Přejít na výpis diskuzí
GT Academy naživo aneb jak se stát z hráče skutečným závodníkem
8.9.2013 | Jan Olejník
12 příspěvků
-
Pěkná reportáž, plná dojmů, která mě přiměla, abych se o to začal zajímat. Co mi v reportáži ale chybí, jsou fakta, jako třeba popis vlastní soutěže. Vůbec z toho není patrné, že z CEE (oficiální název dle GT-A pro Polsko, Česko a Maďarsko) postoupilo dohromady 6 lidí - mezi nimi Petr Doležal - jenže v článku to vypadá, že postoupil jeden. Odkud tedy postoupili ti ostatní? Stejně tak by mne třeba zajímalo, jakou váhu měly jednotlivé "disciplíny" - fyzička, vystupování na veřejnosti a vlastní závody v GT?
Jinak, pro ty, co to zajímá víc, tak se zdá, že nejvíc aktuální je stránka na facebooku https://www.facebook.com/GTAcademy -
-
Já tam dva znám z trackmanie.... z týmu eSuba. Jeden hakki junior a druhý Toni. A Toni podle fotky skončil 2. :) S tím že hakki několikrát po sobě vyhrál nějaké závody v doprovodném turnaji v GT.
-
jj, taky jsem cekal detailnejsi popis, co se tam vlastne delo *9*
-
-
Jen technická, u článku vidim 14 komentářů, ale v diskuzi jich čtu jen 5
-
-
bylo tady par prispevku offtopic, takze doslo na cenzuru. Nejaci hosani si tu merili virtualni brka vychloubanim se, jake maji od tatinka faro. *7*
-
-
Ne, Trisska zacala vlakno ze ta fotka je ze hry a ze ma ps3 krasnou grafiku, zbytek si domyslete *1*
-
Aha, díky :-)
-
-
-
Funguje to i u WoWa.
-
-
Co to blabolis?Si asi WOW nikdy nehrál.
-
-
koukam, ze se tady mnozi sotci co pisou pod jinymi nicky, takze asi taky nebyde, nez se regnout *7*
Jakozto nehrac MMORPG netusim co tim autor chtel rict *5*
-
-
-
Petr Dolezal ma nick Justynek_cz nebo tak nejak?
-
-
Dollybustard na PSN, jinak Klouczech *3*
-