Přejít na výpis diskuzí
Gravitační hrátky v traileru na Inversion
25.10.2011 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
vypada to jako Buletstorm s gravitaci
-
Závěr vypadá jakože cool :)
-
Nemuzu se zbavit pocitu,ze v posledni dobe jsou ty hry jak pres kopirak.
Tady je to aspon ozvlastneno hratkami s fyzikou. -
připadá mi to jako engine z dead space proč né vypadá to hezky
-
Ach jo, to zase bude střílečka že? Čekal jsem něco na způsob Portalu. *9*
-
Dneska? *16*
-
Jsem dneska holt pomalej a hloupej...
-
Napsal, že NEvypadá dobře ani špatně. Dneska máš asi špatný den :D
Jinak si myslím, že nejhezčí na celém traileru bylo zatím to logo na konci. Třeba se to ale zlepší. Hra mě sice zatím moc nezaujala, ale kdo ví jak to nakonec bude.
Z traileru mi to zatím přijde jako tuctová střílečka, jen s gravitací.
No, nemá cenu to soudit dokud nebued víc informací, případně dokud si to nezahraju. Rozhodně jsem zvědavý :) -
Na mě z toho dýchá atmosféra Red Faction: Guerrilla.
-
Neni nad kvalitni, konkretni a konstruktivni kritiku, mistre!
-
Řekl si to dobře. Označení: "výplod nemocného mozku" si tvůj příspěvek opravdu zaslouží. *11* *16*
-
Pouzivam k praci anglickou klavesnici, upsal jsem se a neumim spravne cesky. Jestli mas problem, bez si stezovat do Ustavu pro Cesky jazyk.
-
Hned po tvém nástupu do základky a prvních pár lekcích o tvorbě věty a diakritice.
-
Tak uz jsi si zahateril a ted zpatky k soustruhum :D
-
Nemůžu nesouhlasit.
-
Vypada dobre? Delas si ted legraci ze jo? :D
//poznamka sobe: dneska uz nic nepis, blbe -
Když zavedeš poplatky, klesne návštěvnost, potažmo výdělek z reklamy. Sem chodí hlavně děcka, která chtějí pokud možno vše zadarmo, protože od rodičů to tak mají. Nejsou zvyklé platit, nevydělávají. A kapesné určitě neutratí za přístup k článku či nějaké vzdělání (mnohdy neumí ani česky a to se to učí zadarmo).
Navíc vzhledem k sestupnému vývoji jakým se Games.cz poslední dobou ubírá (kvalita článků, relevantnost informací atd...) by při zavedení premiového kanálu klesla návštěvnost i starších ročníků, kteří sem primárně chodí z nudy, jen tak "zahateřit", rozpoutat flame nebo jen zjistit co je nového. -
Sounds good.
Je otázka, jak se k tomu postaví Čechové AKA hamounští patologičtí šetřílkové...podívej se, jaké reakce už vyvolalo, že si nemohou zanadávat na tu nehoráznou sprostost games.cz požádat fanoušky o příspěvek.
Samotného mne při čtení prosby napadlo, že tenhle model funguje spíše v USA a u Čechů moc nepochodí. Já sám prodávám Steam hry přátelům v USA přes PayPal a tak předpokládám, že Games.cz začnu přispívat nějakou částí zisků. -
ses trapnej.. on te snad nekdo nuti neco posilat?
-
A jo... jsem slepej a blbej a dneska nejak nechapu psany text! Moc se vam omlouvam. Za kilo mesicne mi urcite games.cz stoji :D