Přejít na výpis diskuzí
GOG Connect vám umožní přenést některé hry ze Steamu do své GOG knihovny
1.6.2016 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
No a já spoléhal že ho mám zapnutý, naformátoval jsem si PC a přišel jsem asi o rok ve všech hrách.
-
2facepalm: To přeci záleží na tom, co hraješ. Existuje dost starších her, ke kterým se lidi rádi vrátí i po delší době. Samozřejmě se nejedná o CoD, nebo FIFA fotbaly. *3* Dokonce existují hry, které se po tak dlouhou dobu ještě ani nepřestaly hrát. Kolik lidí do teď hraje první Fallouty a jejich modifikace. Jak dlouho se hrál Starcraft? Co některé Civilizace, nebo pokračovately naprosto nepřekonaná HOMAM3 ? A existuje spousta dalších podobných her.
Máš pravdu v jednom, pro Tebe to význam nemá. *1* -
Za 10 let si na hru ani nevzpomenu a budu mít dalších 500 nových. Tak ať si ji klidně vypnou. Co dál tam máš?
-
Tu hru si vlastně nepřevedeš, ale zůstane ti v obou obchodech. Hlavní problém s DRM je v tom, když ti hra přestane fungovat, přestože sis jí koupil. Může to být způsobené vypnutím licenčního serveru (např. bude tady za 10 let steam?), nekompatibilitou s novou verzí systému, překročením počtu povolených přeinstalací atd. DRM taky může vynucovat další omezení, která ani nemusí být zákonná. Navíc hra s DRM vlastně trestá platící, protože piráti mají DRM vždy odstraněné.
-
Možná to nenapsal úplně přesně, ale kvůli tomu většinou lidé DRM odmítají, nutnost být stále online.
Jinak opravdu nevidím důvod převádět si hry ze Steamu na gog, to už bych byl raději, kdybych si mohl Zaklínače 3, jedinou hru na gog, převést na Steam kde mam desítky her.
Jinak viděl si seznam podporovaných her? Opravdu jedna brutálnější DRM, než druhá... -
U steam verzí je problém s crackováním?
-
Skús si nastaviť svoj Steam profil na Public
-
GOG tvrdí že je GOG Connect vznikol v spolupráci GOG a vydavateľov daných hier. "These are limited-time offers made possible by participating developers and publishers, so stay tuned as we bring new titles onboard in the future (and grab your copies before they go away)!" Niekde som tiež videl napísané že Steam s tým nemá veľmi čo robiť. GOG proste použil verejné API Steamu, ale z toho čo som čítal vyplýva, že nemusel požiadať o súhlas Valve.
-
Proč by sis to přinejhorším znova kupoval, když to můžeš mín přinejlepším v záloze na GoGu zdarma? *7* *1* *1* *1*
-
No hlavně pokud je na GoGu. Díky nim nejsou žádné problémy s crackováním, jako u dost steam verzí :>
-
Na GoGu se zatím účty nekradou. Ale to je dost podřadný důvod. Každopádně lepší pocit z "vlastnictví" hry. *5*
-
A také dostaneš hru včetně všech bonusů.
-
Někdo nevidí rozdíl mezi offline a bez DRM ochrany.....
-
Bez DRM neznamená offline. Ale jestli to nechápeš, tak to prostě nedělej, nikdo tě nenutí.
-
Na Steamu muzu taky hrat off line. Co dal tam mas?
-
Dostaneš hru bez DRM?
-
A k čemu je to vlastně dobře, převádět hry že Steamu na gog?
-
Pochopil jsem správně, že časem budou hry (snad) přibývat a bude třeba si to pokaždé odkliknout, že to chci převést?
-
Kolik ti je 10?....
-
Já to mám podobně - pokud je hra na GOGu i na Steamu, vždy vyhraje qbittorrent.