Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Hmm, tak to je hard core...
  • mám rad retro .. ultimu sem hrál :) ale tohle vážně neeee
  • Řekl bych, že víc jak 90% lidí co vlezlo do diskuze k té hře ani nečuchlo *1* včetně mě
  • Můžeme se těšit na Retro Gamesplay?
  • Vojta_Ilavsky
    Tadyto je vážně už dneska nehratelný pro hráče, je to leda tak pro nějaký co hráli ultimu jedničku dřív, a ani pro ty ne.
    • mluv za sebe, že to nejsi schopný hrát ty neznanená že to je nehratelný pro všechny, běž si střílet vojáčky v COD to bys mohl zvládnout když se budeš plně soustředit *7*
      • Vojta_Ilavsky
        Prostě nechápu tuhle nostalgii, proč hrát textovky když můžu hrát hry, u kterejch se musí trošku přemýšlet ve 3D? Třeba The Talos Principle? A neházej na mě špínu CoD, je to pro mě osobní urážka, jelikož nevlastním ani jeden díl a střílečkám obecně neholduji. *3*
        • Proc poslouchat renesancni nebo barokni hudbu, kdyz tu je modni rap, ze? Neni to pro kazdeho, ale i mezi masou konzumnich hracu se najdou taci, ktari jdou hloubeji pod povrch a chteji naproklad poznat herni koreny.
          • Ale no jejda mane, jejdásek k nám přišel *15*
          • Vojta_Ilavsky
            Proč ne, jenom říkám, že pro běžnýho hráče to neni, zkoušel jsem hrát hodně starý hry a nebavilo mě to prostě, a řek bych že tohle se stalo spoustě mladejch lidí, že je to pro ně prostě nehratelný, a vim že mě sežerete, ale dneska prostě vycházejí lepší hry. *12*
            • Vojta_Ilavsky
              Myslel jsem i invisible war a human revolution *1*
            • Deus ex 1 rozhodne nieje mainstream shit,!
            • Vojta_Ilavsky
              Říkáš že nevycházejí lepší hry? Takže to znamená že 20 let hraješ pořád tohle protože nic lepšího nevyšlo? A pokulhávají s hratelností? Hrál jsi Dishonored, Bioshock, Crysis, Civ4, Deus Ex, Mass Effect, Dragon Age? Vím že je tohle naprostej mainstream shit, ale tyhle hry mě prostě vtáhly a nepustily. Taky vůbec nečapu hejt na DA a ME, když to jsou nejlepší hry posledních pár let, a vy nad nima ohrnujete nos. *16*
            • Že dneska vycházejí lepší hry? rofl, dnes vycházejí hry akorát s lepší grafikou (ale jestli ti to stačí aby byly "lepší" hrou..) dnešní hry s hratelností hodně pokulhávají. Naštěstí se ale ty prvky zase vrací.
      • C-BEAM
        jasne že sa to dá hrať ... aj s kamením sa dá hrať.
        • aj s tvojou matkou na doktorku.. všetko ide...
      • Já už jsem nějaký pamětník, ale musím s pokorou říct, že i pro mne je to dnes poměrně záhul.
        • A to je špatně že jo když to je záhul, chci říct - výzva v počítačových hrách, kdo o tom kdy slyšel že?
          • To rozhodně netvrdím. Ovšem i ta výzva má příteli mnoho tváří. A já nehovořil o obtížnosti.
            Mám-li být upřímný, já osobně u videoher hledám především odpočinek.
            Avšak pěkně si ji užij, to ti z celého srdce přeji *4* .
            • Příteli, ztrácíš drive, začínáš se opakovat. Chce to něco neotřelého, něco nového. Já věřím že s nástupem nového roku své turné obohatíš o nějaký pěkný kousek do repertoáru.
              A rada na závěr, urážky už netáhnou.
              Nicméně i přesto tě miluji. Stejně jako každého z Vás.
            • Dogkiller
              Jenže tohle není pravý Ježíš, nýbrž uprchlý chovanec Jedličkova ústavu.
            • Pravý Ježíš nikdy neodpočívá, ani u her.
  • Pěkný kousek do sbírky v knihovničce :), sic také nevím jestli bych to dnes ještě hrál, ale jako kus herní historie to más vé místo. Ostatně Ultimy bych řekl pro mě budou stravitelné až tak od 6tky výš :) a samozřejmě Underworld 1 a 2, ty jsou super.
  • dark souls 3
  • Teď hraju Inquisitora, výborně se bavím, a říkám si jaký nejsem hardcore. Ale tohle? Pfffff...
    • Jo, to je good hra, já jsem zatím v posledním dějství ale nějak mi tam ty vlkodlaci dávají, ničím si o ně zbraně a zbroj rychleji, než z nich stíhám vymlátit peníze na opravy. Od té doby jsem to zatím nehrál :). Jinak co se týče textů a příběhu tak se mi to moc líbilo.
      • Stribro a Vlci mor neco z toho na ne zabere .)
    • hardcore jak batole v domově důchodců tvl
  • Ale jo, tyhle indie retro fláky nemusej bejt špatný. Tenhlecten citlivej pixlart je určitě lepší než nějaký Fart Cry 5 nebo podobný lulaniny. A že to kluci šikovný naprgali po večerech a dali zadáčo k dispozici je jenom plus, dokážu si to na steamu představit i kolem dvatsky, víc bych asi teda nedal. Doufam, že udělaj i druhej díl, třeba by moh bejt barevnej nebo něco takovýho.
    • Vojta_Ilavsky
      Trollů čím dál víc. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit