Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle ješte nekdo hraje?
    • Trochu srdíčka do toho trolování... poslední dobou je veškerá úroveň trolů úplně pryč *13*
      • Jason_dinAlt
        My obyčejní smrtelnící si ani náznakem nedokážeme představit jakej užasnej pocit nadřazenosti "ynteligene" má autor takovýhohle úžasnýho příspěvku. Naplňuje ho to pocitem uspokojení.

Nebo to napsal jen pro to, že měl posledních 12 let života smutných a tímto příspěvkem chtěl trošku té špatné nálady přenést i na ostatní?
        • Ty vole, co ty všechno dokážeš odvodit z jednoho příspěvku, to je až fantastický. Měl bys prvně problém hledat u sebe, bez urážky, kámo, ale cosi o smutným životu, inteligence, uspokojení..doprdele, ste vy lidi občas normální? Co s váma ten internet dělá? A to mě GW aj baví.
          Nebo možná seš hrozně úžasnej a z fleku bys měl dělat psychologa, když dokážeš všechny problémy, trable z dětství, skryté tužby a plány poznat ze 4 slov. Nebo alespoň na Primu do "volejte věštce". Tak jako tak bys z obojího měl pěkný prachy.
          • Jason_dinAlt
            Jen se snažím pochopit, jakej motiv mohou mít lidé při psaní takovýhohle příspěvku. Nejde mi tak o obsahovou stránku, kde pisatel říká, že GW2 je tak špatné, že už to nikdo nehraje. To je jeho privátní názor a nikdo mu ho nebere. Spíš mi jde o tu arogantní formu jakou to napsal. A je jedno kolik slov k tomu použil.
            Ptáš se co s nima ten internet dělá?
            Internet právě takovéto lidi přitahuje a to z důvodu, že pod rouškou pseudo-anonymity mohou zahodit společenské zábrany a chovat se tak, jakým přirozeně jsou.
            Krásně je to vidět třeba v diskuzích na idnes.cz, kam jsem občas nakoukl. To je pěkná žumpa.
            Co ale lidi vede k tomu se takhle chovat? To opravdu nechápu. Jak píšeš: Jsou ty lidi občas normální?
            Ale asi máš pravdu. Možná je to můj problém, že mi takovéto reakce vadí.
        • tak se poplacejte po rameni, pravdou je že gw2 je špatna hra ktera nema co nabidnout navic plna cheateru
          • Doporučuju prvně zkusit, od doby, co sem to hrál, sem zapomněl, jak cheater i vypadá. (Pak sem si zase pustil dayz a bylo to rázem v prdeli)
          • Plná cheaterů.. aha.. divné.. od první bety do teď jsem tam žádného nepotkal, asi špatně hledám.
  • Stále mi to nedá, stále se dostavuje smutek a zvláštní pocit nenaplněnosti při pohledu na věci spojené s GW2. Jak já se těšil, jak skvělé to mohlo být... a výsledek... ach jo.
    Kdyby hra nešla tolik na ruku casual hráčům a vyvarovala se některých hloupých designerských rozhodnutí, mohlo to být skvělé dobrodružství.
    • Pořád je to solidní porce zábavy a velmi solidní MMO. Já sice GW2 přestal hrát po měsíci, ale u mě to bylo především proto, že mi nesedla stylizace téhle hry. Jinak je minimálně po obsahové stránce GW2 dost solidní ale jistě že ne dokonalou hrou.
    • Jason_dinAlt
      Jo jo. Těšení se na hru je fajn. Představuješ si jí tak jak by měla vypadat tvoje ideální hra. Pak přijde realita a najednou koukáš, že to je vlastně torchu (víc) jina a dostazví se zklamání.
      U mě to bylo u : AgeOfConnan, StarWarsTheOldRepublic a teď i trochu i GW2.

A naopak mile je člověk překvapenej u her od kterých nic nečekal.
      U mě například: StarTrekOnline, DCUniverseOnline nebo dokonce i PiratesOfTheBurningSea

Teď jsem ve fázi těšení se na StarCitizen, tak uvidíme jestli se trend potvrdí ;p)
    • Myslíš spoustě hloupých gameplay designových rozhodnutí?

Jo, každá hra má potenciál být dobrá. Ale ne každá ho potopí jako GW2. Teď už je to fakt jen o vydáváním jednoho eventu za druhým, aby ArenaNet u hry udržel i jiný hráče než jejich skalní fandy. Pokud chcou nějakou vatu, tak by měl datadisk přijít rychle.
      • nechce vyvolavat nejhaku flame war. co presne Vam vadi na hre. tie gameplay design chyby atd. ano nieje to dokonala hra, ale podla mna kazdy si tam najde to dvoje - ci uz pve, WvWvW alebo sPvP. sPvP ma nejake chybky ale da sa to prezit. WvWvW tiez. Aj to PvE ma nejake malickosti, ale ak to clovek strieda, kazdy den si da trosku z toho a trosku z ineho da sa v GW2 dobre zabavit na par hodin - hlavne ak ma clovek dobru partiu. Co sa tyka eventov tie nemaju chybu. A to ze je GW2 skor pre casual je fajn. Casy lineage2/aionu a grind festu uz zaujme velmi malo ludi v dnesnej dobe. A pomysleny "endgame". Neviem ja hram hru aby som sa zabavil, a nie ze rychlo dat max level a potom zistit ze hru som is vonbec neuzil a ze "endgame" mi neponuka nic. Na GW2 je dobre ze aj s lvl 1 sa da uzit WvWvWcko alebo sPvP. Pve dungeony sice treba mat nejaky lvl ale zase to levelovanie nieje otravne a pomale. Co sa tyka PvEcka, ma GW2 velkom originalne dungeony. A finaly Arah nieje uplne az taky lahky ako ostatne.
  • MidnighT91
    Vidět něco takového padat z nebe tak se regulerně po****...
    • asi se vážně už stalo, máš pod sebou výkal.
    • Vypadá to děsivě a úchvatně zároveň :)
    • už se stalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit