Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MikeiXX
    A co na to Steam?:)
    • vůbec nic. Jediná hra ze 100 u které jsem chtěl na steamu vrátit peníze je trials evolution, totálně zprasená konverze. FPS dropy, doskakující textury, nastavení grafiky=ON/OFF, žadný antialising. Jestli mi vyhověli? Bláhové
    • Veskoslav
      U nefunkční hry také vrací peníze. Nebo ti nabídne poukaz na stejnou hodnoty, za jakou jsi koupil nefunkční hru. Například vracel peníze za WarZ.
      • jonatan.hanzlik
        DayZ nebo WarZ?
        • Veskoslav
          WarZ, tímto se omlouvám DayZ:-X *9*
          • jonatan.hanzlik
            Mno jo :-) Stane se i jiným.
        • urcite myslel WarZ. DayZ este nejaku tu chvilku ako standalone nebude.
    • Lawliet
      Líbí se mi, jak uvažujete. :-)
    • Steam nic, ještě jsem se u svých bezmála 200 steam titulů nesetkal s jediným, který bych nerozchodil.
      • No Steam to dělá hlavně kulišácky tak, že nikde nezaručuje, že na dnešním PC ty hry poběží, byť je tam prodávaj (narozdíl od GoG). Příklad za příklady budiž KOTOR 1, kterej se sice pod Win 7 s ati/amd spustit horko těžko dá (nicméně ne díky Steamu, ale díky 3rd party patchům), ovšem o chodu se moc mluvit nedá.

Takže rozdíl v podpoře mezi GoG a Steamem je a zavést tohle Steam, tak na rozdíl od GoG bude problém hned v tý první podmínce :p
      • MikeiXX
        Já také ne, spíš jsem to myslel z hlediska toho standartu ohledně digitální distribuce. Přece jenom garance, že si můžeš nechat vrátit cash za hru, která Ti náhodou nepůjde, mi přijde na úrovni. Ikdyž je pravda, že Steam to nemá asi zapotřebí.
        • Steam už dvakrát minimálně peníze vracel a to za dvě hry..jedna nešla pořádně spustit (byla to hra hraní na boha ale na název si už nevzpomenu) a druhá která byla lživě uváděná že je kompletní a přitom končila někde uprostřed (Dark Matter) .
          • Už asi viackrát, spomínam si, že ponúkali ľuďom vrátenie peňazí za GTA IV, krátko po vydaní hry, kvôli jej príšernej optimalizácií
  • XorxoxTalarius
    Za tohle ma GOG muj neskonali respekt. Na druhou stranu musim rici ze mam ve zbirce 42 titulu a jeste se mi nestalo ze by hra nesla spustit a hrat.
    Takze potlesk ve stoje a dalsi body respektu.
    • Ještěže je nemáš ve sbírce.
      • Tilwaen
        Aby tam neskonali.
      • XorxoxTalarius
        No jo *5*
    • x_ander
      Souhlas. Taky mám z GOGu asi 50 her, a zatím s žádnou nebyl žádný zásadní problém. A pokud se výjimečně nějaká drobnost objevila (např. nedávno mi v jedné hře blbnul zvuk), tak jsem během minuty našel na fórech GOGu řešení a za další minutu jsem už hrál bez problému.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit