Gran Turismo Sport nedostává jen nová auta a tratě, ale i mikrotransakce
-
Tak oni u mě i ty plné díly před tím šli už dolů. Jak 5ka, tak 6ka už měla spoustu chyb, který by se dřív nestali. Navíc u mě je problém i to, že ps4 nepodporuje můj volant (g25),tak si závodní hry obecně na tyhle generaci tolik neuziju. A mikrotransakce bytostně nesnáším. Takže holt koupím forzu na pc.
-
takže mechaniky jsou jinak, tak mi to hrajem tak že si plníme, autoškolu, pak ty výzvy a poznávíní map. Ale tohle neni plnohodnotný díl, vid ani tomu nedali číslo. Tohle mělo být od začátku cílený na multiplayer.
-
Aha já myslel že z toho dělali něco jiného než mělol být a fanoušci si přáli ( Datadisc/dlc?)
-
No hlavně kariéra. Nejsem multiplayer hráč a celý sport je hlavně o závodění proti lidem. Ve starých byla kariéra kde si za kredity kupoval a upravoval auta, celkově to bylo postavené tak, že to člověka fajne motivovalo a tak nějak měl důvod se vracet.
-
jiný GT jsem nehrál, v čem je Sport tak blbý?
-
Jsem fanoušek série a gt:sport šlo od začátku mimo mě. Zkusil jsem si ho ve vr chvilku a pár hodin zajezdil, ale tímhle u mě definitivně končí. Závidím xboxu forzy.
-
Tak oni tam mají možnost na jezdit denně jedno auto, plus nikdo nenutí to platit za real money. Obzvlášť když tunit asi půjde furt jenom za mílové body.