Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja neviem ze co robim zle ale hram teda vice city a je to rovnake ako stara hra akurat lepsia grafika a paci sa mi to :D

• Mě by ještě zajímalo, jestli budou vůbec opravovat Switch verzi, protože ta dopadla nejhůř.

• Protože GTA 5 "remaster" odsunuli a potřebovali něco na výročí. Spoléhali na nostalgii hráčů a nutno říct, že lidi to baví (gta jsou pořád skvělé hry) a někteří ty remastery brání skoro až do krve.

• Nejak mi nejde do hlavy, proc to vubec vydavali, tak tupy mangement snad byt nemuze. Rockstar na tom stejne nedelal, jen mensi studio o par desitkach zamestnancu. Hodne bych se divil, kdyby do toho dali vic penez nez co vykasiruji za par mesicu z GTA Online. Takze akorat tak riskuji jmeno firmy, na ty mensi vyvojare ted akorat pada hate od keyboard warrioru, zakaznik dostal odpad a Rockstar hasi co muze, kdyz ma nejspis dost svych problemu s GTA VI. Good job Take Two.

• Lukyz

Tak R* se k tomu konečně vyjádřili

Nedosahuje našich standardů, opravíme, omlouváme se, bla bla bla

Na R* shop nahodí zpátky původní trilogii a lidem co měli pre-order ji dají zdarma.

Jsem zvědavej, zda tenhle kus lejna dokážou vyleštit do nějaký chvályhodný podoby. Prostředky na to jistojistě mají, otázka je, zda je do toho vrazí a jak dlouho to bude trvat. 

Osobně tipuju tak 6 měsíců minimálně. 

• Derp_1337

Hezká recenze. Palec nahoru.

Článek by si akurát zasloužil přidat nějaké fotky, které porovnávají grafiku před/po Definitive Edition. Ty fotky hezky ilustrují, jak remaster zprznil grafiku. Internet je jich plný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit