Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    Na zkoušku to bylo fajn. Dal jsem tomu asi 15 minut, během kterých jsem vymlátil 2 dungeony a pak chcípl hlady :-D. A stačilo. Ale jako lekce herní historie to byl zajímavý zážitek. Retro games play by určitě stál za to.
  • Kdysi dávno jsem hrál nějakou Ultimu na C64, vypadalo to úplně stejně. Nedalo se na to dívat už tenkrát.
  • Respektuju herní dějiny, ale tohle bych nehrál ani zadarmo. Ten překreslovaný "pohyb" v prostoru je prostě už příliš psycho.
  • Ale jo, tyhle indie retro fláky nemusej bejt špatný. Tenhlecten citlivej pixlart je určitě lepší než nějaký Fart Cry 5 nebo podobný lulaniny. A že to kluci šikovný naprgali po večerech a dali zadáčo k dispozici je jenom plus, dokážu si to na steamu představit i kolem dvatsky, víc bych asi teda nedal. Doufam, že udělaj i druhej díl, třeba by moh bejt barevnej nebo něco takovýho.
    • Vojta_Ilavsky
      Trollů čím dál víc. *9*
  • Můžeme se těšit na Retro Gamesplay?
  • Řekl bych, že víc jak 90% lidí co vlezlo do diskuze k té hře ani nečuchlo *1* včetně mě
  • dark souls 3
  • toto bych dneska nehrál. Přeci jen je spousta her s nádhernou grafikou, co dnes člověk může hrát. Toto nemá ani hezkou grafiku, ani text, ani RPG pravidla. Já jsem si teď před vánoce rozehrál Kingdoms of Amalur, moc jsem od toho nečekal a jsem mile překvapen. Hra na stovku hodin, co zadupává Skyrim do země (vyšly ve stejné době).

Jinak ten Akalabeth mi připomněl mou první 3D hru, jakou jsem v životě hrál. Byla to hra The Crypt na ZX Spectrum. A jak jsem na tu grafiku tenkrát čuměl a obdivoval ji *4*
    https://www.youtube.com/watch?v=g21FL26YWWc
    • Jestli myslis tu generickou, osklivou, repetetivni, single playerovou MMORPG tak to musi byt skyrim fakt spatna hra. I kdyz musim uznat ze souboje jsou asi fakt zabavnejsi u KoA.
  • Pěkný kousek do sbírky v knihovničce :), sic také nevím jestli bych to dnes ještě hrál, ale jako kus herní historie to más vé místo. Ostatně Ultimy bych řekl pro mě budou stravitelné až tak od 6tky výš :) a samozřejmě Underworld 1 a 2, ty jsou super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit