Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je GW 2 ještě skladem a za přijatelnou cenu.

http://key4you.cz/?guild-wars-2
    • Provozovatelem eshopu je společnost:
      GlobalGameDistribution Corporation
      50th Street, Global Bank Tower
      Panama City, Panama
      *1*

Si raději počkám, než abych riskoval... *3*
      • Sidlo je jiste z urcitych financich duvodu uvedeno na Paname, ale tento e-shop funguje uz dlouhou dobu uspesne pres aukro, viz uzivatel/prodejce Firewalker123. Onehda jsem kupoval pres aukro FIFA 2012 za necele 4 stovky (origin key), kdy cena byla bezne dvojnasobna.
        • Kde je sidlo me moc nezajima, ale v klanu to par kamosu koupilo od takovejhle podivnejch prodejcu a ted brecej. Vsem jim zabanovali ucet - ukradena kreditka, podvodnej ucet a podobne. Penize uz asi zpatky nikdy neuvidej.
          • Key4you, nejlepší e-shop. Už jsme tak nakupovai tolik klíčů...ihned po tlačítku obědnat vám do 12 sekund přijde na email kod. Zrovna u GW 2 je to SCAN, což je focení kodu z krabiček za učelem bleskového hraní. "ukradena kreditka, podvodnej ucet a podobne" - pěkná hovadina :-)
        • walltar
          Ale kdyby byl problém tak si to můžeš klidně do panamy zajet vyreklamovat.
          • Už jsi někdy v životě hru reklamoval? *1*
            • No az ti posle ArenaNet mail, kde ti oznamej, ze jsi dostal life-time ban protoze ten ucet byl zaplacenej ukradenou kreditkou, tak tu hru mozna reklamovat budes *2*
  • Blizzard ma "za ušima" jak se rika a na tuhle hru orientovanou na pvp zareaguje za mesic datadiskem rovnez orientovanym na world pvp. vyžene hráče ven z mest do sveta, oslabí straže, co bude znamenat pvp prímo v hlavních mestech!! Nové super ability v battlegroundech treba jako skupinový stealth a dalsí. Myslím že je jasne ktera hra bude víťez.
    • Škoda že pvp ve wow stálo vždy za nic. Je to easy a hraješ proti debilum s debilama, takže jestli maš iq aspon 100 tak dominuješ. možna to bude tim že wow hrajou 10ti letí caparti.
    • Thorleif_cz
      Skupinový stealth?! Sakra, doufám, že budou ingame videa... *15*
      • Shaker
        budou, ale nebude nic videt :D
    • A hele blbecek z Wow... tak preci existuje!
    • Máš pravdu bratře. Lok tar Ogar!!!
      • deridon
        souhlasím s vámi, Fus Ro Dah! počkat..
  • nevýhoda? som rád že nemusím platiť každý mesiac za hranie :D nevydím v tom žiadnú nevýhodu aj kvôli tomu že tam bude dosť playerov aj po polroku...
    • nie tu som chcel písať .. :D
  • Nevim co furt lidi okolo gw2 tak šílej, já ho dostal zadarmo v den headstartu a je to celkem příjemná hra.
  • Já tohle nějak tušil proto jsem včera ješte pred pulnocí nakoupil asi 5 accountu do zásoby. Mimochodem na kterým servru hrajete? Mohli bychom hrát společne a mužete si me pridat mezi pratele.
    • Proč si to děláš stále těžší, tě za chvilku nikdo nebude brát vážně. *7*
    • genki.sudo
      Pridaj mňa:

0bvioustrollisfucking0bvious222
  • Porad pandy, pandy... kdyz prece kazdy vi, ze udalosti podzimu je Rohan! ( teda aspon v porovnani s tema pandama *1* )
    • Tak pandy bude hrát miliarda Číňanů...
      Vítám spuštění nového datadisku pro WoW, už jen kvůli tomu, že wowkaři zase půjdou na to svoje WoW a nebudou tu psát bludy. Neříkám, že každý se nudí s několika měsíčním půstem nového obsahu v jeho hře, ale všechno má své meze.
  • Fííííío. to je ale dementní reklama přes celou obrazovku!

K tématu, ještě že jsem koupil hru tři dny nazpět, sice od nich za 55 eur dražší než na xzone, ale asi o dva týdny dříve.
    Co se týče ingame obchodu ve hře, to je pravda že tam je, ale měna (gemy) jde koupit i za herní peníze a není drahá. V tomhle případě jsem rád, že se tvůrci inspirují třeba Eve online, kterou živí plexy - 30 dní herního času ve formě obchodovatelného předmětu. Když nechcete, neplatíte v reálu nic a jen kupujete za herní měnu. Když chcete platit, platíte. Nikdo vác nenutí a spokojení jsou jak tvůrci, tak hráči.
  • kedy bude dalsi sampon karull? Cem citat!!!
  • Proc se vsude po netu i zde se*ou pos*any reklamy a jeste k tomu pres celej web se vzpmatujte lidi z tiscali
    • Protože ty pos*raný reklamy umožňujou, aby to tady bylo zadarmo, ty chytráku. *7*
    • Tak nebuď lamka a reklamu si prostě vypni - např. v FF přes Adblock. *3*

Vypnout si reklamu umí dnes už i děti. Myslel jsem, že to už umí úplně všichni a ono ne. Pro mě šokující. *7*
    • mno vyvalila sa mi tu nejaka velka raklama ale zas nic strasne...
  • hey taky vam ta hudba z Divinitys Reach pripada jako Star wars Naboo od Johna Williamse?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit