Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 16 milionů je podle mne velice reálné číslo. Vzhledem k tomu že GTA IV už má za sebou 17-tý milion, tak bych osobně tipoval spíš přez 20 milonů, protože prodeje her každým rokem rostou.
  • Hlavně bych to uděla na styl San Andreas - nejlepší díl vůbec!! V GTA 4 mně venkov a ti vidláci tam chyběli: Celé GTA 4 bylo takové nějaké stereotipní!!
    • gta 4 je uplne jina hra, dokazete to uz pochopit? bezduche zabijeni lidi na ulici slo stranou (konecne) a rockstaru se povedlo postavit realny herny svet na vynikajicim pribehu... za coz jim tleskam a doufam, ze petka bude ve slepejich ctyrky a epizod *4*
    • A nebo vybrat ze San Andreas jedno město a převést ho do nejmenších detailů,třeba Rocstar oblíbený L.I. nebo bych spíš Las Vegas...
    • Přesně
  • jestli Rockstar půjde vývojem série jako u minulé trilogie, to znamená, Liberty City > Vice City > San Adreas... tak bych docela jako další GTA viděl právě Vice City... ta atmosféra byla úžasná, pro mě nejlepší GTA s předchozí trilogie.. už radio Vice City fm v Episodes nemělo chybu :)
    • Pokud by to mělo být z Vice City, které bude absolutně přestavěné jako v IV liberty city, tak bych to přivítal s otevřenou náručí :).
      • o tom právě nepochybuju.. nové Liberty City se povedlo na jedničku, už z toho dost dýchala reálnost města ala New York.. takže vidět Vice City (Miami) v takovým zpracování by bylo fajn... jen si neumím v takovým rozsahu představit celé San Andreas.. toho jestli se někdy dočkáme a každé jednotlivé velké město bude velké jako nové LC + venkov a poušt ve stylu Just Cause 2 tak potěš koště :D
        • No to teda potěš koště :D To bych fakt něchtěl :). Rači menší městečko a pořádný než nějaký obrovitánský prostranství s životem Saints Row :D
  • ja by som chel aby sa GTA 5 odohravalo v Parizi ! .. ta atmosfera meste je nezabudnutelna ,vela svetoznamych pamiatok a proste atmosfera by bola vynikajuca ... the saboteur celkom vystihol miestami atmosferu ale este to neni ono ... proste nic ZNAAME poamerictene ,proste uplne nieco nove ,moj nazor ..
    • A co takhle Praha? Proč ne?! Turisti ji přece milují... Teď mě napadlo, že v Praze se mohla odehrávat "naše" Mafie. Nebyla by to revoluce? Česká hra, o české Mafii, v hlavním českém městě, žádná české kopie americké/italské mafie, v americkém městě, v americkém stylu. Pěkně noirová černobílá grafika a lá Saboteur z meziválěčné Prahy... Jinak k novince: taky bych chtěl být finanřním analytikem. Říct, že GTA V pravděpodobně vydělá balík (když všechny předchozí díly vydělaly balík) a BioShock - Infinite vydělá mnohem menší balík (když všechny předchozí díly vydělaly mnohem menší balík) chce opravdu nesmírné vzdělání...
  • Osobne se tesim na obe hry, ale preci jen vic na Bioshock.
    • Já taky. Na obě stejně, a obě hned kupuju. GTA bude vládnout, ale Levine je stejně borec.
  • Chci být analytik, říkát věci které si domyslí každý svéprávný člověk který se o to jen trošku zajímá.Říkat si cokoliv mě napadne bez toho abych byl nějak kárán za nepravdu.Patcher furt vykřikoval že gta 5 bude již letos a poté co neměl pravdu už raději nic neříká nebo (a to je lepší) ho sajtny ignorují.

Je to prostě další vývojový řebříček společnosti-Věstec bez koule, kávové sedliny nebo jiných podobných věcí, které mu mohli dát alespon z části za pravdu *12*
  • Naštěstí není kvalita přímo úměrná prodejnosti.*3*
    • Chceš tím říct že GTA IV byla nekvalitní hra?... Dyť je to nejdražší hra součastnosti, víte jak dlouho musé trvat než se takový svět uvede do pohybu? Už v sobě konečně trošku potlačte konzervativní pudy a zkuste se na GTA IV někdy podívat trošku z jiného pohledu... Je to krásné živé město, v sand andreas to vůbec nežilo... bylo to uplně ubohý... Sice se tam dala dělat tisícovka věcí, ale ani jedna nebyla dokonale dodělaná... GTAIV se zaměřuje na menší prostor, ale zato nádherně zpracovanej se skvělým příběhem a realističtějšími prvky (konečně). Teď mě tu spousta "Sáčkařů" za todle zatratí, ale už mě štve, to že spoustě lidí vadí to, že je GTA IV lepší jak jejich nepovedená Mafia 2, po které v zahraničí ani pes neštěkne.
      • Moment, říkal jsem, že GTA stojí za prd? Já osobně nikdy GTA moc nemusel, takže jsem nehrál ani 4, ani SA atd. (3 jsem dohrál a super, ale zpět k věci). Tudíž se ani neodvažuji hodnotit. Spíš jsem chtěl říct, že vznikl poslední dobou trend cpát ke kvalitám hry i prodejnost, což je pěkná kravina. Bioshock byl například božárna a i kdyby se ho prodalo 20 tisíc kusů, tak co, koupím si ho, protože o to stojím. Zatímco, a teď uvedu příklad za všechny, BO mi nestojí ani za přečtení recenze, poněvadž mě bylo jasné už před vydáním, co to bude za hru. A je mi jedno, že se jí prodalo 6,5 melounu.
  • Nj Bioshock 2 se dohraje za vecer nebo max 2 (multak mozna bude), ale GT 5 je na mesice no ...
  • oin.odin
    jed to hovori analytik tak to musí byť pravda ... nie
  • a ten pruzkum dělal kdo a z čeho??z křišťálové koule??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit