Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pichpe

    Nechal jsem se zlákat článkem a jako otec dvou dětí vůbec nelituji. Toto je přesně platforma pro mě. Běhá to na čemkoliv v domácnosti, co má intenetový prohlížeč a patřičné periferie. Běhá to rychle a kdekoliv. Děti začnou otravovat u "velkého" počítače, tak se přesunu k NTB a za 5 minut pokračuji kde jsem skončil a naopak (proč někdy děti chtějí "velký" počítač a někdy NTB nemá smysl vysvětlovat někomu, kdo děti nemá :-)). Jako ten koncept a funkčnost Stadie asi nemá nyní konkurenci. Ale už plně chápu, proč někdo říká, že streamování her je budocnoust. Prostě to tak JE!

  • Spiker01

    Adame, vážně máte downlod 200kb/s? A to jsem si myslel, že s 2,5mb jsem na tom fakt blbě. 

  • Já stadii zkoušel taky. Přesto, že mám ping na servery Stadie cca 20ms, tak inputlag byl okolo 300ms (hrál jsem na Android TV s dualshock 4 ovladačem). To mi už přišlo trošku moc. Hratelné to bylo, ale ideální ani zdaleka ne.

  • Jack1947

    Podobné věci zde už byli a co jak dopadli, průjmově jako hento 😬

  • Na Stadii jsem CP refundoval, byla to tam strasna mazanice bez možností cokoliv nastavit. Autor asi porovnaval s onim Switchem. Na GFN valim bez problemu na ultra. 

  • Jarisko84

    Je nejaka apka na tv? Alebo musim pouzit notebook a hdmi kabel? A ako hry na stadii vlastne vyzeraju? High medium ci ultra? Co rozlisenie? A rtx??

  • MartinSt81

    Je to přesně jak píše Adam, Stadia není pro každého. Svojí cílovku ale má a já na rovinu říkám, že do ní patřím. Proč, to jsem pro ty co budou mít zájem, shrnul zde: Proč si předplatit Google Stadia – Stadia Gaming Fanboy (stadiafanboy.eu)

  • Inquisitor

    U mě osobně vítězí Geforce Now,  který mi jede na rozdíl od Stadie perfektně. A hlavně tam můžu hrát svoje hry a nemusím je znovu kupovat jako na Stadii. Což je opravdu velká nevýhoda, když má člověk hry na Steamu a podobně.

    Na druhou stranu nemá nvidia práva od všech vydavatelů. Takže tam některé tituly chybí.

    • Prosimte, takze geForce je propojena se steamem...? Nevis jestli se pres to da hrat CS:GO ? Diky za odpoved 😊

      • Inquisitor

        Je tam Uplay, Steam, Epic a teď i Cyberpunk z GOG. CS:GO tam je. Můžeš vyzkoušet, jde to hrát zdarma. Po hodině tě to vykopne, ale hned se můžeš připojit zpátky a zase hrát hodinu. Jenom musíš počkat ve frontě, což je ted k vůli cyberpunku docela dlouho. Placená verze je bez čekání a můžeš hrát 6 hodin v kuse. Je to za 140 Kč měsíčně.

    • LessPh

      Spíš nemá souhlas provozovat tak 90% zajímavých titulů, za vším jsou nenažraný distributoři.

      Já jsem taky zkoušel GFN a jelo to super, bohužel tam prostě nejsou hry, který hraju - je to velká škoda:(

  • Proč nikde nevidím zmíněnou latecy? Je sice fajn, jak širokou mám trubku, ale u streamování her hraje dost podstatnou roli latence tj. jak dlouho trvá než na data, která pošlu přiletí odpověď a jitter - tj. jak stabilní je odezva - jak moc kolísá. U Standardního přenosu je latence celkem nepodstatná, jestli to k vám letí 20 nebo 500ms je jedno, pokud je stabilní a moc se nemění, tak to u videa nepoznáte. Ale pokud máte něco ovládat, tak tam už je odezva sakra důležitá a počítám, že nad 100ms to bude nepoužitelné.

    To je jak napsat článek o novém autě a dozvím se, že je červené a docela dobře jezdí.

    • Derp_1337

      Nepochopil jsi pointu.

      Stadia servery běží na velmi silných mašinách. Jestli něco bude brzdit latency, tak to rozhodně nebudou google servery, ale samotní internetoví provideři koncových uživatelů. Nikdo vám nedokáže dopředu říct, jestli váš provider bude rychlý nebo pomalý.

      Proto autor článku napsal, ať si sami vyzkoušíte free Destiny 2, ať víte, jak rychle vás váš provider dokáže připojit (jak velkou latency budete mít).

    • Je to "kometář", takže něco ve stylu "docela dobře jezdí" se dá očekávat a je dle mého v pořádku. Dokonce je v článku (a né poprvé) zmíněno, že na obsáhlejší rozbor technické stránky dojde v samostatném článku od Jirky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit