Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vitekb
    Čím je zrovna Lands of Lore tak důležité, že to zmiňuje jak Games tak i bonusweb?
    Nic proti, jsem jedině rád, že se udělá reklama mému oblíbenému distributorovi, ale myslím, že už tam bylo mnoho důležitějších releasů, kterým se zdaleka takové publicity nedostalo.
    • no, když se podíváš na ten link který na GoG vede tak tam na konci uvidíš identifikátor (?pp=47...), takže GoG může jednoduše sledovat kolik lidí k nim na web doleze skrz linky v recenzi na tiscali games (jakou jim TG generuje publicitu -> kolik se bude cvakat za reklamu), a možná TG mají přímo bakšiš z toho když si ten kdo tam skrz ten link vlezl tu hru koupí ... proto je ten link na hru taky v recenzi tolikrát. a pravděpodobně podobných recenzí uvidíme v budoucnu mnohem víc. ale konec konců proč ne, pokud to k GoG přitáhne další lidi tak jen dobře

      pořád lepší než reklama na Preventan
  • Jo jo LoL byla vynikající hra, ale každopádně jak někdo psal podemnou - Ishar III je pro mě srdcovka, ostatně bral bych remake celý serie Ishar... Taktéž Menzoberranzan, ačkoli obecně zatracovaná hra...
  • Tak já zase hrál jen ten třetí díl a nevím jak vy, ale já s ním byl naprosto spokojen. Na souboje s duchy ve White Tower se jen tak nezapomíná, jó smaragdové meče, to byly časy.
  • A CO TAKHLE LANDS OF LORE V HALF-LIFE PODÁNÍ ?
    http://www.ceskemody.cz/mapy.php?clanek=272&pn=lands-of-lore
  • Super, LOL1 byl 10x zabavnejsi nez cely Skyrim ci jine dnesni "pecky". Proc uz dnes nikdo neumi udelat takove hry.
    • Rake in grass - Undercroft . Pecka ...... Umějí je udělat , ale pro jednodušší publikum prostě nutno mít jednodušší hry .
      • Tak ten bych si rad zahrál,ale nemužu to na pc sehnat.jestli víte kde se to dá koupit dejte vědět
  • Nejlepsi zprava za posledni roky..
  • MickTheMage
    Spominajte maga a mag pride ;) Lands of Lore netreba nijako zlozito nastavovat, kedze posledna verzia (1.4) ScummVM by ju mala podporovat, slape totiz na rovnakom engine ako Legend of Kyrandia :)

    Ako majitel vsetkych troch dielov (prvy diel bohuzial len White Label), by som sice privital najma nepodareny treti diel (kedze ten sami nepodarilo nijako rozchodit), ale za tu cenu je to velmi fajn ponuka. Prvy diel je jasna volba. I ked si nemyslim, ze i vo svojej dobe by bol boh vie ako "casual". Ta hra nebola jednoducha. To skor kontroverzny druhy diel je vo svojej podstate "casual". Osobne sa mi druhy diel pacil (aspon vo svojej dobe) a co som ho hral pomerne nedavno, stale to nebolo zle. I ked samozrejme graficky zostarol o mnoho horsie ako jednotka. Ale to uz je osud prvych 3D enginov a digitalizacie hereckeho obsadenia v nizkom rozliseni :)

    Pri Lands of Lore by ma zaujimala jedna jedina vec, ci skutocne islo o rovnaky svet v akom sa odohravali Kyrandie... Naznaky by tu boli. Ach jo, to boli casy. No nic, idem cakat na Legend of Grimrock :)
    • skaven123
      Legend of Grimrock je uz alfa *3*
  • Yeah !!!
  • Lol nebylo az tak spatne ale extremne jednoduche. Vic jsem si uzil pri starsich klasikach Dungeon Masterovi, Eye if The Beholder, Wizardry 1-8, Might and Magic (koupeno 1-7 dil), Realms of Arcania, Stonekeep, Betrayal of Krondor. Asi posledni opravdu HUTNY dungeon (a uz sel hrat i jako multiplayer) byla Demise - Rise of KuTan. Aktualne taky vychazi jako remake Demise: Ascension na http://www.decklinsdemise.com/ za par dolaru. Ale pripadne zajemce - neni to jako soucasne hry. Je to velmi obtizne, rozsahle a na stovky hodin. Vypracovany vyvoj postav jaky se dneska uz opravdu nevidi. Ne, opravdu jsem to nedohral. :)
  • vzdycky jsem mel radsi ishary a ravenloft...to ale neznamena, ze bych lands of lore 2x nedohral :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit