Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V vyjde na PC začátkem roku 2014, tvrdí "zdroje"
10.10.2013 | Ladislav Loukota
116 příspěvků
-
Ježíšku ne.. pcčkáří takové hry nepotřebují, mají Go home a další "pecky" z Kickstartu..
-
-
Já mám konzoli i pc a Ty jsi pytcha.
-
-
Tak to ti gratuluji, že máš oboje a ještě si k tomu navíc hulvát.
-
-
V diskusích se zdržuji pejorativních výrazů, neboť mě již v mládí zaujala Platonova pravidla rétoriky. To i v případě zhovadilých fabulací, či irelevantních názorů. Buď se jedná o perspektivu konstruktivní debaty, nebo jen o pouhé zesměšnění oponenta.
No a jednou za čas se prostě najde jen obyčejná pytcha, kteréžto oslovení je dostačujícím konstatováním mého pohledu na danou osobou, na kterou nemá smysl mrhat silami. -
-
Tak jo, si muj novej vzor a hrdina, setrit takhle pekne trollika diskuzniho a jeho pravdepodobne dalsi ucet by si mozna zaslouzilo i pochvalu redakce :)
-
Pokud si myslíš, že používáním cizích výrazů na mě uděláš dojem tak to se pleteš. Si mi zas o kousek více k smíchu ty primitive.
-
-
Stačí se podívat na přezdívku a je to jasný. Prasák a ještě anonym, to je teda kombinace. *15* Na tyhle trolly nemá fakt vůbec smysl reagovat. *7*
-
Předtím jsem to zkoušel poněkud lidověji, ale očividně se Ti člověk nezavděčí. Leč děkuji za poklonu.
-
-
-
-
-
Než aby takovou násilnou a zlomyslnou hru zakázali, tak ji budou ještě šířit na počítače. To bude zas mrtvejch... *7*
-
-
A odskace to prave tak nevinna hra jako je GTA, bohuzel .uz by proti tomuto obvinovani nasilnych her , respkt ovlivnene hrami mel konecne nekdo zakrocit. *10*
-
-
ano a nejlepe dynamitem :)
-
-
-
To by bylo moc krute vuci pcckarum , navic proc by se dobrovolne nechaly "obirat" , o jakekoli zisky. *3*
-
-
Já myslím, že ten březen by byl ideál. Nějakou dobu zkejsnu v BF 4, pak se už po několikátý vrátím k Left 4 Dead, který mě ne a ne omrzet, no a pak bych snad konečně mohl vychytat prohřešky a to Metro: Last Light a Crysis 3, který už snad oboje budou za pěknou cenu. Ještě mě někdy čeká pořídit Rayman: Legends, až klesne cena na Vita verzi, no a pak hurá na snad dobře optimalizovanou verzi GTA:V. By byli sami proti sobě, kdyby to vydávali na podzim, jako všichni. A taky proti mně *1*
-
-
Rikas, ze rok 2048 mas uz na GTAcko rezervovanej jo? :)
-
-
To zas ne, ale když už něco pořídím, tak to vydržím hrát docela dlouho. Většinou navíc střídám příběhový hry něčím na odreagování, zpravidla Battlefieldem, L4D apod. Nemám rád dobrej příběh honem rychle vyhánět dalším.
A co se týče nicku, tak je jako tady, ale teď se na L4D nechystám a dobu ho hrát nebudu. Jsem se naučil neskákat od hry ke hře. Pak mě rychle všechno omrzí a není to ono, taková marnotratnost. Když už něco dělat, tak pořádně, a teprve až mě to otráví tak jít dál :)
-
-
l4d2? nick?
-
-
tak se nakonec r*, to nezbedne dite, vraci tam, kde ho vyndali z plinek? ale tak zase kdo by nevzal tu haldu penez od naivnich konzolistu za exkluzivni predrazenost, kdyz uz se jich chtej za kazdou cenu zbavit *5*
-
ja bych zavedl nutnost byt porad online protože pc-krai si to jiste stahnou a to si rockstar nezaslouži *13*
-
-
tak te zklamu ptz nejsi zrejme informovanej ale hry se uz daj stahovat i na xbox a dělá se to ve velkym např kdybych byl xboxař tak už sem to moh mít z uložto !
-
To akorát odnesou Ti co si koupí originálku, protože pirátská verze připojení nebude vyžadovat... *3*
-
-
Takové D3 je toho důkazem .. :D :D vše dát na net a ochrana je vcelku neprolomitelná.. do této doby není žádný kvalitní warez kousek... *16*
-
"Viva la w@rez", na ochranach vzdy jsou tratni ti cestni majitele originalu.
-
-
-
Mohl bych vedet od vas konzolist, jestli Xbox 360 4GB je dobra volba koupe? Dekuji za nazory :)
-
-
Neni, minimalne 120gb . 4Gb to je dneska jak vetsi pametovka lol *15* . Jelikoz jsou v kurzu slimy tak i tech 120gb je uz malo, ber tak minimalne a spis nakejch 300gb. *4*
-
-
Ja bych to samoanske jeste neotviral, R* udajne nedostal penize za zpozdeni PC verze, ale za vytvoreni PS4 verze a to pry znovu posune vydani PC verze.
-
Beru Březen, tahle hra mě bude stát cca 10 000 :))
-
sice mam vsetky diely od 1 ale len preto ze boli za 10 na steame :D...inak ma ta hra nebere :)
-
-
Není škoda dát 10 Euro za něco, co tě nebere?
-
-
asi mysli, ze ho nebere jak prumernyho joudu, kterej za ni da 60 dolaru nebo jeste vic, aby mel "sberatelskej" nesmysl *6*
-
-