Přejít na výpis diskuzí
God of War s novým stylem působí skvěle – dojmy z hraní
19.3.2018 | Václav Pecháček
27 příspěvků
-
Ke Kratovi patri Recko... Toto je sice hezke, ale s puvodem to ma stejneho jen jeho (lumber sexual) old look a nazev hry... Zadna vnitni destrukce, nasr*ni, zadna krev a velka msta... A pokud si dobre pamatuju konec ctvrteho dilu, ma jeste nevyrizene ucty na Olympu... Tuto odbocku zcela nechapu a popravde si necham tento dil zcela utect... :(
-
souhlas, radší bych klasickou hack and slash bez crafingu, což je žánr na vymření, ale tady mě to připomíná combatem spíše Souls než God of War...
Rozhodně je plus, že hrdina je trošinku sympaticky, původního Kratose jsem nemohl vystát. -
Achjo, proc musi cpat crafting i do cistokrevne bojovky? :/
-
hru si určitě koupím, o tom nemá cenu debatovat, ale trochu off topic:
jakto že ještě není na tento týden aktualizován seznam živého vysílání? Redakce má dovču, nebo se rozbila kamera? -
Osobně se mi tenhle vývoj série líbí. Kratos byl dříve bezesporu cool, ale přesně jak je v článku zmíněno, jeho postoj, kdy neustále vypadal, že mu každou chvíli praskne cévka, byl poněkud únavný. Je fakt, že ten skok do vydýchaného zádumčivého tatíka v připravovaném dílu je hodně velký, ale zdá se, že to tomu prospívá. Plus se mi líbí vysvětlení tvůrců, že se v tom odráží jejich vlastní vývoj ve skutečném životě. Což je krásná připomínka toho, že nehledě na médium se v umění vždy do nějaké míry odráží i autor.
-
GoW jsem hrál od jedničky a super, ale vypadá, že až teď začnu mít možná Krata trochu rád.:)
-
Ten combat je hodně inspirován Dark Souls... Moc tam nevidím v té hratelnosti God of War. No, změna je život, uvidíme.