-
tak jako D3 je prostě očekáváno.. ale na tohle pokud to bude mít kvalit TQ.. tak se na to snad fakt opravdu těším *14*
-
Titan Quest byl po par hodinach hrani hlavne velka nuda
-
A tak hlavně že měli ten CoD killer Homefront, díky němuž jsou v balíku... oh wait!
Spíš mi připomínají Jowood, který taky musel zprznit všechny značky v touze zalíbit se americkému konzolovému publiku. A že po tom všem ti američani skočili! *1* -
na konci recka jsem si rikal "hmm, to byl celkem fajn diablo klon. hodne zabavnej, hodne lootu, peknej strom." pak konec recka: "VITEJTE DO EGYPTA". a celist mi spadla. a proc to nezopakovat jeste 2x (hedvabnou stezsku beru jako soucast babylonu), ze? a immortal throne byl taky super.
-
A hlavně byl a je za skvělou cenu stejně jako datadisk. Na Grim Dawn mi nezbývá zatím jen se těšit.
-
Tak to jsi opravdu kvalitni vyjimka potvrzujici pravidlo.
-
THQ to pořešili pěkně. Nejdřív zruší Iron Lore aby měli BHG a pak pustí k vodě i BHG. Podobně "inteligentní" vedení jako u IPLY *3*
-
To je fakt, já D3 vůbec neřeším. Ale na Grim Dawn se těším velmi, to je jiná káva.
-
D2 mě po pár hodinovém hraní přestalo absolutně bavit. D3 beta na tom byla úplně stejně. Titan Quest si zahraju i teď a baví mě neustále, takže já se na Grim Dawn těším maximálně (:
-
hustý *1* *1* *1* *15* *15* *15*
-
takze nicim ? ;]
-
No jóoo, když to bych na to musel klikááát...
-
Protože za dva a půl roku toho dva s občasnou pomocí externistů moc neudělají. Stačilo se podívat na to video.
-
titan quest bylo pro me uz takove diablo 2,5 a jeho pokracovani bych si zahral rozhodne radeji jak reckoning. skoda az do ted sem si myslel, ze TQ2 je stale ve vyvoji :( pokud nekoho nebere D3 a radeji by neco podobne jako TQ, tak doporucuju zkusit betu path of exile
-
"...ale proc to musi porad vyblejvat na net?" Ty jsi opravdu obycejnej primitivni imbecil. Slyšel jsi někdy o reklamě? Říká ti něco marketing? Otravnej jsi ty, ty buzíčku.
-
Jsem línej číst ty dlouhé kecy na KS.. ale
"Napravit by to měl právě nadcházející Grim Dawn, který má za sebou momentálně dva a půl roku vývoje a dá se v něm nyní hrát až po 30-40 level postavy."
k když už to vyvíjí dva a půl roku proč potřebovali v přepočtu 7M Kč? -
Aha nice díky *1* Wiki koukám nikdy nezklame...
-
Titan Quest byl pro mě vším co nebylo Diablo2.
-
se vyblejvám z nudy, pač to vychází za pár hodin, nic mě nebaví tak zevluju :D
prijde mi ze trollíš ty, diablo je dobrá hra, nemůže odradit uplně všema aspektama nikoho, to je nemožné, nepřijatelné a divné -
no nemuzu si pomoct ale vcera sem hral kingdom of amalur na xboxu a teda radsi bych videl titan quest 2 nez to KoA. Na jednicce sem prosedel haldu casu jak v singlu tak v multi a hra je to vyborna do dnes a porad ji mam na compu a hraju