Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto III slaví 10. narozky, vyjde na iOS a Android
13.10.2011 | Petr Poláček
43 příspěvků
-
Já myslel že to bude i na xperii play:-( škoda
-
Doufal jsem, ze pri prilezitosti 10. vyroci GTA 3 vydaji HD remaky III, VC a SA pro soucasnou generaci konzoli (vylepsena grafika z PC verzi + achievementy/trofeje). Ale aspon neco :)
-
Ja se teda GTA1 ale hlavne GTA2 nahral opravdu hodne, prvni 2 mesta jsem znal v podstate nazpamet, ale nejlepsi dil to teda nebyl. Ve sve dobe to bylo super, ale kdyz prislo GTA3 tak jsem na dvojku rychle zapomel, a pak se objevilo jeste lepsi Vice City
-
Dealing...
Haters gonna hate. -
GTA 4 byl nejlepsi dil serie. Deal with it.
-
To slovo se mě nedotklo ale je to dost přehnané označení které tady neni na místě. A když už o tom píšeš já jsem taky GTA veterán a po těch šílenostech v minulých dílech které mě velmi bavily tohle byla příjemná změna.
-
Luku, brácho... jestli se tě dotklo slovo sr4čka, tak sorry.
Ale GTA 4 si takové označení zaslouží v porovnání se VC a SA.
Samostatně se GTA 4 dá hrát a chápu, že se někomu libí... ale veteránům GTA asi ne... -
Jedine GTA1 a GTA4... nic mezitim
-
Ty prostě chceš 100krát to samé ale hlavně když to bude potrhlé. Po 5ti dílech ukázali že umí i něco trochu jiného a jediný co ty dokážeš napsat je že je to sr*čka. Mě se taky občas něco nelíbí ale dokážu si přiznat že všechno má něco do sebe a nikdy bych to takhle nekritizoval.
-
Nene, nejlepší bylo Double Cleff FM. *1*
-
Luku, kámo. Je nutný být tak butthurt? GTA hry se prostě vyznačovaly potrhlostí a zábavou... a GTA 4 už ne... už to prostě nebylo ono.
A neoháněj se dětskostí... je moc dobře známo, že právě dětem se líbí tyto "temné" grimdark hry. Pravý dospělý se umí bavit, tak jak chce. Jo, bavím mě Legend of Zelda, baví mě Mario a nebojím se to přiznat. A GTA mě bavilo jaké bylo... ne jaké je GTA 4.
Dítě jsi spíš ty, když k zábavě potřebuješ temný svět... asi se chceš cítit drsně, co chlapče? -
Jsi holt ještě dítě. Chceš jenom nesmyslné blbnutí a když ti někdo dá něco víc hned je to u tebe sr*čka. Když na to nemáš úroveň tak si zůstaň u starších dílů a k tomuhle se vůbec nevyjadřuj.
-
Tybláho to video mě dostalo do takovej nostalgie že sem se musel zaregistrovat a říct to tady *1*
-
To se i tady musíte hádat PC vs. konzole?? *15* ale no tak...
-
Věta o GTA 4 může působit jako bomba mezi některými z vás, tak dodám i vysvětlení.
Nemám totiž na mysli jen problémy kolem PC verze. Špatná optimalizace, sr4čky jako GfWL, rockstar Social Club atd. byly jen další hřebíček do rakve.
Gta 4 hlavně nemělo něco, co činilo ostatní skvělé : zábavu. GTA 4 chyběly potrhlé mise, chuť zkoumat herní svět, a hlavně nadsázka. Rockstar se snažil podat dospělý příběh z temného světa. A byl to fail. GTA 4 pro mě zabil příběh a stylizace světa. -
Sakra kámo... málokdy se v diskuzi vidí tolik osvícení jaké máš ty. *4*
Jinak osobně považuju za dvě nejlepší GTA Vice City a San Andreas. GTA 3 jsem bohužel hrál až po nich a už mě nechytlo... prostě jsme byl moc zmlsanej VC a SA.
GTA 1 a 2 jsou taky super a na svou dobu jsou fakt skvělý. GTA LCS, VCS a Chinatown Wars jsem ještě nehrál, i když mám PSP.
GTA IV bylo sr4čka... sorry, ale pro mě je krok zpátky skoro ve všem, kromě grafiky.
Episodes from Liberty City to trochu zpravily, ale na VC a SA nedosáhly. -
Proč ten odkaz na to video?
-
Ještě bych chtěl dodat že jsem do PlayStation 2 verze vložil češtinu *3*
-
Jenze on ma pravdu.Vyvojari se jen prizpusobuji poptavce.
-
Ty si to moc nepochopil, čo?