Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grifus
    Napad zajimavej, ale ze by mne to dvakrat lakalo hrat, to ani ne...
    • command42
      praveze to nieje ani zaujimavy napad...
  • To urcite vyzkousim. Dvouhlavnova brokovnice z Dooma 2 je totiz neprekonatelna.
  • iddqd a idkfa a jdeme na věc *1*
  • BoB.2
    Mazec žeru lidi co tohle dokažou, jen to vypadá že má Gordon (Doom) metr protože je všem po pas.
  • na mna to posobi ako haluz na styl serious sama....hlady monstrov a oddychova rezacka...s tym audiom a ...podla mna super... *1* *5*
  • Mě to přijde trošku úchylný *4*
  • Takže něco ve stylu, kdyby Valve a ID vařili ze stejného kotle:P
  • Counter-Life si pamatuju, dohrál jsem takhle celý Half-Life, byla to pecka! Není nad to, když člověk odstřeloval vetřelce AWPčkem do řepy *2*
  • To vypadá jako správnej úlet :D No když bude čas zkusit se to dá *4*
  • TheGGG
    ten kdo dělal tento mod měl radši věnovat čas něčemu užitečnějšímu. Třeba pomáhat důchodcům a tak, toto je totiž úplná zbytečnost
    • No ty vole, copak je to za předčasně zmoudřelého chlapce *1*
    • BoB.2
      Já dnes pustil sednout v trajflu starší paní počítá se to? (i když mě kur*vsky bolely nohy z hokny)
      • Bobe, neříkal jsi jednou, že jsi ten kluk na fotografii z té arkádové herny v červené kšiltovce? Podle té fotky bych soudila, že ti je tak 13-14 roků. Takže co jsi probůh dělal v hokně? *8* *8*
      • To se nepocita, to je (nebo by mela byt) samozrejmost.
    • Rekl bych, ze porad lepe vyuzity cas, nez trapne trollovani na games.t. v tvem podani *3* .
    • Můžu otázku? Bez nějakých pejorativ, jen opravdu ze zvědavosti a uvítal bych popravdě. Co robí tvá maličkost pro společnost tak úžasnýho? V čem se angažuješ, jaký robíš skutečně neskutečně výnosný job pro všechny a jak tak ten den zužitkuješ pro ostatní, pro sebe, pro tuhle zemičku? Já jen, jestli by si nechtěl jít cestou velikého příkladu hodného následování. Ptám se opravdu ze zájmu a taky ze zklamání, páč většinou svůj talent plýtváš jen tady, což je škoda.
      • TheGGG
        Já trávím mnoho svého času prací pro společnost. Zrovna teď dávám rady do života neskušeným návštěvníkům games.tiscali
        • ZvacA
          Taky by mě to zajímalo, v čem vynikáš v reálu. Pověz všem co děláš, aby to bylo typický pro člověka takových názorů a postavení. Stále otázkou, jestli jsi jen plus mínus devatenáctiletý vagínou nepolíbený gurmet, který tráví většinou času kompenzací svého nenadchnutého a znuděného ega na games a snaží se hrát na trolujícího hrdinu a nebo budoucí osobnost.
          • TheGGG
            Možná ti i pošlu svůj životopis pokud pěkně poprosíš *14*
            Ale to bys musel být moc hodný a přestat navštěvovat ty gay stránky
            PS: nevím v jakých praktikách se vyžíváš, ale tebe vag*ny líbaj?
    • Whoossain
      Je to mnohem míň zbytečný, než Bieberova tvorba...
      • TheGGG
        Práce studentů kteří dostavají dotace od státu a nabíjejí své notebooky ve školách se mi hnusí. Pak nemá být krize když školy kvůli těmto lidem krachují. Měli by radši dělat něco pro společnost ne do sebe matlat prehistorickou hru a prastarou hru.
        • Bod za vtip týdne, máš tam další? *1*
          • TheGGG
            Tvoji vnuci ti poděkují, je vidět že nemáš vůbec žádné ekonomické znalosti.
            • Môj názor. "Pomáhat dúchodcúm" z ekonomického hľadiska nemá zmysel a logiku. Logiku to má len z hľadiska solidarity. Mladý ľudia musia byť hlavne "bezstarostný"! Aby neskôr nemali obavu zo spotreby (utrácania) = hlavná hnacia sila hospodárstva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit