Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Inu Obsidiani. Prakticky na cokoliv sáhli, to se mi neuvěřitelně trefilo do vkusu. Za Pillars of Eternity I a II, Tyranny a Pentiment je budu navěky zbožňovat a uctívat. Ohromně se mi líbilo i The Outer Worlds a velmi jsem si (na rozdíl od haterů) užil i Avowed. A to mají na svědomí i Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas a jiné bomby. Tohle studio prostě patří k mým absolutním oblíbencům (stejně jako např. inXile).

Grounded pro mne byl vysněný projekt, protože se věnuji makro focení právě hmyzu (a hub) a tuhle hru doslova napsal někdo přímo pro mě! :-) Grounded 2 je ve všech ohledech vyladěnější a hlavně přichází (konečně!) s hmyzíky co by mounty! Čili není problém si nechat vyrůst z vajíčka třeba vlastního Ferdu mravence a na jeho "zádech" prozkoumávat celý zadní dvorek. Mapa bude MNOHEM větší (už teď mi připadá rozhlehlejší než v jedničce), bude co zkoumat! Mounti měli být již v prvním dílu, ale nakonec se tam už "nevešli". Strašně se těším na plnou. Ale s klidným srdcem doporučuji již předběžný přístup. Grounded 2 je totiž již nyní tak perfektně vyladěná, že jiná vývojářská studia by si o takovém stavu svých (již vydaných) her mohli nechat jen zdát. Prostě obsidianí kvalita her! 

• Widl_CZ

Jednička je pro mě příjemný překvapení, takže dvojku určitě vyzkouším. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit