Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, typický argument prodejních propadáků je "zkažená konverze" :-) Lepší argumenty by nebyly?
  • Jenže nabízej další skvělý, vypiplaný dialogy, o který přijít by byla škoda.
  • Mart9
    Pokud mohlo mít desítku nevzhledné, nehratelné a špatnou hudbou doprovázené Hotline Miami, tak u GTA je 10/10 minimum.
  • Nojo, Rockstar udělal pitomej port, tak jim to za trest stahnem, že?
  • Nehledě na to, že PCčkářů je 20x tolik než konzolistů. I přesto jsou ty prodeje tak zoufalé. Na jednu koupenou originálku je 100 pirátsky stažených. V tomhle stavu je zázrak, že nějaké PC verze vůbec vycházejí.
  • Tak spousta lidí ty vedlejší (primitivnější) úkoly nebaví nebo rychle omrzí.
  • Tak hlavně port GTA4 byla šílená srajda co jsem slyšel, to se pak nesmí divit. Taky jsem slyšel, že 5tka na PC má stát za to, nechme se překvapit :)
  • Skutečně se Lukáš Grygar tak obětoval pro blaho herního průmyslu v zamezení PC verze? Chci říct, co teď vlastně řídí Lukáše Grygara, když je jeho zdroj mimo dosah?
  • Aneb, zloděj křičí chyťte zlodeje.
  • díky za tip, to s tim kifflom jsem nevěděl :-)
  • Zaslouženě. Singleplayer je obsahem nařachanej jaxviň. To jen blbci, co si myslej, že dohrajou hlavní příběh, tak mají hotovo a jde se Online. Leda hovno. Tolik skrytýho obsahu, co už jsem objevil, který vám hra sama jen tak neukáže... až s podivem, že je tam toho tak moc.

Příklad - za Michaela jděte na int. stránku Kifflom, vyplňte dotazník a už jen sledujte kolik misí (=hodin) navíc vám to hodí. Nebo kupujte nemovitosti a dodatečný mise (dovézt zboží, zachránit bar před motorkářema, odvážet lidi za Franklina atd.) se budou postupně zobrazovat. Jak říkám, je toho dost, stačí jen objevovat.

Lituju ty, kteří dohrajou hlavní příběh za 40 hodin a říkají, že už ve hře není moct co dělat (jak říká AngryJoe "Are you fucking stupid?") a jsou jen líní objevovat další a další obsah sami od sebe. Na blití.
  • A jak to souvisí s tím, že na konzolích se toho prodá 30 tolik a PC verze si na sebe ani nevydělá?
  • Taktéž se přidám (Meatfly-EPIC snad rank 19 :) ) :D ale skype nevim, budefungovat skype z mobilaka? Dřív jsem hrával se skypem puštěnym na ipadu a pohoda :D Jinak ano, online je špica
  • Chvíli vydrž, už se začíná slušně pirátit i na konzolích, lidi už to kouzlo začínají objevovat taky :) I u nás třeba hloupý ulož.to a kolik tam najdeš her na konzole.
  • Podle posledních informací Lukáš Grygar přemluvil otce, aby odklonil satelit z tradičního kurzu na nový, který míří na dům Rockstar Games a ruší jim výpočetní techniku na které dělají PC verzi.
  • GTA4 se prodalo se prodalo na konzolích přes 20M kopií. Na PC ušmudlaných 0,7M kopií (zdrojů na netu je spousta, např. vgchartz). Když hra ještě nebyla na PC, miliony lidí křičeli, že chtějí PC verzi... a nakonec si ji stejně prakticky všichni ukradli (a není jisté, zda se PC verze vůbec zaplatila). Kdyby Rockstaři udělali hned i verzi na PC, výrazně by se snížily prodeje konzolových verzí. Jednoduchá matematika. Dokud se bude na PC takhle krást, vydavatelé budou hledat cesty, jak se bránit. Proč se tomu někdo diví? A to píšu jako PCčkář, který si hry zásadně kupuje.
  • BookerDeWitt
    Zapomněl si na Annunaki, KLDR a Vatikán.
  • Reklama, marketing, žeby i všimné? Jinak nechápu ty 10tky vč. Tiscali. Nepopírám, že je to fajn hra, ale 10 ? Co přináší tak totálně úžasného nebo historického? Možná je to jen dlouhodobě špatná a hloupá práce s číselným hodnocením, možná je to podvod na lidi, kdo ví.
  • Miserius
    Máme naší (ps3) mini crew http://socialclub.rockstargames.com/crew/the_sopranos_family Klidně se přidej, hrajeme odpoledne/večer se Skypem. Akorát většina coop misí je max pro 4 hráče (zatim teda, mame kolem 17 lvlu všichni)
    Mínusové komando se vrátilo *1* Že by PC hráči? *3*
  • Jelikož nejsem stále warezujici PCckar, hry si poctivě kupují. Jinak Ti je špatně z toho, ze já hry narozdil od většiny PCckaru, kupuju?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit