Grand Theft Auto VI by mohlo vyjít už příští rok
-
Když člověk vidí, jak daleko byli schopni zajít v RDR2 na hardware PS4, nejde se netěšít.
-
Red Dead Redemption 3 🙏🙏🙏
-
-
Na to si počkáš tak dalších 5 let minimálně.
-
-
☹ jen si do mě kopni... 🙁
-
-
-
To už bude jenom MP ne? Na co se zdržovat se singl, to už stejně nikdo nehraje. Všichni chtějí po městě lítat na raketových skateboardech a házet po sobě molotovi.
-
-
Jenom MP? Asi těžko. Kdyby SP u GTA5 byl nudný, tak by se ten MP nikdy nestal tak slavný.
Určitě udělají nějaký kvalitní SP obsah. Teď je jenom otázkou, jestli ten SP příběh navážou přímo do MP prostředí a nebo jestli to bude oddělené.
-
-
Ale nedělají hry jako úctu k předchozím dílům, ale pro prachy. MP prostě sype víc. Já bych se vůbec neidvil, když by to byla čistě mp hra s tím, že příběhová část by byly mise pro 1-4 hráče, ale stejně jako třeba v monster hunteru by jsi je prostě i v jednom spouštěl přes lobby.
-
-
To klidně udělat můžou. Ale jak jsem říkal, tenhle typ her většinou nebude tak populární jako hry, které měli ze začátku klasický SP. Možná to bude sypat víc, ale tak populární to nebude.
-
-
Jakože GTAO není populární? Proč to teda tolik sype?
-
-
Kdyby SP od GTA5 nebyl tak dobrý, tak těžko jeho multiplayerová složka naláka tolik hráčů. Tam ten přechod ze SP do MP byl dobře zakomponovaný. Po dohrání příběhu člověk byl nalákán do MP s tím, že tam dobrodružství pokračuje.
-
-
-
-
To doufám, protože MP nehraju:)
-
-