Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi sice už 31 ale nikdy jsem se netěšil na hru víc jak Na GTA5 sice mě ta hra vyšla docela draho,protože k vůli ní jsem kupoval x box 360 za 4000tis.+flasch pamět 700+hra 1500 rovná se i s hrou 6300kč.Doufám,že to bude stát za to.
    • Jsem o pár let mladší, ale pocity zažívám stejné. Ale konzoli kvůli tomu kupovat nebudu. Ani ne kvůli financím, ale spíš si chci hru užít v maximální kvalitě, když už na ní čekám tak dlouho. Takže mi nezbývá nic jiného, než čekat na PC verzi. Ta totiž díky modařům zase bude na úplně jiné úrovni.. nehledě na to, že díky většímu výkonu hardware ten svět už v základu bude mnohem bohatší a grafika hezčí. Porsche si taky nekoupím v základu. Když už klenot, tak za to musí stát.. Pevně doufám, že to stihnou do půl roku..

Ale samozřejmě všem konzolistům závidím, že tuto pecku za týden touto dobou už budou mastit, rád si přečtu nějakou recenzi *3*
      • PC verzia nebola este ani potvrdena a ak vobec bude tak to bude tak rok trvat :/
  • Petice je a je to opravdu ubohé.
    dex: nebudu tady vypisovat na jaké PC only hry konzolisti psali petice, já bych vydával všechny hry na všechny platformy: od hráčů pro hráče. Bohužel konzoloidní monopol tohle nedovolí a neustále zde budeme mít exkluzivity pro obě konzole. Jediná svobodná platforma je dnes pouze PC.
    • ucho
      když se na to podíváš z druhé strany, proč si nestěžuješ, že se každá hra neudělá i na konzole? proč si například nestěžuješ, že Amnesia není na konzole? to má PC nějaký monopol? proč to jednostranný napadání čehosi?
      • A nikoho nenapadám být to na mě tak všechny exkluzivity včetně PC her, vydávám na všech platformách.
        • jednoducha matamatika, i kdyz stebou muzu souhlasit tak je potreba trosku chapat fakta...
          Kdyz vydam hru na vsechny platformy a ze vsech se mi nejvic zaplati ta konzolova protoze uricte musis uznat ze svoboda PC platformy take tkvi v gigantickym mnozstvim piratu a stazeni milionu neleg. kopii v den vydani kazde velke hry a v konecnym dusledku je to zlomek trzby vuci konzolim... tak se neni vubec o cem bavit. Jen hlupak by vyvyjel stejne usili a prostredky jen pro neci dobry pocit :) Nechapu porad ze to lidi nemuzou vstrebat....... Takze to z ceho vytriskam nejvic pujde prvni, az dostanem co chcem vydame mene vyplacejici se platformu. fcking simply. A i kdyz me to prudi, tak to uplne chapu.
          • PC pirátství je už pěkně ohraná písnička, kvalitní hry se prodávají víc než dobře viz. zaklínač a podobně. Nikdo se nemůže divit že PC hráči už mají dost XXX tých dílů AAA her a jsou více opatrní co kupují.
            • A ty myslíš že by se fallout 2 lépe prodával na konzolích ? Nebo co tím chceš říct ?
            • ucho
              no přímo ne, ale najdi si ty prodeje Falloutu 2...
            • krach studia nezpůsobily špatné prodeje falloutu 2 něco si o tom najdi *3*
            • ucho
              a víš jak dobře se prodával Fallout 2, že nakonec studio zkrachovalo? :) asi je to mizerná hra...
      • To máš to samé jako indie vývojáři a microsoft, sony. Konzole není svobodná platforma.
        • ucho
          oni jim ale nebrání tu hru na konzoli udělat... určitě by byli i rádi...
          • jasně ale až po tom humbuku s microsoftem a na novou generaci.
    • reakce na kennyb a dex
  • konzole fuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu uuuuu uuuuuuuuuuu ujjjjjjjjjjjjjjj
    • PravyMonty
      Psát normálně fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
  • To už tu jednou bylo, vzpomeňte na Red Dead Redemption *10*
    • ucho
      vzpomínáme a tam oznámili, že to na PC nebude... svůj slib splnili...
  • většina lidí už vydání na pc bere jako samozřejmost ale nezapomeňte že zatim nebylo nic oficiálně oznámené, tak aby se neopakovala situace jako s red dead redemption.. ale zase na druhou stranu gta online je velkym tahounem a s warez verzí by si to nikdo stejně nezahrál ,takže si myslím že se rockstars bát nemusí, že by se to na pc neprodávalo.. eventuelně by teda pc verze klapnou asi měla.
    • 1) indicíí bylo opravdu hodně a byla by sakra náhoda, že šlo vždycky o chybu.. PC verze prostě bude a v podstatě ji několikrát potvrdili

2) u PC verze jde o pirátění, což stejně jako Blizzard vyřešili nutností on-line připojení, takže už opravdu není důvod hru na PC nevydat.. tím spíš když už konverzi na PC platformu budou stejně dělat kvůli novým konzolím..
    • Nič nieje oznámené? :D Všade si už môžeš predobjednať GTA V na PC a píše sa Q1 2014
      • Miserius
        Predobjednat si to muzes uz snad vsude, to ale nic neznamena... Stejne tak pred rokama vsude "prodavali" RDR PC verzi
        • Jenže RDR dělal úplně jiný tým, který nikdy PC hru neudělal. Aspoň pokud vím.
          • Miserius
            RDR a GTA 5 delali 2 ruzny pobočky Rockstaru pricemz ty co delali GTA 5 pomahali s RDR
        • naprosto souhlasím
          • Ani neviem čo tu riešite bude to na pc na 200% uniklo to z nvidie oni o tom asi niečo vedia nemyslíš ? Officiálne to neoznámili len preto aby si to nedočkavé ovce kúpili na konzolu aj PC a ešte najlepšie aj na next gen .. a miesto 30 mil predani budu mat napr 50 ..
            • ad coufi: Skor mi to pripada ze pan z NVidie dostal prikazom zachranit situaciu a zakamuflovat
              prekecnutie , kedze od R* dostali v NV pokyn o PC verzii mlcat do doby neurcitej(pokles predajnosti na konzoliach a nastup predaja PC verzie)
            • chlápek z nvidie to vzal hned zpátky.. otázka je jestli opravdu nvidie víc něco víc nebo si jen ten chlápek nevidí do huby a mele nesmysly..
      • to že francouzký amazon nabízí pc verzi pro mě nemá žádnou hodnotu.. určitě to bude zase brzo staženo, pokud se tak už nestalo.. nicméně oznámení pc verze je podle mě na spadnutí.. jsem zapřísáhlí pcčkár a nepřeju si nic jiného :)
  • Já se obávám, aby tam toho obsahu nebylo až moc.
  • Rockstar vždy bylo a snad porád bude nejlepší :)
    • GTA serii miluju ale nelíbí se mi jak se snaží rejšovat nejprve na konzolích dnes, pak na next-gen a poté i na PC. Nemám rád když někdo zapírá PC verzi a za rok vyjde (nejlíp s hromadou patchů a dlc). íce se mi líbí CD projekt a jejich přístup.
  • Kdyby vývojáře her tolik trápilo pirátění na PC, tak už dávno mají všechny hry nějaké prasácké ochrany typu FADE. Hry se dělají na konzole jen protože je to dobrý byznys a Sony rádo platí vývojářům za to, aby jejich hra byla jen na jejich konzoli atd. Navíc (nechci to myslet jakkoliv urážlivě) konzoloví hráči nejsou tolik nároční a koupí prakticky cokoliv, co dobře vypadá.
    • Nejde právě konzolistům o hratelnost a jiné kvality hry kromě grafiky? Vždyť to je 8 let starý hardware a tímpádem grafika bude (skoro) vždy horší na konzoli než na PC.
      Vem si ale zase, že kdyby pirátství na PC bylo takové, jako na konzolích, tak budou vydávané hry zároveň na všechny hlavní platformy.
    • Není to naopak? Sony platí možná tak vývojáře exkluzivit, ale ostatní vývojáři přece musí platit Sony nebo Microsoftu aby mohla jejich hra na té či oné konzoli vyjít a tak se jim vývoj vyplatil. Nemyslím to nijak špatně, rád se dám případně poučit...
      • Veskoslav
        Sony i MS mají z prodeje konzolových titulů procenta;)
  • Bude tam yetti? *1*
  • Vždycky jsem téhle sérii věřil a nevěřím, že by to mohlo něčím zklamat. Konzoli sice nemám, ale nemám ani nic proti nim. Ať si každý hraje na čem chce, jen je mi prostě líto, že se shazují, když (jak tu už někdo zmiňoval) rejžují prachy nejdřív u konzolí a potom to vydají na PC s prodlevou...

Ale co, já jim za to ty prachy dám, protože GTA IV hraju pořád, dokonce to mám 2x (prvně krabicovka, potom steam verze) a GTA V prostě musim mít, chci to hrát a příští týden budu strašně závidět konzolistům, že už můžou pařit. Užijte si to i za mě a vzpomeňte si na mě, jak sušim hubu! *14* *15*
    • Budem se za tebe modlit bratře, ať si tu herní rozkoš můžeš taky zahrát co nejdřív!!! *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit