Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • X-Wing (Pavlova modla, pokud se nemýlím) nebo TIE Fighter musíte někdy začlenit do Gamesplaye už proto, že . X-Wing Alliance nebo Rogue Squadron by také stály za úvahu. :)
  • kubi-wan
    KONEČNĚ! Tak teď jen doufat v celou Jedi Knight sérii (včetně Dark Forces a prvního Jedi Knighta), Episode I: Racer, Rogue Squadron a Full Throttle! *5*
  • 8 Euro za jednu ? ... OMG i to je GOG . Nedávno mne dostala kauza WINGS aneb EMULATED AMIGA EDITION za 5 € *15* *15* *15* *15*
  • Dark Forces prosim, Dark Forces prosim, Dark Forces prosim, Dark Forces prosim...
  • Black_Hand
    kdyz jsem to zahledl, tak ze me vyslo jenom tlumene "oooooooooooooh". takze cast penez na vanoce spolkne gog...
  • C-BEAM
    zrovna pred pár dňami som prihodil hlas na LucasArts hry a už je to tu :) Super, že sa im to podarilo vyjednať.
  • Mně se líbil i film Wing Commander, mělo to takovou příjemnou atmošku.
    • KIMCID
      já ti nevím Kilrathi byly divný.Když to čteš máš přeci jen představu jinou.
  • Super, x-wing velmi potesil, dodnes si pamatuji na prelevani energie mezi zadnimi a prednimi stity. Hral jsem to podle Fukovy knizky Hry na PC. To byly casy, pc platforma na vrcholu sve slavy. A jak ctu komentare, jde to hrat joystickem? To jsem tehda nemel, ale ted mam jeden ve skrini, nejaky kvalitni logitech s force feedbackem,kupoval jsem hokvuli mechwarriorovi, takze asi nastal cas nahodit stity a pustit se do hlubin vesmiru.
  • Na Gogu je v technických požadavcích jasně uvedeno, že hra obsahuje jak verzi pro DOS z roku 1993 resp. 1994, tak i Windows verzi z roku 1998, v "novém" DirectX 7 enginu, na kterou je vyžadován joystick, nebo herní ovladač.
    Nebo se to dá taky chápat tak, že ergonomické ovladače budou chodit jen v té novější, kdežto DOSová verze, je odkázána pouze na klávesnici a myš. Což bylo fakt maso a jen masochista, by zkoušel takto tu starší dohrát. Obávám se, že herní ovladače jsou oříšek i pro DOSBox, zlatá 386/486 +analog joy.
    Ale už se prodává joystick/počítač obsahující hafo her na 8 a 16ti bitové počítače. Jednou se snad bude prodávat joystick obsahující staré PC pecky z 90.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit