Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mohla by obshovat este aj vidiek ako GTA:SA a byt exkluzivne len pre konzole ako RDR
    • Mohol by si sa pojebať a následne zdochnúť.
      • Alebo naopak.
      • ano *15*
    • DarkHawk
      Ne.
  • Gta vzdy bylo a bude o cheatech,kriminalite,volnym svete nikoliv nejaky blaznivinky na to vsadilo Violation s Saints Row a sklizi uspech ! Ja osobne si chci koupit The third protoze me to proste bavi zvlast kdyz vsichni jsou ve fialovym a celkove atmosfera a GTA V bych si koupil az nekdy ve sleve na steamu jako jsem to udelal ted s GTA 1 až do Gta IV + DLC *2*
    • soory mela to bejt reakce na ty blaboly o cem GTA je ;)
  • hazardni hry super. v san andreas sem vydelaval velky prachy na dostizich, vsadil sem 800k a vyhral 18 milionu a kdyz sem prohral tak sem si to loadnul
    • Narozdíl od skutečnosti v GTA:SA pěkně nesla ruleta. A to i bez loadování pěkně prosím. Hru jsem končil se $ 40 000 000 *1*
    • No on to takhle ale dělal každý a kdo tvrdí, že ne, tak lže. Prostě to byl nejrychlejší způsob jak vydělat hromadu peněz, ačkoli až tolik tam nebyly potřeba.
      Já bych třeba rád viděl ve hře možnost vlastnit nemovitosti tak, jak to bylo u VC.
      • ZvacA
        Jsem tím pádem světlá vyjímka, která peníze v hernách získávala nebo ztrácela zcela "poctivým" způsobem a bez loadingu? :D Jednak to byla větší zábava a člověk se musel i hlídat, kam, na co a kolik bude prachy sázet, tak aby nevyhořel. Koneckonců největší sranda byla, když postava začala danýmu kasinu dlužit milion - v takovém případě byla celkem běžná situace, kdy si vyšel jen z obchodu a už to před ním parkovali káry, z kterých vyskakovali ozbrojení pankáči, kteří tě k té platbě měli donutit.
        • Já jsem to právě taky nedělal, místo toho jsem chodil poctivě na šichty na pláž, přejíždět sanitkou chodce a sbírat po nich peníze. *1*
        • RakeW
          Pěkný, to jsem nevěděl. Upřímně řečeno, vůbec si nepamatuji, že tam byl i jiný gambling než ty koníčky.
    • To zní opravdu "zábavně"...
    • Výborně, eště se tím chlub. *7*
      • RakeW
        Tak já se taky přiznám k šest let starému hříchu. Jedna sázková kancelář byla fakt jen kousíček od savepointu (taková lesní chalupa u tý prsatý holky - Cathalina?). A já tenhle postup taky asi pětkrát zkusil, abych si vydělal pár set tisíc a nemusel ty prachy už vůbec řešit.

Jsem to ale cheater...
        • Tak to děláš aj doma? *1*
          • ??
            • Hairy_Ass
              Skládám ti "holt"! *3*
            • Takže nemám čekat vysvětlení, jo?? Co už, nemůžu pochopit všechno... lidi sou hold různí
            • Never mind. *3*
  • CRYPT
    Jestli LA, tak mne neskutecne potesili. Jestli pujde hrat za hispanskeho gangmembera tak mne potesi jeste vic a pujdu do origa. Jestli si pujde postavu nahodou vytvorit sam, tak jdu do origa :-)) Mimochodem do origa bych sel i tak, ale neverim ze se pote udela plnohodnotny datadisk a ne nejaky smradlavy DLC shity, za nehorazne money
    • Nevim teda kolik staly samostatne DLC ke IV, ale Episodes from Liberty City byl super pridavek a prachu jsem urcite nelitoval. Ballad Of Gay Tony se mi dokonce libil vic, nez puvodni hra.
      • Suhlas. Presne takto si DLC predstavujem.
    • Paulcz
      no jestli na to opět nabalej Games for Windows a Rockstar Sociál klub tak jim to origo leda tak omlátit o hlavu :)
  • JohnyTheZik
    Analyza loga :D.. wooo..
    Myslim, ze kazdej, kdo se na to logo koukne, vytusi, ze se o casina, potazmo gambling asi bude jednat :D..
    no w/e, tesim se)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit