Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    Já myslím, že ten březen by byl ideál. Nějakou dobu zkejsnu v BF 4, pak se už po několikátý vrátím k Left 4 Dead, který mě ne a ne omrzet, no a pak bych snad konečně mohl vychytat prohřešky a to Metro: Last Light a Crysis 3, který už snad oboje budou za pěknou cenu. Ještě mě někdy čeká pořídit Rayman: Legends, až klesne cena na Vita verzi, no a pak hurá na snad dobře optimalizovanou verzi GTA:V. By byli sami proti sobě, kdyby to vydávali na podzim, jako všichni. A taky proti mně *1*
    • Shaker
      Rikas, ze rok 2048 mas uz na GTAcko rezervovanej jo? :)
      • Radioaktivni_surikata
        To zas ne, ale když už něco pořídím, tak to vydržím hrát docela dlouho. Většinou navíc střídám příběhový hry něčím na odreagování, zpravidla Battlefieldem, L4D apod. Nemám rád dobrej příběh honem rychle vyhánět dalším.

A co se týče nicku, tak je jako tady, ale teď se na L4D nechystám a dobu ho hrát nebudu. Jsem se naučil neskákat od hry ke hře. Pak mě rychle všechno omrzí a není to ono, taková marnotratnost. Když už něco dělat, tak pořádně, a teprve až mě to otráví tak jít dál :)
    • l4d2? nick?
  • sipecka
    Ježíšku ne.. pcčkáří takové hry nepotřebují, mají Go home a další "pecky" z Kickstartu..
    • Já mám konzoli i pc a Ty jsi pytcha.
      • sipecka
        Tak to ti gratuluji, že máš oboje a ještě si k tomu navíc hulvát.
        • V diskusích se zdržuji pejorativních výrazů, neboť mě již v mládí zaujala Platonova pravidla rétoriky. To i v případě zhovadilých fabulací, či irelevantních názorů. Buď se jedná o perspektivu konstruktivní debaty, nebo jen o pouhé zesměšnění oponenta.
          No a jednou za čas se prostě najde jen obyčejná pytcha, kteréžto oslovení je dostačujícím konstatováním mého pohledu na danou osobou, na kterou nemá smysl mrhat silami.
          • Shaker
            Tak jo, si muj novej vzor a hrdina, setrit takhle pekne trollika diskuzniho a jeho pravdepodobne dalsi ucet by si mozna zaslouzilo i pochvalu redakce :)
          • sipecka
            Pokud si myslíš, že používáním cizích výrazů na mě uděláš dojem tak to se pleteš. Si mi zas o kousek více k smíchu ty primitive.
            • Trisska
              Stačí se podívat na přezdívku a je to jasný. Prasák a ještě anonym, to je teda kombinace. *15* Na tyhle trolly nemá fakt vůbec smysl reagovat. *7*
            • Předtím jsem to zkoušel poněkud lidověji, ale očividně se Ti člověk nezavděčí. Leč děkuji za poklonu.
    • Trisska
      Než aby takovou násilnou a zlomyslnou hru zakázali, tak ji budou ještě šířit na počítače. To bude zas mrtvejch... *7*
      • Jack1947
        A odskace to prave tak nevinna hra jako je GTA, bohuzel .uz by proti tomuto obvinovani nasilnych her , respkt ovlivnene hrami mel konecne nekdo zakrocit. *10*
        • kickasl
          ano a nejlepe dynamitem :)
    • Jack1947
      To by bylo moc krute vuci pcckarum , navic proc by se dobrovolne nechaly "obirat" , o jakekoli zisky. *3*
  • Ja stale verim ze to vydaj pred vanocema.
  • Ke GTA V se vyjádřím jen tímto: To bylo hysterie, že se osobní počítače nedočkají...
    • Svět se nezbortí. Koupíme si konzoli XDD.
    • Trisska
      Panika by měla začít teprve s tím, že se dočkají. Učitelé už by si měli pomalu začít nakupovat neprůstřelný vesty.
      • Dobré vědět :) znám spoustu učitelů, už vím, co jim koupím na Vánoce. Díky za tip.
      • Ristoro
        :DDDDDDDDDDD Jo, až si děti zahrajou GTA V, tak se zvýší počet střelných zbraní v jejich aktovkách a zvýší se i počet postřelených učitelů :D:D:D. Tady se fakt člověk vždycky pobaví...
  • bomba, jestě by mohli do PC verze přidat multiplayer pro 32 či ještě lépe 64 hráčů protože těch 16 je na té obří mapě jak nic
    • Erendiel
      To je sice pravda ale je otravné i potkat jednoho
      • to pak ale můžeš rovnou hrát single player když nechceš nikoho potkat *1*
        • Erendiel
          Já rád někoho potkám ale jen 1 z 10 tě hned nezastřelí nebo nepřejede na potkání . Ale je to GTA že tak co :D nestěžuju si jen říkám... nikdy neuvidíš víc jak 3 neznámé hráče najednou u sebe... hned se musí všichni zabíjet.
  • Jack1947
    Tak a jeste to budou mit pcckari nakonec drive nez vubec kdo predpokladal. Myslim ze uz muzou jit bouchat sampanske a tesit se. *3*
    • Osobne budem buchat sampanske az to budem mat stiahnute a nainstalovane, pretoze uz vidim ako zasa bude pretazeny Steam :)
  • Divil bych se, kdyby to na PC a nové konzole nevydali. Hra je prakticky hotová, samotný port na nové zařízení dá už méně práce a hlavně půjdou do kapsy další prašule. Díky ohlasu se nebojím toho, že se hra nebude prodávat znovu.
  • Jen jestli ten zdroj nebyla Jolanda a Vlastík Plamínek *3*
    • Není lepší dvojka, než Julča a Plamen!!! *16* ! *16* !
    • Tomu ani sam neveris :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit