Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

On a něco kupovat 😂

• Hmm a že prej se z traileru nedá vyčíst, že je hra naleštěný h*vno. 🙂

• cNNk

Uz podle traileru to vypadalo obsahem jako horsi mobilni hra a to jak se to na konferencich snazili tlacit na silu ukazovalo spis na pruser.

• TheGGG

hra není exkluzivita, ale dobrý pokus....

• Hru jsem dostal ke grafice RAdeon a musím politovat autora recenze, že dospěl ve hře tak daleko. Já se po 10 minutách snažil přemlouvat sám sebe, že to určitě přijde. Ale nepřišlo. Po hodině šla hra z disku. Zápory, které píše autor recenze si vynásobte  x10. Hra je naprosto nudná,  hrdina nemastný neslaný, vizuál opravdu sen nějaké milenky ruského miliardáře. Jen bych tady doplnil, že vůbec ani trochu není povedený. Když to srovnám s 5 let starým GTA5, novou Mafiíí Definitive nebo třeba podobnou rubačkou (kteoru jsem mimochodomem dostal k minulé grafice AMD taky zdarma a je to proti tomuto o miliardu procent zabávnější hra) DMC 5, tak je to jako srovnat Trabant s Ferrari. A Godfall je ten Trabant. Nechápu, co by na tomhle nezvládl PS4. Hra  je graficky na úrovni mozná roku 2010. TOhle je hra tak pro PS3. Ale grafika dělá 5 procent zábavy, zbytek je příběh, hratelnost. Jak píše autor není zde nic. Vůbec nic. Ta hra je úplně prázdná. Za mě tuto hru hodnotím 0/10. Tohle není ani béčková hra. To je prostě totální odpad.

• Vždyť to vyšlo hned první den na PC.

• Ona to hlavně není exkluzivita. Vyjde to se zpožděním i na ostatní platformy

• Carnage666

Oproti tomuhle byl Order masterpiece 😀 a teď vážně, Order mě bavil a vizualně to bylo fakt luxusní (škoda že nešel vypnout film grain) akorát ta délka to zabila no.

• Carnage666

To teda, ale určitě budeš mezi prvníma až to Epic bude rozdávat zadarmo 😀

• Thanquol

Asi tě nikdo nic nenutí kupovat, nebo jo? 

• Kosac

ExcluZííííívvvvvvv 

• TheGGG

uf toto vypadá, jak kdyby nějak dokázali vizualizovat sny a představy 10 letého kluka o fantasy světě.

Naprostý brak a velice nudní a nenápadití nepřátelé.

Chápu, že tech-demo nebude žádné terno, ale oproti tomuto byly order nebo ryse zlaté hry....

• Jack1947

To je exkluzivka kterou si může EPic a PS5 fakt nechat 😉😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit