Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by jen zajímalo kde dělám chybu? Nebo snad stále přehlížím nastavení volantu. Nějak mi tam ty nastavení citlivostí chybí. Nebo někdo z vás ví kde jsou ? :)
  • Jack1947
    Po čase jsem to zkusil a odjel hned 2sezony, nevím těžko říct je to takové jiné/stejné ale dobréé.
    Drift je dobrý, takové osvěžení oproti ostatním závodům které mně zas až tak nebaví, postrádají mírně gridovskou atmosféru i když bourání je hezké stejně jako minule, si je třeba dát i pozor. AI která vám pomahá, (no spíše jí občas musíte pomoci sami )neurazí.

    Grafika brá a a občas má menší záškub ale nic hrozného, protivníci jsou taky v poho vždycky platí že když nebudete agresivní oni taky né a naopak i když dovedou občas nemile překvapit.
    Takže hra hratelná je no ale zase jak se to celé vezme... určitě se tio nedá doporučit lidem co už hráli GRID2 a moc je nebavil. Tohle je defakto to samé ale více zaměřené na klasické okruhy i se špetkou té inovace (Drift, Endurance...)

    Takže ten kdo nehrál grid2 a rád Grid tak by si to zkusit asi měl jen nic více čekat než mu nabídl GRID a defakto hůř... GRID byl průkopník ale co no hrát se to dá a hraje se to v celku dobře.
  • p.s. : ma to byt takhle NFS Underground 1 (1920x1200 + ENB series + HD texture pack + nove auta)
    chtelo by tu povolit edit neprihlasenym a vice odstavcu
  • Pro me jsou nejlepsi arcady :NFS Underground 1 (1920x1200 + HD texture pack + nove auta) fakt to vypada super,s R9 280X 60+ FPS
    a Trackmania United (stadium formulky s tratema F1) jezdim s Mazda RX-7.(jezdim znova po 5ti letech WoW) zatim sem nenasel zadne normalni dobre auta

    hral sem a dohral sem vesmes vsechny (GT2 pres 1000 hodin minimalne) NFS co vysly od dob NFS III: Hot Pursuit (1998) az do Pro Street (2007) vzpominam na stare dobre casy s Carbon a jeho Corvetta Z06 pri multaku ale ty nove sr*cky se proste nedaji hrat, Undercover,Shift, World tohle u me vydrzelo asi par hodin celkem

    vsechno ostatni radoby arcady at uz serie NFS a GRID jsu tak maximalne na 2 dny hry a pak jdu z hadru pryc, nic me nemotivovalo to vubec zkouset dohrat do konce,takovy DIRT3 sem vydrzel hrat asi 2 hodiny, ten jizdni model je uplne mimo

    Chci NFS Underground 3 neco na zpusob U1 akorat v mega grafice a novyma autama ale starym jizdnim modelem bez tech EA jeblych policajtu z NFS (jasne tuknu a v ten moment sem v hromade 20ti aut na strese)nejlepsi policajti jsou v Sleeping Dogs, proste normalni hrac nema co hrat protoze multaky v starych NFS jsou vyple a ty nove sr*cky maji herni motivaci asi 20 minut

    jako je to vysmech kdyz novodobe radoby arcado simulatory jsou na jezdeni horsi nez 8 roku stara Trackmania co je zadarmo, jo p.s.: hraju na PC se SIXAXISEM na analogu, hrat nektere auta na klavesnici = vyhozeni monitoru z okna
  • Zlatá Toca kdysi. Jak to tak čtu, tak Grid půjde mimo mě.
    Ani ty motorky jak to tak vypadá, snad jedině ten sniper tento měsíc
  • Za mě super, hraje se to moc dobře, AI je suprová, Vznikají i velkolepé nehody a kolize a to se mi líbí, za mě 9/10
  • Za mě je to bomba. Hraji to 3. den a zatím mě to baví. Fyzika není čistě arkádová ani náhodou. Ti co to říkají to pravděpodobně nehráli. Je třeba hodně brzy brzdit do zatáček, AI je asi nejlepší, jakou jsem kdy viděl v závodní hře. Za mě to trumflo i GRID 1, kde mimochodem každé auto zrychlilo z 0-200 za 5 sekund, což tady taky nikdo neříká. Auta se chovají jak mají, Golf nedotáčí, zatímco Mustang přetáčí. Za mě 9, kvůli systému bodování v SP a nefungující AI spolujezdce (nereaguje na příkazy).

    stejnej pocit jako ten co to psal (y)
    • Nejlepsi AI v zavodni hre? Myslis ty idioty, co do tebe v klidu narazej i kdyz jses uz pred nima (neboli kdyz mas pravo na zavodni stopu ty)? AI se chova vicemene tak, jakoby tam hrac vubec nebyl.
      • Ristoro
        Párkrát do mě AI narazila, ale to už jsem ji moc brzdil. Jinak tě pouští když jedeš plynule a taky tě umí čistě předjet, nebo dokonce agresivně v zatáčce. AI je tam prostě skvěle udělaná.
  • Kupovat
  • má to teda smysl mapovat? Chci to na online hraní? Co myslíte?
    • Ristoro
      Za mě je to bomba. Hraji to 3. den a zatím mě to baví. Fyzika není čistě arkádová ani náhodou. Ti co to říkají to pravděpodobně nehráli. Je třeba hodně brzy brzdit do zatáček, AI je asi nejlepší, jakou jsem kdy viděl v závodní hře. Za mě to trumflo i GRID 1, kde mimochodem každé auto zrychlilo z 0-200 za 5 sekund, což tady taky nikdo neříká. Auta se chovají jak mají, Golf nedotáčí, zatímco Mustang přetáčí. Za mě 9, kvůli systému bodování v SP a nefungující AI spolujezdce (nereaguje na příkazy).
      • Jack1947
        Zase to s tou chválou nepřeháněj jo? zas tak peckový to určo není nekecej. *4*
        • Fakt je to dobré! *4*
          • Jack1947
            Tak joo. http://www.ign.com/articles/2014/06/24/grid-autosport-review
            http://www.metacritic.com/game/pc/grid-autosport
            http://www.metacritic.com/game/xbox-360/grid-autosport
            http://www.edge-online.com/review/grid-autosport-review/
  • repcak.petr
    Vážně obrovsé zklamání codies jde do kopru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit