-
Užívam si hru, najmä preto že furt nechapem že hru, ktora mi kedysi sekala ako šialená, múžem dnes hrať na mobile, stale neverím :D :D :D
-
-
Dobrý postreh, čoskoro budeme hrať Battlefield 3 na hodinkách *5*
-
-
..na záchodě
-
-
...do kterýho ti potom ty hodinky s Battlefieldem spadnou.
-
-
... a vaporizujou se, protože záchody s vodou už budou samozřejmě zastaralý.
-
-
-
-
-
Ty vo*e to uz je deset let.. si najednou pripadam tak stary...a to je mi teprv 20:D
-
-
Ty vole, 20 mi bylo včera, dneska je mi 26...
-
-
Ty fotky nejsou vaše? Píšete, že ste hráli na ipadu, ale fotky sou z androida.
-
-
Na iPadu jsem zapomněl típat screenshoty a pak jsem ho už musel vrátit Petrovi. Bavilo mě to ale natolik, že jsem si to pak koupil na Nexus 7 a z toho těch pár screenů natípal.
-
-
"Gamepadu se dotykový displej nevyrovná"
z blata do louze *15* -
-
Spíše z shi*u přímo do řeky srač*k *5*
-
-
Než jsem zjistil, že je to na iPad, sem si říkal "WTF, recenze na Vice City?" *15*
-
Nechápu tyhle předělávky. Na dotykáči to musí být utrpení hrát.
-
-
Je to docela utrpení no...
-
hrál sem na telefonu GTA 3 a tak hrozný to nebylo. Samozřejmě klávesnici a myši se nic nevyrovná, to je jasný
-
-
Nedávno jsem dohral(ne na 100 procent) starou původní verz na PC a byla to parádní zábava :)
-
No a ted jeste na Vitu, kde to aspon pujde normalne hrat! :)
-
-
Tak na Vitu jsou 2 porty GTA z PSP, bohužel musím konstatovat, že porty se vším všudy. Stejně jako na PSP to totiž celkem laguje. Ale sehnal jsem to za 150 Kč, takže nelituju. Zábava to rozhodně je. I tak to ovládání není bůh ví jaká výhra, protože je hra dělaná jen na jeden analog, a kamera je silně retardovaná. Nechápu, proč ji nezafixovali, když už teda nemá hráč tu možnost s ní točit sám :/
-
-
Tak PSP GTAcka jsou nedomrli ptakoviny. Uz na PSP to bylo nehratelny pro soudnyho cloveka :)
Pocitam ze pristi rok vitezoslavne predstavi kompatibilitu s PS2 a vesele se bude hrat i San Andreas, ktery na PSN pristalo nedavno. -
-
Dohrál jsem všechny 3 ani jedno nelagovalo a hrálo se to fajn.
-
-
-
-
Jako děcko jsem to žral totálně. Mít iPad nebo něco, tak bych si to asi koupil i teď.
-
Na iPadu jsem hrál GTA 3. To bylo celkem hratelné ale Vice City je jiná liga a jsem už v polovině hry. Díky autoaimu to není takový problém, jak jsem čekal. Je to paráda. :) Jinak bugy, o kterých se mluvilo jsou vyřešeny v updatu 1.1 který vyšel myslím před 2 dny. Jinak překvapivě je to dobře hratelné i na iPhonu a malé obrazovce ale samozřejmě to není na dlouho. Spíš na cesty autobusem díky iCloud savu. :)