Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seky

    Rozhodně super COOP. Bohužel, nebo bohu dík , musíte mít fakt dobrou partu, jak tam je jeden co to nedává, nejde moc hrát. Mám zakoupeno již přes rok a čekám na final , abych si vychutnal...už tenkrát to bylo fakt pecka.

    • Maxianimal

      Final už to přes měsíc je ;)

  • Necky

    Mám radost, že se to líbí více lidem, protože je to opravdu skvělý co-op. V prosinci jsme si dali lanku kde jsme to hráli celou noc a fakt hardcore a nervy. Nebude to pro každého

  • cibrut

    "Viděli jsme dost hentai na to, abychom se v této společnosti necítili dobře" - díky za rozšíření obzoru, že víme, jaké p*rno má autor článku v oblibě. Jen nějak nechápu důvod, proč jsme se to museli dozvědět. Tak snad to nebude trend do budoucna, že nám redakce začne sdělovat svou sexuální orientaci a jký typ p*rna se komu líbí.

    • Derp_1337

      Hele, chce to brát ten život s humorem. To byl očividný vtip, tak hned není důvod sesílat kritiku.

      Navíc v dnešní době na internetu nenajdeš prakticky nikoho, kdo by neměl povědomí o tom, co to znamená hentai. Tudíž když to někdo zmíní, tak to není nic šokujícího.

    • Maxianimal

      You must be fun at parties.

      • cibrut

        Těžko posoudit, protože na párty, kde by se probírala sexuální orientace zúčastněných či jaké má kdo rád p*rno, na ty nechodím.

        Ty s tím máš nějakou osobní zkušenost? Kdyžtak se rozepiš, jak takové "fun parties" probíhají.

        • Maxianimal

          Ok, tak já tě tedy poučím, i když soudě dle tvého vousu (který je btw úctyhodný) bys to už dávno měl vědět, ale žádný učený z nebe nespadl. "You must be fun at parties" se používá jako odpověď nebo hláška v případě, že někdo napíše reálnou výtku nebo kritiku na něco, co je očividně vtip, nadsázka, humor, hyperbola, a tak dále a tak dále. 

          "Viděli jsme dost hentai na to" je běžný obrat, který se používá hlavně v memes, takže pokud jsi byl alespoň jednou na 9gagu, měl bys to vědět. Není to myšeno vážně, a už vůbec to neznamená, že člověk na hentai kouká. A to ani nezmiňuji to, že hentai a sexuální orientace spolu absolutně nesouvisí, ale to už bude spíš nějaká projekce z tvého života, než cokoliv jiného. Snad jsem to dostatečně osvětlil a ty se pro příště poučíš nebrat věci tak doslovně. Docela to usnadňuje život, zkus to.

  • Maxianimal

    A ještě jedna věc - jak to, že tu není recenze na skutečně nejlepší kooperativní FPS - Deep Rock Galactic?

    • seky

      Tak to leda mokrej sen, DRG je po docela kratké době dost o ničem.

      • Maxianimal

        Aka "řekni mi, žes nenahrál dost v DRG, aniž bys mi řekl, že jsi nenahrál dost v DRG".

        Je tam toho mraky, pochybuju, že jsi jel všechny raidy. Že jsi dodělal forge. Že jsi odekmnul všechny perky. Je tam toho tuny a gameplay sám o sobě je natolik zábavnej, že by tam ani tohle nemuselo být a je to na desítky až stovky hodin.

        • seky

          Ale ono je jedno kolik tam toho je, pokud to neni zabavne chapes. Ne nejel jsem vsechny raidy proboha, proc bych to delal. Pro me neni zabavny udelat vsechno, pro me je zabavny se u hry nenudit, coz DRG nemuze po nejaky dobe splnit. Je to stale dokola... stale a stale dokola ve stejnych interierech...dokola a dokola. Coz je proste ten problem. Nekoho jako tebe baví delat veci dokola, me to nudí...nic vic. Nesoudím te... 


          Jen rikam, ze tohle nemuze byt nejlepsi COOP ever, nikdy :).

          • Maxianimal

            Stále dokola... Hele, je vidět, že tam máš tak 5-10 hodin, takže nemá cenu se o tom s tebou bavit. Stále stejné interiéry - u hry, která je procedurálně generovaná, ufff.... 97% při skoro 100k hodnocení na Steamu mluví za vše. Nechme toho, shodneme se, že se neshodneme. :)

    • Necky

      DRG je taky skvělá věc, hráli jsme s kamarády, ale časem se taky ohrálo, málo zbraní a vybavení nebo se to už změnilo za ten rok a půl co jsem to nehral?

      • Maxianimal

        Změnilo se toho skutečně dost, vývojáří dávají update za updatem a je tam toho kotel, určitě se do toho vrať, stojí to za to. Nové mise, mapy, zbraně, endgame a spousta kravinek okolo. Je to pecka peckovatá.

  • Maxianimal

    No konečně trocha lásky pro jednu z nejlepších coop "stříleček". GTFO je naprostej cooperativní orgasmus, atmosféra se dá krájet a ten pocit, když se mise se čtyřmi kumpány zdaří? K nezaplacení!

  • Corvus

    To by chtělo gameplay!

    • Derp_1337

      Souhlas. Taky si myslím, že takováhle coop hra si zaslouží nějaký gameplay stream. Sledovanost určitě bude velká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit