Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem hlavně rád, že to je konečně k sehnání. O grim fandango jsem se dozvěděl před třemi roky a ta hra bohužel nebyla nikde k sehnání za rozumnou cenu. Kdybych vlastnil původní verzi, tak bych tenhle remaster s klidem vynechal.
  • maros.goc
    holt no 3D grafika starne rychlejsie ako 2D ktora je vlastne nadcasova
  • No, stejně jsem si tu hru užil nejvíc nedávno, kdy jsem si ji zahrál v ResidualVM a konečně s addonem, který přidal ovládání myší.
    Proto by mě zajímalo, přátelé drazí, jakpak se hraje remaster? je to lepší?
  • Jupí, no takže po těch 15 letech, kdy mě odradilo strašný ovládání v demu (tenkrát na CD jako příloha ke Score), jsem si hru koupil. :)
  • Jo přesně! Monkey Island je ukázka toho jak má něco, co si říká remaster vypadat.
  • Původně jsem myslel, že to bude předělané podobně jako Monkey Island, tzn. naprosto stejná hra, ale kompletně zmodernizovaná grafika a poupravené ovládání.
  • Takže opět dva nostalgické body odebrat a bublina splaskla. Mrtvé by člověk neměl vykopávat.
  • Remaster, který bohužel až moc šustí penězi. Starou verzi díky oné modifikaci, která je zmíněna v recenzi můžete hrát úplně v pohodě.
    Ale až zapnete reamster a budete přepínat mezi starou a remasterovanou verzí, tak zjistíte, že rozdíly, které by obhájily cenu tam prostě nejsou.
    Stále je to znamenitá hra, ale pokud máte starou verzi, tak nevyhazujte peníze.
  • Za posledni dva odstavce dik. Tuhle jsem treba rozehral Ocarina of Time, kterou jsem nikdy nehral, a proste uz to neslo hrat. Obecne napriklad spousta her pro starsi konzole trpi tim, ze proste dobre nezestarly - asi nejvic se to podepsalo na N64, ale plati to i pro nektere mladsi konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit