Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    nebavila mě jednička, tak tohle rovnou vynechám. Díky za dojmy.

    • cNNk

      Pribeh me celkem bavil, ale taky jsem mel obcas s tim tunelovym pruchodem, kde se jeste sem tam clovek vracel stejnou cestou problem.  Nevim proc, ale nejak me prislo otravne cestovani nebo si to tak aspon pamatuju.

      • Jevo83

        Cestovanie medzi svetmi je ako za trest, dufam ze v Ragnaroku to bude vyriesene inak

    • Jeeee já myslel, že jsem jediný na světě koho to nebavilo. Když jsem si to dovolil napsat na discord, byl jsem za blázna a dostal jsem slušnou sodu. A to jsem tu jedničku dohrál, abych si fakt udělal vlastní obrázek abych se nemusel řídit pocity ostatních.

      Jako majitel PC a nikoli konzole na mě tahle hra měla hned dvojí efekt. Za prvé je to dle mého nejhorší hra z tria: Horizon Zero Dawn, Days Gone a God of War. No a za druhé od té doby jsem si žádnou další hru,která byla původní PS exkluzivitou, na PC nekoupil, protože mám strach, že by to bylo podobně nudné.


      • iSpirit

        Returnal a Demon Souls můžeš zkusit, až vyjdou. Returnal je na Sony exluzivitu hodně svěží záležitost. Demon Souls nijak herně nepřekvapí, ale je to nejhezčí, co jsem na PS5 viděl.

        Jinak Sony poslední roky jede dost konzumní přístup ke svým hrám a jde to vidět. Ty produkční hodnoty jsou na vysoké úrovni, ale bohužel se z toho vytrácí pro mě taková radost. 

        Takže já osobně čas do těch her ani neinvestuji, takže ty PS exkluzivity jako Horizon ignoruji. U God of War jsem podlehl hypu čistě, podruhé už to neudělám.

      • TheRKD

        Zkusils Death Stranding, Uncharted nebo Spider-Man? Výhledově The Last of Us.

        Ještě bych neházel flintu do žita. 

        • Ahoj děkuju vám oběma za tipy. Na Death Sranding jsem zapomněl respektive neuvědomil jsem si, že to byla PS exkluzivita. Ano ta hra mě bavila a naopak si říkám, že to byl docela svěží vítr do světa her. 

          Já mám spíše strach právě z těch her jako je Spiderman, Uncharted apod. U her jako je Demon Souls a nebo Blood Borne bych si to v pohodě zahríl tam vím, že  na hry From Software je spoleh (měl jsem možnost ověřit si to na těch, které vyšly na PC)

          Speciální kategorií her by pro mě bylo TLOU mám rád hry se zombiky ale trochu bych nad tím váhal kvůli až přílišné surovosti nevadí mi střílet a mlátit na potkání, ale surovost moc nemusím.

          • iSpirit

            myslím, že máš pravdu spíše ty. Death Stranding není Sony exkluzivita. Je to nezávislá hra, kterou pomáhala financovat Sony a poskytli Kojimovi engine. 

            Jinak ano, Death Stranding je svěží vítr, s tím také souhlasím, jen houšť takových.

            • Death Stranding je spis walking simulator ne? Takze chodis a nic se nedeje ne? 

              • Reakce na příspěvek:

                Death Stranding je většinou stealth hororová hra. Snažíš se dostat s nákladem přes složitou mapu buď pěšky nebo v nejrůznějších dopravních prostředcích. Můžeš i bojovat střelnými zbraněmi nebo granáty, jak s lidmi, tak s ostatními nepřáteli. Během přesunu mezi jednotlivými body na mapě se toho děje opravdu mnoho. Hra je místy velmi napínavá až hororová. Doporučuji. Walking sim tomu říkají jen tupouni, co to vlastně nehráli. 

              • iSpirit

                Reakce na příspěvek:

                DS je poetická hra, která nikam nespěchá a přináší spousty zajimavých myšlenek. Jinak ano, je to nejlépe zpracovaný walking simulátor ever. 

                 Jak Kojima odhadl budoucnost v MGS2(fake news a internet), tak ji odhadl i v DS(izolace, Covid).


            • Je to exkluzivita finacovala to Sony a vlastní na to licence. Kojima si jen vydupal v té době pc port.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit