Přejít na výpis diskuzí
GRID Autosport prověří vaši výdrž v závodech Endurance
23.5.2014 | Adam Homola
36 příspěvků
-
endurance závody si pamtuju již ve forze 2, kde ty vrcholný závody v endurance měli třeba 200 kol. Opravdu jen pro fajnšmekry, já osobně při těchto závodech dal optížnost na minimum, abych to náhodou nemusel jet znovu :)
-
To je blbost, trolove jsou trolove a nejake typologie zbytecne... navic kdo by se tim zabyval . Vzdyt tu je myslim dost prace s trolly a je jim odstranovanim z diskuzy tedykdyz pretecou... nebo se preliji.
-
Ne nejsme, bratr na webu používá jiný nick. Jinak proč by to z nás mělo hned dělat bratry? Myslím, že takhle to tenkrát dělalo spousty sourozenců. Ono přece jenom sedět 10 hodin u jednoho závodu už moc zábava není, takže fakt, že si ten čas můžu rozlámat s bráchou byl tenkrát velmi vítaný.
-
Možná by se měla přehodnotit definice trollů a vytvořit jednotlivé kategorie, které by zmapovaly typologie diskutérů, napříč skupinami. To je námět na docela zajímavou práci.
-
*ze z endurance
-
Assetto i Project cars vypadá líp *3*
-
A nejste vy dva bráchová náhodou?:D
-
on fakt není troll, on je prostě takovej ....
-
Co, jakym trolenim vzdyt to je pravda ani Forza si nikdy nehrala na neco co meli ostatni hry (GT) GRID mi priipada to stare rceni " tonoucí se stébla chytá".
-
Trapný jseš ty s tím trolením bez nápadu...nudo.
-
Měl jsem s bráchou přesně stejnej postup :D
-
Rád vzpomínám na zážitky z dětství, kdy jsme se s bratrem u GT2 střídali po 2 hodinách u endurance závodů, aby jsme měli 100% :D
-
Už v GT2 si pamatuji endurance závody třeba o šesti hodinách :)
-
no snad to nedopadne tak, ze po endurance budeme mit 20-30 minutove sprinty ..
-
Formule, trapne na to tu je preci F1... a dal? *4*
-
Jestli se nepletu tak uz prvni Grid měl Le Mans ktery slo nastavit fakt na 24 hodin... V Gran Turismo 5 (mozna i 6, tu nemam) hromada endurance zavodu... Takže, ehm...