Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cheateři ve hře hojně nejsou už od začátku června a vydání finance a felony.. Nový anticheat rockstaru je popravdě vcelku působivý a cheatera sem na session nepotkal už dost dost dlouho.. Jediný co tam potkáte je škemrající děcko co shání moddera aby mu dal prachy
  • kubi-wan
    Tohle je pořád GTA? Působí to spíš už jak Saints Row *1*
  • Víte co je to Cunning Stunts?
    Wiki - "Cunning Stunts je koncertní záznam americké hudební skupiny Metallica, vydaný v roce 1998"

Proč to jméno? Je to hříčka. Když prohodíte C a ST v (C)unning (ST)unts dostanete zajímavější výraz :)
  • OPenetrator
    Kdyz jsem získal zpatky svůj ukradenej účet, kromě jine koncovky ve jmene ( z CZ změněno na RU) byla v Online jeste jedna nepatrna změna - z ranku tusim 40 jsem byl rank 1131. Takže jsem všude automaticky za cheatera a občas mi to docela kazi hru. A pak jsou tam momenty, kdy po me haranti škemraj prachy, tak je donutim zamnou dojet pres celou mapu jen abych je oddelal a napsal jim, ze nemaj žebrat. 10/10 would let russian steal my account again :D
  • Pises o chybějící partě a do GTA V se chystám vrátit, už jen kvůli tomuto přídavku. Random public lobby me nejak nechytla, bud kvuli deckam vykrikujicim nadavky, nebo kvuli totalni nesehranosti teamu, kde pulka odejde v pulce mise, druha pulka strili do vlastnich a treti pulka vsem nadava do noobu. Tak kdybys chtěl, nebo kdokoliv jiny zapařit, přidejte si mě na Steamu: Adam-One :)
  • Nepotkávám cheatery často, ale když už se objeví, tak je to dement, co všechny zabije najednou, případně rozhazuje peníze, což se zamlouvá všem dětem, které neustále spamujou "gimme money". Ovšem tuhle jednoduchou cestu k penězům všichni využívají, protože jinak se peníze musejí nagrindit, nevím, jak moc se dá vydělat přes heisty, páč ty nějak moc nehraju. A abych se vrátil k cheaterům, kdykoli na nějakého narazíte, stačí tři kliknutí a přepnete se do jiné lobby s jinými hráči.
    Ale můj názor jako solo hráče je ten, že GTA V byly vyhozené peníze, protože bez parťáků je ta hra docela o ničem.
  • Bez party lidí není prakticky důvod se v GTA5 online vyskytovat..
    Ale to tak nějak platí dnes už o všech online hrách.
  • Morraw
    Online je jediný důvod, proč bych si chtěl hru koupit a cheateři jediný důvod, proč jsem si ji zatím nekoupil. Takže jak to je ? Je nějaký server, který je cheat free nebo to záleží jestli se tam cheater připojí ? Čekal jsem, že ten jejich anti-cheat, který banoval i obyčejné lidi, co měli mody do SP, bude fungovat.
    Cheateři jsou většinou všude, ale nikdy to neni jednoznačně viditelné. Tak mě zajímá jak je to tady horké, ptže dost se o tom mluví.
  • Je to hratelné, cheaterů je hodně, ale daří se mi jim vyhýbat. Jediná nevýhoda je, že solo je to vážně celkem nuda. Hrát v partě je fajn, ale jinak je to o ničem.
  • gesto
    Každou chvilku nový obsah plus parádní Singel i cz překladem a navíc i zábavný online, i když někdo bude namítat GTA 5 je fakt jedna s nejlepších her poslední doby, má nedostatky ale to jsou technické věci jako jsem psal dole cheateři ale ty jsou ve všech online hrách a taky delší loadingy ale to je tím že když třeba dohrajete heist tak se čeká na ostatní 3 hráče aby jim načetla mapa a nevím jaké mají pc, ale když hraju s kamarádi co mají GTA třeba na ssd disku a v pohodě pc tak loadingy jsou minimální ...
  • gesto
    Tak ono ani není hra, kde by nebyl nějaký hloupý cheater nebo modder, ale to poznáš hned, buď to má až moc vysoký level, nebo tě zabije rychleji než uděláš 1 krok, není to ani tak o cheatech ale o modech teď mají lamky v online GTA nějaký mod na pohyb A a D prostě uhýbá až moc rychle, netrefíš ho ani za nic, nebo mu nesundáš armor takže nesmrtelnost, ale hraju to dlouho a můžu říct že těch cheateru je tak 10% +- ale nemusíš se rozčilovat, nemůžeš ho zabít ? nebo tě zabije moc rychle ? sedneš do auta nebo klikneš na něco v mobilu a jsi hned pryč...
  • Řekl bych, že asi jen pokud to máš s kým hrát, mě samotnýho MP vůbec nebavil. A sere mě, že R* kašlou na SP. Auta, různá vylepšení atd... se do SP vůbec nedostanou.
  • Na konzoli je to úplně v pohodě. Na PC nevím. To bych se možná bál.
  • Grifus
    Mam dotaz na hrace GTA5. Ja sem ho hral pouze v singlu. A 99% videii z multiplayeru je silenych protoze samej cheater, je to vlastne v multaku hratelny?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit