Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PLuto.petr
    Mě právě velká volnost a krkolomné ovládání hodně zkazil zážitek z Dreamfallu. Radši trávím řešení logických pkolů, než zbytečné pobíhání po městě...
  • PLuto.petr
    Hitman je bohapustá akčňárna snažící si mít některé adventurní prvky. Ale s žánrem adventury jako takovým to nemá mnoho společného...
  • Indy
    Tato hra mě hodně bavila ale skončila pro mně když mi vzali Carly a prostě nešla zachránit *10* *16* *16*
  • GlaDOS
    No vidíš. A Wadjet Eye Games na 2D adventurách v nízkém rozlišení skvěle vydělává.
  • Nevím, ale moc s tebou nesouhlasím. Textury mi hnusné nepřišly a ten konec možná očekávaný, ale to jak ho hra podala mi furt dodávalo naději, že to tak nedopadne....prostě některé možnosti co tam byli a některé rozhovory mi pořád dodávali naději, že to nakonec dopadne všechno dobře. A taky mi teda nepřišlo, že by se v tom jednom dílu toho stalo nějak moc. Spíš mi přišlo, že byl oproti předešlým strašně krátký. Řekl bych, že tvé problémy jsou způsobené tím, že jsi o tom moc přemýšlel, místo toho aby ses nechal pohltit atmosférou a vžil se do příběhu, protože ten je podávaný naprosto mistrovským způsobem.
  • Keyz
    Zakončení bylo dost očekávané.(čekal jsem,že se hodně věci semele,když se nesemleli předtím)
    Taky mně vadilo,že se stalo tolik věcí v jednom díle.To je velice často.
    Kdyby to probíhalo průběžně....
  • Keyz
    Mně,je jedno jestli to je adventura,RPG,FPS.
    Zde mně táhlo hlavně možnost se rozhodovat,rád jsem věřit že to má smysl a mohu něco ovlivnit a také různá dilema která je potřeba rozhodnout.Bohužel to nebylo takové jak jsem čekal ale minimálně to není v rozhodovaná horší než jiné hry která mají podobné možnosti.

    Určitě tomu pomáhá apokalypsa který tam je.Lidi baví věřit,žese tohle děje a řeší jak by se rozhodly.Určitě také táhne Zombie žánr a když do toho zapojí seriál a komix tak lze úspěch očekávat.Dokonce se tomu pak hodně věcí odpouští.
    Hnusné textury okolí atd.Je jedno jestli to je i na jiné platformy,ale na PC to okolí vypadá prostě hnusně.
    Pro mně navíc očekávaný konec.V jednom dílu se toho semele tolik,že to dost zamrzí.Takto to je sakra pokaždé.Menší zvraty a na konci něco extra.Kdyby to udělali jinak nezlobil bych se.
  • vydat 2 d hru v dnešní dobe je docela odvaha, navíc s hadankami typu kombinuj premety nahodne na sebe bez jakehokoliv smyslu.
    Ja povazuju za adventuru i stare hitmany a takove hry by mohli vychazet castejc
  • Estophelen
    The Walking Dead mě královsky bavil, ale kdyby tam bylo ještě více možností a více nelineární příběh, bylo by to skoro na uctívání.
  • Jo, The Walking Dead je hra roku - silný příběh a momenty jak sviňa, skvělé postavy o které se člověk ku*evsky staral a zajímal, skvělá stylizace a celkové pojetí adventury jako takového více cinematického zážitku.
    Nezatrcuji hry typu The Longest Journey, Ve stínu havrana, Polda, ale více mi asi sedl systém The Walking Dead, možná bych semtam nějakou tu hádanku vmísil a bylo by vymalováno.
    On už Dreamfall byl podobného ražení, kde se zase tak moc nepřemýšlelo a spíše se jelo na příběh a postavy a ono to je vcelku logické - ve starých adventurách nebyla taková volnost pohybu a takové (technické) možnosti, takže se to... nechci říci kompenzovalo, ale lepší slovo mě nenapadá, obtížnější hratelností.
    2. sezóna TWD bude krutopřísná, Dreamfall chapters snad budou skvělé též a celkově by takových adventur mohlo přibýt. Ne však tolik, aby se to stalo masovou zábavou a dalším Call of Duty (i když, ono i tak není moc kam tou obtížností uhýbat... avšak přeceňovat inteligenci některých jedinců taky není záhodno!!).
  • Adventury mě přestaly bavit, podle mě tam chybí nějaký pokrok, např. zasekávání na maličkostech, dřepím u mříže, kousek na zemi cihla, kterou bych mohl odlákat zombie, ale prostě nejde zvednout, víc cest, jak se dostat k cíli by bylo fajn
  • Estophelen
    Aye, pořádná recenze by určitě byla dobrá.
  • "bude
  • Rozhodně jeden z nejsilnějších herních zážitků :) . Kdy bude komplet recenze?
  • Tak jsem momentálně dojel 5 epizodu a musím dodat jen jedno, chci 2 sérii a to pokud možno hned. Zakončení bylo naprosto úžasné a doufám že pokud bude pokračování minimálně stejně poveden

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit