Přejít na výpis diskuzí
GOG slibuje vrátit peníze, pokud vám hra nepůjde
9.12.2013 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Moudré rozhodnutí.
-
Škoda že to nefungovalo i dřív, týden jsem pročítal fóra a stejně jsem na Win 7 nerozeběhl Gothic za který jsem dal 10$...
-
-
Tak ja jsem gothic 1 rozjel na 64b win7 i s originalkou, kterou sem dostal pred 6 lety. Problem bude u tebe, ne gogu.
-
Což nechápu, protože to se rozjelo okamžitě bez problémů. (Je až s podivem, kolik lidí je s prací na Win 7 tak nezkušená, že nepoužívá módy kompatability a spouštění programů s administrátorskými právy - jen ještě připomínám, že jsem to ani nepotřeboval - spustilo se to jednodušše samo). Mám Win 7 x64 a funguje mi jak Steam, tak GOG verze.
Nechci tím říct, že s kompem neumíš, jen se divím, protože jsem s tím neměl jediný problém. -
-
Taky jsem zatim s zadnou hrou od gogu nemel jediny problem a to dokonce i s hrou ktera nebyla v podpore win7.
-
-
exactly
-
-
Mě na komp nerozeběhl třeba Blade of Darkness..podezříval sem ovladače grafiky kdo ví...teď se tato služba hodí když to nepojede ani na novém OS..
-
-
-
-
-
GOG v podstatě nastavuje Zrcadlo nenazraným Společnostem Typu Ea.
-
-
Nepletes si to spis s Activision-Blizzard???
-
-
Blizzard při nefunkční hře pošle omluvu, hru vymění a ještě dostaneš dárek (nefungoval mi druhý datadisk k WoW, dostal jsem dva pety jako omluvu a 10 dní navíc)
-
-
No je to jedna firma ne? A i kdyby ne, tak zdimaci penez jsou oba.
-
-
-
Hm, jasne, zrovna EA si vyberes...
http://games.tiscali.cz/oznameni/origin-umozni-vratit-do-jednoho-dne-hru-ktera-se-vam-nelibi-63766
-