Guerrilla potvrzuje třetí díl série Horizon
-
Doufám, že Sylense zachovají, bude ho mluvit někdo jinej a ho scénáře mu dají pár narážek na Reddickovy jiné role, jako poctu. Poznal jsem ho jako Cedrica Danielse v The Wire a byl tam naprosto vynikající.
-
Spis me zajima jak vyresi nestastny odchod Lance Reddicka... Jeho postava Sylens byla skvela, a podle toho jak skoncilo Burning Shores to bylo nachystane ze bude mit zase mnohem vetsi roli ve finale.
Jinak to ze Netflix chysta serialovou adaptaci je strasne smutne, a Netflixu bych uz nedal prava ani na dokument o ho*ne.
-
-
Tak já doufám, že z toho nebudou dělat vědu. A prostě změní dabéra a hotovo. Vždyť z tohoto pohledu o nic nejde, zvlášť když je to kvůli úmrtí, tak to snad lidi pochopí. Vědmu v Matrixu taky vyměnili komplet a svět se nezbořil.
-
Zrovna Netflix a Horizon jdou hezky k sobě dohromady. 😉
-
Zrovna dokumenty netflixu jdou, animače taky nejdou špatný. Dahmer pecka,wednesday pecka. Queen gambit nářez, koruna pecka…. Hmmm jestli nebude chyba někde jinde.
-
-
To že jednou za rok mají slušný seroš neznamená nic. Fakt je že nejspíš Wednesday totálně zničí v 2. sérii. Mají tam 1000 capin každý rok, že se na jednu dá dívat není moc čím se chlubit. Jde o to jestli Netflix akorát streamuje, nebo kecá do natáčení.
-
-
No jak jsem psal seroši vyšli slušný asi 3-4 za rok oproti konkurenci pořad lepší číslo. Sem tam se objeví i slušný film a hlavně film, který by normálně třeba vzniknout ani nemohl ( Irčan např), že vydávají sracky pro širší publikum no a.? Každý si tam najde svoje. Rozhodně jsou na tom mnohem lépe nez konkurence.
-
-
-
Vyřeší to jak nejjednoduššej to půjde. Nechají mu obličej a změní dabéra.
V dnešní době je u takových projektů ve smlouvě na 100% nějaká klauzule, která počítá s úmrtím představitele a svým podpisem s tím člověk automaticky souhlasí.
-
-
V době deep fake mu může zůstat i hlas, spíše je to otázka morální. Osobně bych rád, kdyby postavu zachovali, než nahrazovali. Sylens je jedna z nej postav ve hře, troufám si tvrdit, že je asi 1000x zajímavější, než hrdinka.
-
-
Není na tom nic nemorálního. Naopak by mi vadilo přeobsazení. To by bylo nemorální.
-
-
-
-
Tak trojku jsem bral za ohlášenou od konce dvojky.
Ale spíš se bojím o kvalitu příběhu.
Jednička byla podle mě naprostá pecka. Úpně nový svět a lore k odhalování. Každý quest posouval děj někam dál a dával buď zajímavé otázky nebo odpovědi. A hodně uspokojivě během jedničky zodpověděli všechny otázky vyjma jediné.
Dvojka už byla trošku nadstavovaná kaše. Kde vlastně zodpověděli tu jednu zbylou otázku strašně nadstavavou kaší (struktura celého hlavního děje natažená přes takové to "najdi x artefaktů"). Navíc všechno natažené uměle jen tím, že většina příběhu existovala jen proto, že některé postavy dělali tajnosti s důležitými informacemi. Když by spolu normálně mluvili, mohlo to skončit, dřív než to začlo.
No a jediné co nám zbylo do trojky je vlastně finální boss fight. Jak to chtějí natáhnout na celou hru (kterou budou určitě chtít mít ještě větší než dvojku) mě trošku děsí. Že se z kvalitní story hry (jednička) stane nadstavovaná Ubistyle hra.