Přejít na výpis diskuzí
GTA V v Los Angeles a s více hratelnými postavami?
26.10.2011 | levis
57 příspěvků
-
deridon: proč si nepořídím SR když očekávám takové věci ? Protože ST je vrchol trapnosti nebaví mě odstřelovat neviné až stoho letají ve vzduchu , ničit nerealně tankama město , a poslouchat Gengztaz shi* na pozadí , IV mě neskutečně bavilo a stejnou zábavu čekám od V ať už budu hrát znovu za Motorkáře , nebo Gemblera to už je mi jedno , ale prostě bych si chtěl udělat postavu podle sebe ... to je vše co sem napsal ,SR jsem zmínil protože je to jediná podobná hra ale v duelu těchto dvou her by ho GTA serie zahrabala až mezi kosti dinosaurů , doufám že bude alespoŇ možnost vyrobit si postavu v MP (že bude víc možností než jen 10 druhů vousů 4 obličeje a 5 druhů vlasů ) TĚŠÍM SE TAK JAKO TAK ...
-
-
V GTA si měl taky plno odstřelovaní nevinnných, vraždy na čas a spoustu dalšího. A ničil si tam taky v tanku město a poslouchal Gengztaz na pozadí. Tak o co ti jde? *1*
-
-
Asi ti nedošlo že mluvím o IV kde je v základním nebo tladu tank ? Zabíjíš lidi na čas a ze srandy ? (vlastně pokud to nejsou opravdové ku* tak to není nijak zabvné ) a genztaz byly jen v radiu (popřípadně v doupětech narkomanů - a to i tam hraje častěj broker ) o to mi jde *5*
-
-
takže se chceš více vžít do postavy? :) jinak Saints Row je spíš parodie, tím čím dřív GTA bylo z části, je tím Saints Row naplno a nehraje si na nic..
-
-
Ano díky bohu žes to pochopil alespoň ty ... jinak samozřejmě zkusím jak SR tak V to je hotová věc :)
-
-
-
-
omlouvám se to měla být reakce na můj post *9*
-
-
Analyza loga :D.. wooo..
Myslim, ze kazdej, kdo se na to logo koukne, vytusi, ze se o casina, potazmo gambling asi bude jednat :D..
no w/e, tesim se) -
hazardni hry super. v san andreas sem vydelaval velky prachy na dostizich, vsadil sem 800k a vyhral 18 milionu a kdyz sem prohral tak sem si to loadnul
-
-
Narozdíl od skutečnosti v GTA:SA pěkně nesla ruleta. A to i bez loadování pěkně prosím. Hru jsem končil se $ 40 000 000 *1*
-
No on to takhle ale dělal každý a kdo tvrdí, že ne, tak lže. Prostě to byl nejrychlejší způsob jak vydělat hromadu peněz, ačkoli až tolik tam nebyly potřeba.
Já bych třeba rád viděl ve hře možnost vlastnit nemovitosti tak, jak to bylo u VC. -
-
Jsem tím pádem světlá vyjímka, která peníze v hernách získávala nebo ztrácela zcela "poctivým" způsobem a bez loadingu? :D Jednak to byla větší zábava a člověk se musel i hlídat, kam, na co a kolik bude prachy sázet, tak aby nevyhořel. Koneckonců největší sranda byla, když postava začala danýmu kasinu dlužit milion - v takovém případě byla celkem běžná situace, kdy si vyšel jen z obchodu a už to před ním parkovali káry, z kterých vyskakovali ozbrojení pankáči, kteří tě k té platbě měli donutit.
-
-
Já jsem to právě taky nedělal, místo toho jsem chodil poctivě na šichty na pláž, přejíždět sanitkou chodce a sbírat po nich peníze. *1*
-
Pěkný, to jsem nevěděl. Upřímně řečeno, vůbec si nepamatuji, že tam byl i jiný gambling než ty koníčky.
-
-
-
To zní opravdu "zábavně"...
-
Výborně, eště se tím chlub. *7*
-
-
Tak já se taky přiznám k šest let starému hříchu. Jedna sázková kancelář byla fakt jen kousíček od savepointu (taková lesní chalupa u tý prsatý holky - Cathalina?). A já tenhle postup taky asi pětkrát zkusil, abych si vydělal pár set tisíc a nemusel ty prachy už vůbec řešit.
Jsem to ale cheater... -
-
Tak to děláš aj doma? *1*
-
-
??
-
-
Skládám ti "holt"! *3*
-
Takže nemám čekat vysvětlení, jo?? Co už, nemůžu pochopit všechno... lidi sou hold různí
-
Never mind. *3*
-
-
-
-
-
-
mohla by obshovat este aj vidiek ako GTA:SA a byt exkluzivne len pre konzole ako RDR
-
-
Mohol by si sa pojebať a následne zdochnúť.
-
-
Alebo naopak.
-
ano *15*
-
-
Ne.
-
-
Možná by neuškodilo kdyby byla postava jen jedna , ale mohl jsi ji každý vyrobit podle sebe, jako v Saint Row 2...
-
-
GTA staví na uplně něčem jiném než Saints Row.. trojka je za dveřmi a vypadáto na slušnou bláznovinu, tak proč si nepořídíš Saints Row, když očekáváš takové věci?
-
Chraň nás Pánbůh, hlavně žádné Saints Row *11*
Také tiše doufám jako spousta ostatních, že by se spíš mohli vrátit ke konceptu GTA SA nebo VC, čtyřka nebyla špatná, ale prostě spousta děch blbostí z předchozích dílů mi tam chyběla. Vždyť v SA jsem strávil téměř sto hodin, čtyřku jsem dohrál a schoval do skříně. -
-
Tak na dělaní ruzných šílenosti a vylomenin po otevřeném městě tu bude pravě nový Saints Row. Pochybuju, že se GTA5 se bude vést v podobném stylu. Rockstaři to udělají jiné.
-
-
To je blbost, GTA bylo vždycky hlavně o tomhle. To až gta 4 pekne posralo. Saints Row se jen inspirovalo.
-
-
taky si myslím, vc a sa bylo nej
-
-
Naco? Kto si chce upravovat postavu, nech si zahra Sims. Od GTA ocakavam nieco ine.
-
A jako v Saint Row 3 The Third. Ale GTA na to jde jinak.
-
-
Jo jde a nepochybuji že vymslí dobrou postavu jako Johnnyho Klebitze ale alespoň já bych si teda někdy chtěl vytvoř postavu podle vlastní fantazie (soudě podle - u mojeho postu by nás bylo asi minimum )
-
-
Tak to si jdi zahrát nějaké RPG, tohle bude GTA ne nějaký SaintsRow
-
S upravou postavy se pujde pořádně vyřádit v novém Saint Row těch možnosti tam je opravdu hodně. A hra v celkové zábavě trumfne GTA 5 určitě a GTA5 trumfne zase SR vážnějším příběhem atd. dál už nevím, když se o hře jěště nic moc neví. *1*
-
-
-