !!! UBI se překonal?? žeby strach o prachy?? :D :D
-
Pamatuju si, kdy ještě Ghost Recon mělo snahu být jakštakš realistickou taktickou střílečkou a kdy naposled za něco ještě stálo. Byl to tuším...ehm...první díl?
-
Proč? Proč musejí na PC, kterému se jinak pomalu vyhýbají jak jen to jde vydávat zrovna Ghost Recon? Proč vůbec ničili tak skělou sérii? Jediné co UBI dělá dobře je Assasins Creed a Rayman, zbytek nestojí za nic...
-
díky bohu za ne:)
-
PC? Díky nechci
Já chci zpátky UBISOFT a jeho skvělý hry - s Redstorm I.E. zpátky R6! (FarCry podle mě ještě hodně dlouho nikdo nepřekoná) -
Ono to ešte nevyšlo?
-
Jinak tenhle díl vypadá na další zprzněnou sérii od Ubi :-(
-
Diablo 3 :-D
-
Příklad za všechny. Diablo III:)
-
Nechci být prorok nebo dokonce zlej, ale myslím, že u téhle hry by mi ani nevadilo, že nebude na PC.
-
Jsem zvedavej, jestli v tomhle roce vyjde nejaka hra o ktery se napise: "Vyjde i na konzole", boze jak ja ty konzole nenavidim
-
...and not a single flying sh*t was given that day...