Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já loni na jaře koupil 2ks bazarove rx580 po 2000Kc. K tomu ryzeny 3100 a 2600. Ty jsem pak na podzim se ziskem prodal. V létě jsem ještě koupil rx5700xt v obchodě při cenovém dnů. Dnes bych za ní dostal skoro 3x tolik. Po vánocích jsem 5.1. chytil cenově dno na ryzena5950. K nu 64 GB RAM. Dnes bych za to dal o 4000 více a ještě ten Ryzeny není nikde skladem. Teď mi jde ještě z Německa Radeon 6900. Obratem bych ho tady prodal se ziskem 20 000.

• Kissino81

S ní ještě užijete zábavy.

• Derp_1337

Jo, ten ban kryptoměn se v Číně vskutku stal, ale to bylo nějakou dobu zpět. Ale po nějakých legislativních změnách (více šmírování) to zase "odbanovali" a těžařské farmy jedou vesele dál.

• QueenBee

Přesně tak, mám to podobně. Na konci 2019 jsem si koupila 1080Ti a díkybohu za to.

• owny

Minulé léto jsem prodal 2x GTX 1060 za cca 3 tisíce/kus, které se mi doma válely a bál jsem se klesající hodnoty. Kdybych tehdy věděl...

• Magister_Peditum

Myslím, že někdy začátkem prosince to v jeden všední den měli všichni přesně ve tři odpoledne naskladnit, takže jsem to jakože zkusil a měl jsem štěstí. Během pár okamžiků vyprodáno! 

• Hele, já tomu věřím. Protože když to udělá každej, jakože udělá (čest výjimkám),tak ti nic jiného nezbyde. Prostě to tak je. Lituju týpky co staví kompy.

• untentrauer

Ježišmarja, díky za to, že sem si kdysi koupil 1080ti.....Všichni mě odrazovali a říkali, jaký je to nesmysl.....

• Row

No katalogova cena byla 19k, ja se dostanu u nejakym slevam tak byla za  15 a pul. I tak jsem skripal zubama. Ale ukazuje to, jak nastreleny ceny jsou i na shopech, ze nakupka zdaleka tak brutalni neni.

Za 2 dny na to uz byla katalogova cena 22k. Proste masakr.

• Jj byly, ale do minut vyprodano, mel jsem stesti.... A kolik te stala ta 3070?

• Row

Ono diky covidu pry celosvetove stoupla i poptavka po kartach a konzolich cca o 30% ... lidi sedej doma, nikam nemuzou nebo je vsechno zavreny, do toho homeoffice.

Problem je soubeh udalosti. Jak se rika 100x nic umorilo vola. covid, sucho, poptavka, kryptohorecka... Procesory, grafiky, konzole, mobily... vsichni se aktualne perou o stejny vyrobce cipu, protoze to vsechno jede na stejny 7nm technologii. Uz i nektere automobilky hlasi problemy s vyrobou aut pro nedostatek cipu do ECU a infotianment systemu. Kde nic neni ani smrt nebere...

• Row

Nestrelis ji hned, ale kdyz si 2 3 tydny pockas, tak ji za ty nehorazny prachy nakonec udas.

• Row

Zrovna jsem dalval segre do kompu svoji starou 1060 6GB... jen tak pro zajimavost jsem kouknul na trh s "ojetinama" a zjistil jsem ze bych ji prodal stejne, jak jsem ji 4 roky zpet koupil... masakr. Kolega v praci zase rozprovdava svuj starej rig z minuly zlaty horecky, kde mel 10x 1060 3GB a do ted mu cena tech karet za tu namahu ani nestala to nosit z pudy. Rikal si ze by o to stejne nikdo nemel zajem ze na hrani to moc neni... ted je boucha na aukru 5 - 6k za kus... 

• Row

No, zrovna v cine je cokoliv kolem kryptomen aktualne nelegalni jestli se nepletu. Cinske vlade se vubec nelibilo ze by mohla by v obehu mena nad kterou by nemeli kontrolu. Taky v momente kdy vyhlasili v cine ban se docela proleteli kurzy vsech kryptomen... i kdyz uz jsou davno zase zpet nebo dal...

• Row

Ty 3060ky tam v tu dobu vubec byli? Ja se v lednu kousnul a koupil 3070 kdyz byla, protoze jsem shledal, ze se te 3060 proste nedockam. 😐

• Row

Tak pro spotrebilete je to taky na prd. 24/7 na ni nikdo hrat nebude, tak nevidim duvod proc by nekomu nemohla doma tezit kdyz je zrovna v praci nebo spi. Ac mi celej humbuk kolem kryptomen prijde na hlavu postavenej, nejsem fanousek omezovani toho co se svym jednou koupenym HW clovek smi a nesmi podle vyrobce delat. Navic kdyz uz za ni clovek ted vysoli ty nekresansky penize, tak jecelkem legitimni zkusit kdyz je ta moznost si neco vydelat zpet.

• Row

mam to taky tak... ted jsem koukal, ze bych ji pri trose trpelivosti prodal za trojnasobek... absurd...

• Magister_Peditum

Že takové názory čtu na novinkách, to chápu, tam je to samej důchodce, ale že podobný blbosti si přečtu i na webu, kde by jeho čtenáři nějakou znalost o moderních technologiích měli mít, to jsem nečekal. :D

• Hele a opravdu se to za ty ceny prodá? Já mám pocit, že tam ty předražený karty vidím viset několik týdnů. Opravdu si někdo koupí 2 roky starou RX580 8GB za 11k? Nebo to ti lidi přestřelí a doufají? 

• Hele a opravdu se to za ty ceny prodá? Já mám pocit, že tam ty předražený karty vidím viset několik týdnů. Opravdu si někdo koupí 2 roky starou RX580 8GB za 11k? Nebo to ti lidi přestřelí a doufají? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit