-
Tahle hra je hrozná jedna postava je rozbitá a doslova policie asi má im bot vždy mě trefila v letadle letadlo explodovalo na budově jdou zezadu s shotganu a kdy to nebudete čekat pře plíží se za vámi a je to otravní a mě pří jde že mpc pracují pro ně protože jedete do křižovatky bum autobus jedete znova bum auto a naposledy kamion
-
Tuhle hru si nekupujte, mise omrzí a veškeré cheaty se snaží zbrzdit jenom kvůli penězům, kterých si i tak nahrabaly mraky. J
-
10/10 , souhlas! *16*
-
Já si myslím, že to je jako dobrá hra, a ty co tu hru nehráli, tak jich baví protože má dobrý zážitek, mise.
-
Takže, toto hodnocení mně přijde dost přehnané. Hra vůbec není taková jak jí tady popisují. Hra obsahuje tak akorát spoustu bugu, a když porovnám cenu, za kterou jsem si jí pořídil, tak myslím, že je spousta lepších her, co si mužete za ty peníze koupit .. ! Online verze je podle mě v totální BETA verzi. Nedodělané a dost chaticke "heisty". U kterých pul hodiny čekáte až se napojí lidi, 5 minut hrajete, pak se někdo odpojí . a mužete znova čekat dalších 30 minut aby jste mohli hrát znova. Online verzi z mé strany hodnitím tak 30% ze 100% , Nehledě na to , že je zkažená lidma , co mají stažené "mody" v podstatě cheaty ,. které umožnují nesmrtelnost, nekonečno peňez , never wanted . a tak podobně ! a opravdu se divím , že se stále nepoučily z předešlích verzích hry, a neudělaly nějaký pořádný anticheat .. ! , strašně dluhé načítání, všechno trvá, postava je podle mého dost špatně ovladatelná v uzkých prostorech , lehce se dá spadnout z nějaké lávky a podobných věcech. Jediné co bych na hře pochválil je grafika . Ta je opravdu pěkná .. jinak u mě teda hoši z RockStar nezabodovaly !
-
-
Cheaty vůbec nevadí protože hra omrzí a všechny ty hráče chápu.
-
-
Nevimysleli větší picovinu
-
-
Picovina
-
-
Neuveritelna kokotina pro ty co to nehrali je to luxus jenom protoze je to gta ale je to hovadina
-
Co mám robiť? Pls poraďte
-
Větší hovadinu jsem nehrál
-
Ahoj moje poslední mise byla vykrádání a tak dal a teď nemám nic za mise co mam dělat abych dostal misi ?
-
-
skoc z vokna, retarde.
-