Gran Turismo – jak se nám líbí filmová adaptace slavné herní značky?
-
Podle me je to dobrej spatnej film. Takova ta klasika co davaji v televizi po nedelnim obede.
-
Film to bol dobry, nepoviem, ze som z neho sral kocky, ale spracovanie bolo dobre, herecke vykony tiez a Neil Blomkamp asi ani zle filmy robit nevie. 8/10
-
-
Blomkamp právě špatný filmy zvládá až moc dobře. Jediný co aspoň trochu ukočíroval byl District 9 (jak se později ukázalo, tak to bylo hlavně po zásluze Petera Jacksona) a i to byl po stránce scénáře sice zajímavej film, ale taky občas plnej strašnejch blábolů, který se až moc bily s tou doku-formou.
On nad sebou potřebuje schopného producenta, kterej ho nesmí pustit k psaní scénářů a aby mu u filmů jako je Elysium vysvětlil, že akční scény se musí točit tak, aby v nich bylo vůbec něco vidět.
V každém případě je to ale schopný realizátor. Na jeho starších filmech je vidět každej dolar a jeho kladnej vztah k sci-fi mi imponuje. Ale jinak je to bohužel takovej one hit wonder...
-
-
Osobně si myslím, že je to lehký nadprůměr. Rozhodně lepší než filmové Need For Speed, ale zase na legendy žánru (Rivalové, atd.) to nemá.
-
-
Zvažoval jsem, jestli na tohle jít, ale protože mě nebavil ani Rush (i když to byl objektivně dobrý film), asi si to nechám ujít.
-
-
Podla mna je to film dobry. Som bol na tom so synom, ten si to pochvaloval.
-
-