Přejít na výpis diskuzí
Google prý pracuje na vlastní herní konzoli s Androidem
28.6.2013 | Adam Homola
22 příspěvků
-
Ve válce konzolí přežije jeden či dva a ostatní vždy spláčou nad výdělkem .
Ovšem android je v mobilech , tabletech i pseudo netboocich . Do plnohodnotné konzole by museli přidat něco navíc .Alespoň by z takového projektu mohla profitovat androidí rodinka třeba odladěním a standardizací user interface pro ovládání bez nutného dotyku ... -
poněkud oprávněná obava.
-
Tohle je po provalení aféry jménem PRISM poněkud irelevantní obava.
-
boha jeho, ono se to zaclo mnozit...
-
Google si teď koupil dva speciální mechanické roboty, kteří reagují na pohyby (zbytek je na universitách), třeba to budou zkoušet na nich :)
-
PS4 FOR LIFE !!!!
! *14* -
PS4 all the way *5* *5*
-
K čemu nám bude další konzole? Stejně nemám ani jednu *1*
Navíc se trošku bojím, jak by to bylo s připojením a sdílením dat. Kdo ví, co o nás vlastně Google ví... -
To už chtěj zkoumat i to, na co koukám na televizi? Vždyť ví, kde surfujeme na netu, co hledáme, jaký aplikace si dáváme do telefonu, komu volám, kde jsem, co mám uloženého na jejich serveru...
Nenasytnost ! :-) -
Kdy vydavatelé pochopí, že Android patří jen na mobily a ne na herní konzole! Člověk si na tom zahraje maximálně 20 minut než mu to spadne a pak bude týdny čekat na opravný patch. Sám mám Android a nemůžu si ho vynachválit, ale na herní konzole či jiný zařízení než mobily prostě nepatří. *7*
-
Herní konzole v době, kdy každých půl roku až rok vychází zásadně výkonější mobilní zařízení?
-
A každá konzole bude mít vlastné herné servery a už sa v tom nebude vyznať naozaj nikto *3*
-
To je reklama na Sony? .) na mě to platí *3*
-
Ja zas žil v domění že uz neco takovyho maj a nepouzivaj to ani oni *2*
-
Google nerozumí hrám a hráčům... tohle bude zase nějaký kočkopes. Nějaký experiment, který po pár letech odepíšou.
-
Exkluzivni hry, pohodli (ja vim ze si muzes pc pripojit k telce a hrat s gamepadem v ruce ale stejne to neni ani zdaleka ono), jak si sednu k pc u stolu prijdu si jak v praci a i cena :) Ale je to uplne jedno, nemuzes chtit od cloveka obhajit konzole nebo pc, zalezi na osobnich preferencich :) A pokud nedokazs prekousnout to tak to uz je tvuj problem *4*
-
chcete all-in-one konzoli? to si rovnou kupte to PC... nebo mi nekdo vysvetlete proc si nekoupit PC, kdyz chcete all-in-one konzoli
-
-
Hlavně že je vše na fotce SONY *2*
-
Jen ad jí vytvoří a doufejme v úspěch jelikož čím víc konkurence tím to bude pro hráče lepší