Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsak ano a je to zbytecne. Hraju hru nativne ve 4K a drzi 120fps. Treba ja to vic nepoznam, takze i klidne 4K nativne a pokud hra zvlada 80 - 100fps? Alan Wake 2 jede 70 az 80fps.


  • nightborne

    Ale šmarja protože sem kkt, v poznámkách sem to měl a při psaní to bůhvíjak vytrousil. Připomínka trefná, dík moc, hodim to tam.

  • Derp_1337

    Tak teenageři se můžou před kamarády vytahovat, že hru hrajou "ve 4K a s hodně FPS". Kvalitu obrazu samozřejmě nezmíní. 😂

  • Derp_1337

    Asi nemá problém s tím, že ta informace je v recenzi.

    Spíš mu vadí z principu, že lidi používají takové funkce, které kazí ostrost obrazu.

    Ale jak jsem napsal, proti gustu, žádný dišputát. Když někdo nevnímá ten rozostřený/rozmazaný obraz, tak mu to očividně nevadí a je spokojený.

  • surlyss

    9/10😀. Ach bože. Přeju všem jejich subjektivní hodnocení, ale tady u těch Sony her se zapomíná pravidelně na kritiku, která je u ostatních her úplně standardní.

    Doomovký level-design je out tak 20 let, nefukční combat s více nepřáteleli, příběh gulášovka a výsměch severské mytologii, nepochopení severské mytologie. Nesympatické postavy, prázdné dialogy. 

  • Máš pravdu, zrovna tato si zaslouží těch 10/10.

  • Haleď recenze v pohodě, ale nemůžu si odpustit jednu výtku - je to recenze PC verze a není v ní vůůůbec zmíněno ovládání na klávesnici a myši. Jako je to detail, asi na tom není moc co zkazit, ale příjde mi zvláštní při zmínění konkrétní platformy, na kterou ta hra čerstvě vyšla, vynechat jak se ovládá s periférií dané platformy.. :D

  • Hlavně spousta lidí z nějakého důvodu trvá na tom, že chce hrát ve 4K, i když to nedává žádný smysl, a nic jiného je nezajímá. Že je obraz mázlý a blbý? Kálí pes, hlavně že mám 4K.

  • nightborne

    Eh? Třeba proto, aby zjistil, jak to běží, a mohl to pak napsat do recenze?

  • Svět se blíží taky Ragnaroku, když hry jako tato dostávají 9/10

  • Derp_1337

    Proč jim to nedochází? To je jednoduché. Neexistuje žádná magická funkce, která zničehonic vykouzlí vyšší FPS či lepší grafiku. Vždycky je to za nějakou cenu. Vyšší FPS třeba za cenu horších detailů grafiky.

    Problém je ale v tom, že někteří lidé mají za ty roky sezení u PC zhoršený zrak a tak nevidí tu horší kvalitu obrazu. A oni samozřejmě automaticky předpokládají, že si toho rozdílu nevšimnou ani ostatní.

  • michaelfoucault

    "Po zapnutí DLSS a generování snímků se pak snímkování prakticky nepodívalo pod 150 FPS"

    Omg, to vám nedochází, že ty upscalovací fičury jenom ku**í obraz? K čemu si člověk kupuje 4090, když pak zapíná tuhle obezličku pro karty ze střední a nižší cenové kategorie?

  • Jj hlavně 2hod s tou pipkou... To jsem něják nechápal a začal jsem pochybovat že hraji GOW... Jako zbírat ovoce, jet jak jitrnica na krávě plus dialogy o všem ale o ničem a nic nešlo "skipnout" do toho jsem chytal jejíma kouzlama do ksichtu "nádhernou duhu". Přitom pro příběh hodnota0... No přetrpěl jsem jakože u této sekvence hodně... Jinak dobrá hra akorát někdy až moc tunel... Škoda té jedné sekvence co tam nechala fakt velkou pachuť...

  • Za mě to bylo příběhově horší. Jen jeden jediný zvrat, který stál za to. 

  • Příběhově byla jednička velmi dobrá, ale dvojka mě nebavila. Hrál jsem hru jen proto, abych viděl jak dopadne, ale celkově, co se příběhu týká, nuda nuda nuda. 😐 Mnoho misí bylo k uzívání. 

    Grafika už dnes také neoslní, hudba jedničku také nepřekonala ... dojí značku do morku kostí. 

  • Doufam, ze pribeh otec-syn dostane dalsi naloz emoci . “Jednicku” jsem normalne oplakal. Asi i proto, ze se mi narodil syn, tou dobou opravdu cerstvy a clovek vi, ze by za ten uzlik polozil zivot. 

  • Souhlas s tím, že souboják je super a mlácení příšer stejně zábavné jako v jedničce (nebo ještě zábavnější, vzhledem k tomu, že máš třetí zbraň).

    Souhlas, že berserkeři, tedy náhrada Valkýr, se moc nepovedli. Valkýry jsou o řád lepší.

    Souhlas, že Atreovy epizody byly příšerné. Hlavně to tříhodinové sbírání květin a ovoce s tou holkou, která byla navíc trochu divná (Atreus jí nesměle nabízí kytku a ona "Pff, nechci, nech si ji"; trochu jsem si vzpomněl na rozmazlenou princeznu Drahomíru ze Soli nad zlato).

    Ale nesouhlas, že příběh ujde. První hra byla příběhově hodně povedená, ten vztah otce a syna docela dojemný, skoro dospělý, což se ve hrách moc nevidí.

    Ragnarok je ale podle mě totální bramboračka, nic tam nedává smysl a představa autorů o bitvě soudného dne je spíš k smíchu. Ale zase se mi velmi líbila jejich interpretace Odina nebo Thora, ti dva si ukradli každou scénu, ve které se objevili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit