Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za sebe píšu, že se to určitě vyplatí. Hrál jsem toho spoustu, ale tohle je pecka...
  • Chlapci a děvčata z BioWare by si měli vzít příklad. Takhle má vypadat MMO v roce 2012
    • Souhlasím... příběhová linka je skvělá... navíc už při tvorbě postavvi určujete příběh (a to ne pouze povoláním a rasou!)... mám z toho stejně dobrý pocit jak z WoW když vycházelo... zkoušel jsem spusty MMO a u žadné jsem nevydržel ani pár hodin... myslím že u GW2 se toho bát nemusím... *14*
  • Je to docela pěkná zábavná hra kde si můžu dělat co chci a na ultimátní potvory nepotřebuju čekat na spoluhráče což jedině vítám. Tvůrcům držím palce a doufám že bude dost datadisků *3*
  • Blizzard ma "za ušima" jak se rika a na tuhle hru orientovanou na pvp zareaguje za mesic datadiskem rovnez orientovanym na world pvp. vyžene hráče ven z mest do sveta, oslabí straže, co bude znamenat pvp prímo v hlavních mestech!! Nové super ability v battlegroundech treba jako skupinový stealth a dalsí. Myslím že je jasne ktera hra bude víťez.
    • Škoda že pvp ve wow stálo vždy za nic. Je to easy a hraješ proti debilum s debilama, takže jestli maš iq aspon 100 tak dominuješ. možna to bude tim že wow hrajou 10ti letí caparti.
    • Thorleif_cz
      Skupinový stealth?! Sakra, doufám, že budou ingame videa... *15*
      • Shaker
        budou, ale nebude nic videt :D
    • A hele blbecek z Wow... tak preci existuje!
    • Máš pravdu bratře. Lok tar Ogar!!!
      • deridon
        souhlasím s vámi, Fus Ro Dah! počkat..
  • Erien
    Guild Wars se mi zatím velice líbí, i grafika na mmo je super, obzvlašť pak efekty kouzel. Questy ve stylu eventu a odlišný soubojový system to u mě boduje. Jako bonus pak bez poplatků. Jinak rada pro vás jestli čekáte na krabicovku, já včera nakoupil v Tescu, doporučuju projít, možná budete mít štěstí a narazíte.
    • grafika na MMO je super? člověče žijem v roce 2012 ne v roce 2005 :)
      • Erien
        hrajue ve full hd na maximum, ukaž mi které jiné mmo ma tak pěkné efekty.
        • JohnyTheZik
          Mne se treba hodne libila grafika v RIFTu (celkove - efekty, detaily,..) a tim, ze se tam porad neco delo (predevsim invaze), tak to bylo i celkem zajimavy :)
          • Bylo? Ono stale je !!!! :)
            • JohnyTheZik
              kdyz jsem to ja hral ;).. nerikam, ze to neni zajimavy, ale ted uz rift nehraju :)..
        • Nepleť si grafiku a art direction, popř visuals.
          Graficky na to není hra nejlíp - textury okolí jsou docela low-res a ani postavy nejsou to nejlepší, co jsem kdy viděl.
          Ale díky zvolenému art directionu, díky kterému všechno vypadá jako malované, je hra jako celek pěkná, to je fakt.
          A jinak, ono mi přijde, že těch efektů je až přespříliš. Možná měli ubrat trochu na tom.
          • Erien
            Nejsem grafik, pro mě to je proste grafika no. Textury okolí jsou slabší s tím souhlasím, ale detaily postav mi příjdou naopak dobré. Mám Guardiana humana a vypadá jako Aragorn *1* . Když se kolem motá víc hráčů, tak je tam efektů až moc souhlasím. Můj názor ale je stále takový, že jsem zatím lépe vypadající MMO asi nehrál.
  • eventy su fajn ale iba pokial je tam kopec hracov ako teraz. ked nastane odliv hracov a ja tam ostanem na nejaky event sam... fuu no nechcel by som...
    • Mám podezření, že jsou lehce škálované podle počtu lidí - třeba nepřilejzá taková horda nepřátel. A pokud se jedná o group eventy, tak nedostatek hráčů kolikrát suplují přátelská npc, která ovšem moc dlouho nevydrží... a chcípnou...*15*

Osobně bych mnohokrát uvítal menší účast. Jakmile začně 30+ lidí spamovat skilly, tak je to dost nepřehledný
      • jj všechny eventy, bossové apod se scalujou podle počtu hráčů ;)
      • no konecne ze to niekto aj ,,povedal nahlas,,!!! kolko krat macham do vzduchu ani neviem ci tam vobec je nepraitel. A hraci len prechadzaju cez seba tlacia sa na chudaka kentaura ktoremu sa uz ani nechce spawnovat bo sa nanho navali dalsia horda dalsich hracov. inak s tymi eventami mozes mat aj pravdu. v takom pripade to potesi...
        • Vážně je to hrůza. Proto v takových chvílích tasím luk/pušku a postávám opodál... Sice to není tak fajn pocit, jako stát uprostřed a všechno kolem sebe kosit greatswordem jako trávu *15*
  • nevýhoda? som rád že nemusím platiť každý mesiac za hranie :D nevydím v tom žiadnú nevýhodu aj kvôli tomu že tam bude dosť playerov aj po polroku...
    • nie tu som chcel písať .. :D
  • Cahir
    Může mi nějaká dobrá duše sdělit dojmy z příběhu? Jakou to má úroveň, jestli existují v rámci příběhové kampaně volby, jestli jsou tam zajímavá npc atd. Je mi jasný, že takový důraz na příběh jako má třeba SWTOR zde není. Jen jestli to není stejně příběhově generické a povrchní jako ostatní mmo. Hledám nějakou hru na 1-2 hoďky denně, pže po prázdninách nebudu mít skoro čas a tohle vypadá na slibného kandidáta.

Musím uznat, že tohle vypadá ku*va dobře: http://www.youtube.com/watch?v=94yasIj0kLA

BTW, Jeremy Soule jako obvykle odvedl perfektní práci.
    • Nevím, co na tom videu vypadá dobře, takovej další Aion a SW TOR, RIFT a kdoví co.
      • Ostatně hrát MMO kvůli lvlování je divné, přeci hraji kvůli end-game obsahu, ne?
        • to si myslí lidi odkojení wow a dalšími jinými starými mmo, tady se bavíš od začátku do konce, ne jen na konci
    • Příběh postavy si určuješ už při její tvorbě, kdy si volíš její minulost. Tyto volby mají vliv na příběhovou linku, která pak probíhá jinak. V průběhu lze také provádět nějaká rozhodnutí. Můj dojem ze "story" je převážně pozitivní, část rozhovorů je nadabována a celkově nepůsobí moc hloupě. Alespoň z mého vikinga mám pocit, že je to vážně viking (až na pár trapných hlášek) *15* . Samotné úkoly v rámci příběhu umí být dost obtížné. Navíc je za ně člověk slušně odměněn (i za ostatní úkoly a eventy), takže situace, že nemám prašule ani věci skoro nehrozí.

A k tomu času, nepřijde mi, že by byla příliš časově náročná. Tedy ne nutně. Není potřeba zdlouhavě běhat za postavami (třeba nasbírané materiály si můžeš do skladiště poslat odkudkoli, ani jej získat není časově náročné), po světě se lze snadno teleportovat. Celkově mi přijde, že se můžu soustředit a hlavně dělat to, co chci. A ne ztrácet čas blbostmi. Osobně hraju pohodovým tempem, po chvílích, kdy mám náladu a čas.
      • Cahir
        Díky hoši! Už tedy vím, co budu pařit na podzim!
    • :) ..hru hraji již od 25. a musím říct, že příběhová linka je skvělá a je tu vcelku hodně rozhodnutí, která tvůj příběh povede tím a tím směrem ...hraju za Chary a už při vytváření postav si vybereš (za Chary) k jaké legii se přidáš a dle toho se bude odvíjet tvůj příběh, dále třeba jakou warband si složíš, komu pomůžeš v dané chvíli apod. ;) ..prostě příběh je skvělý ;)
    • Já hraji za lidi a příběh se mi zatím dost líbí. Jen teda mám mezery, pře GW1 jsem nehrál.. a ono to tam nějak navazuje. Rozhodnutí jsou a tím pádem odklony. Příběhových kombinací je 9 snad na každou rasu.
    • hraji příběh za charra a sám jsem překvapen jak racionální a inteligentní jsou, několikrát se tam vybírá zásadní rozhodnutí, které mění prostředí postavy atd.
  • Fííííío. to je ale dementní reklama přes celou obrazovku!

K tématu, ještě že jsem koupil hru tři dny nazpět, sice od nich za 55 eur dražší než na xzone, ale asi o dva týdny dříve.
    Co se týče ingame obchodu ve hře, to je pravda že tam je, ale měna (gemy) jde koupit i za herní peníze a není drahá. V tomhle případě jsem rád, že se tvůrci inspirují třeba Eve online, kterou živí plexy - 30 dní herního času ve formě obchodovatelného předmětu. Když nechcete, neplatíte v reálu nic a jen kupujete za herní měnu. Když chcete platit, platíte. Nikdo vác nenutí a spokojení jsou jak tvůrci, tak hráči.
  • Vegen
    Asi nikdy nepochopím jak může někdo srovnávat MMO s měsíčním placením a hru s jednorázovou cenou. GW2 i WOW mám rád a od každého očekávám něco jiného.Navíc nechápu tu mánii na sejmutí WOW :D Nutí vás to někdo hrát nebo číst o tom články? Nenutí :) WOW tu je už pěknou řádku let a zákonitě muselo jednou začít upadat. Každý si vzpomene někdy na starý hry, ale většina u toho skončí a nový hráči o to ani nezavadí. Blizzard to ví a odpovídá tomu snižování cen oproti TBC například.
    • WoW nemuselo nikdy začít upadat.
      Důvod, proč začalo upadat, je ten, že chtěli nalákat casualy, přistupovali na připomínky lidí, kteří jsou rádi, že si zapnou počítač a s postavičkou ve WoW umí s bídou běhat (takoví ti idioti co když nemaj tu nejlepší výbavu z raidu tak je to nefér a měli by ji mít též, protože si platí a ať Blizzard sníží obtížnost, protože to vůči nim prostě není fér! *16* *16* *16* *9* *9* *13* )
      A co jim to přineslo? Ho*no. Ti, co byli s obtížností spokojení odešli a akorát je nahradil stejný počet těchhle rádoby hráčů a tihleti rádoby hráči jsou dost často entitled as fu*k takže to vedlo i ke zhoršení celé komunity. Nehledě na to KDO tihleti hráči povětšinou jsou.
      Ale může si za to Blizz i sám - jeho politika, že člověk musí mít nejlepší itemy, naučila i tyhlety "hráče" že i oni je musí mít a jinak není hra zábava.
      Kdyby se snažil Blizz udržet hru na obtížnosti BC, když už ne Vanilly (protože takovej NAxx byl možná už příliš), mohl mít dneska stejný počet hráčů. A možná í víc.
      • jasne desitky milionu hracu by bavilo neustale farmeni tech jen proto, aby dostali ten fialovej oblecek za 1milion hracich hodin *11*... Blizzard vi moc dobre co dela ta hra je proste hooodne stara ktera takhle stara hra se tak moc hraje? zadna! porad je to uspech, ale to ze se bude wow hrat vecne a neustale pribivat novy hraci a stary neodchazet si moh mislet jen ten nejvetsi naivka sebelepsi jidlo se jednoho dne preji ikdyz si na nej pridas pokazdy jinou omacku
        • JohnyTheZik
          dota, cs, starcraft: bw :D..
          • Vegen
            Nikdo netvrdí, že tyto hry nežijou, ale ani jedna nemá tolik hráčů co WOW :)
      • Shania
        WOW neni zdaleka jen o raidech, před WOTKL raidovalo tak 5% lidi, tak jak mi chces vysvetlit, ze by jsi udrzeli stejnou zakladnu? Krom toho HC raidy jsou obtiznejsi nez driv, jen jsou hc gildy lepsi a je snazsi vybavit lidi. Uz jen skutecnost, ze temto lidme tvra vic jak tyden pokorit hc obtiznost znamena, ze je to extremne tezke pro normalni hrace.

V BC to meli super jen nejlepsi gildy na serveru, ktere parazitovali na ostatnich gildach. Slozeni raidu zalozene na synergiich a max jednim funkcnim specem na clasu, vybijeni sileneho mnozstvi trashe a prolezani starych raidu, aby se vybavili novy lidi mi taky nepride jako skvela zabava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit