Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 napodobuje start WoW a přestává se dočasně prodávat
31.8.2012 | Adam Homola
172 příspěvků
-
hey taky vam ta hudba z Divinitys Reach pripada jako Star wars Naboo od Johna Williamse?
-
smazat
-
Trendem poslední doby je přehypovat určitý produkt (učinit z něj až téměř nadpozemskou věc) a urážet jeho konkurenty. Lidi nakupují, hype opojení upadává a nakonec tu máme jen tuctový produkt, který konkurenci nijak neohrožuje... Mimochodem, ta flash reklama na Avengers je otřesná (po technícké stránce)!
-
-
A co jako? Je podle tebe pochvalná reakce hráčů hype? Já neviděl, že by v ulicích a v metru vysela reklama na GW2, jako tomu mimochodem bylo např. u BF3. Já neviděl masivní reklamní kampaně, jaké měl třeba Skyrim. To tvoje "hype" tu šířili především sami hráči. *7*
-
-
Já sem celkem čekal, že všichni co to chtěli hrát si koupili prepurchase a po launchi už nikdo hru nekoupí. Ale je dobře, že to omezují ... servery dostávají večer celkem zabrat.
-
Je tu někdo kdo by mi napsal jestli se to vyplatí koupit, v čem je to dobré a v čem ne ? nějaké mmo hledám už dlouho a uvažuju o tomhle... dík
-
-
Přečti si recenze, preview atd. a podívej se na videa (na youtube jsou i v češtině) a pak se rozhodni. Nemá smysl tu pořád dokola opakovat ty známá a milionkrát zopakovaná fakta.
Je to prostě trochu jiné MMO... -
neplacení poplatků je právě ta nevýhoda, však brzy poznáš, proč.
-
ja ti reknu v cem je to dobry, nema to mesicni poplatky to je ten hlavni tahat tehle hry a taky duvod ze to vseci kupujou
-
-
... Takže hratelnost, příběh, dynamické eventy a pod. je zbytečné, ale hlavně že se měsíčně neplatí ...ty jsi k****n ..běž dělat recenze na bonusweb nebo gamepark ..tam jsou recenze stylu odpovídajíc tvému komentáři.
-
Ty bejt recenzent, tak tě ženou bičem, doporučení jak flustanec proti větru *6*
-
-
-
kedy bude dalsi sampon karull? Cem citat!!!
-
Tak uvidime jak se koncept online strilecek jako cod nebo battlefield (ze hrajete a nefarmite gear) uplatni v mmo. Ja to vidim spis jako minus a nedostatek motivace. Treba i to wowko lide hraji (a plati) proto že "musi" /chteji nafarmit ty ruzne bodiky za ktere si pak nakoupi gear.
-
-
O čem to tady kruci mluvíte? Jaké CoD? V GW2 je úplně normální gear, levelování, normální, vzácné, epické a legendární předměty, crafting atd atd... Je to úplně normální MMO, jenom s hromadou chytrých a originálních nápadů, povětšinou mimochodem převzatých z jiných her, ale tak nějak nově splácaných dohromady...
-
Je to tak.
Jen těžko bych GW2 doporučil jako hlavní MMO pro nějakého MMO hráče. Spíše pro nkoho, kdo chce zažít "MMO grandeur" bez toho, co stará MMO po hráčích vyžadovali. No, to je to, co ArenaNet prodává... pocit skutečného hardcore MMO bez toho, aby to skutečné hardcore MMO bylo. -
Přesně takhle to vidím taky, takové CoD/BF, když máš chuť tak si zahraješ, nic neřešíš. Pro někoho je to výhoda a někomu to prostě nestačí. Je to jiné mmo než ostatní. Pro mě je to jen takový doplněk který občas zapnu. Každopádně si tenhle přístup najde hodně hráčů kteří by třeba jiné mmo nehráli.
-
-
Po několika denním hraní jsem narazil na dost podstatný problém. Dost často jsou serwery vypnutý a nejde se do hry dostat. Error 37 ala Diablo
-
-
Jde se do hry dostat, ale musíš mít štěstí... Já třeba v klidu hrál a bratr u vedlejšího PC nebyl schopen se do hry dostat... jak jsou servery přetížené tak je to občas o nervy...
-
-
Tato hra mě zaujala už při svém oznámení a Gw1 jsem předtím ani nehrál a jediné mmo co jsem pravidelně hrál bylo Wow vanila, ale tato hra mě vážně nadchla( měl jsem docela štěstí pac jsem neměl pre-order a vychytal jsem jeden z posledních kusů na czc) a dělá mi velké potíže se od toho odtrhnout pvp jsem tedy zatím ani nezkousel pac jsem úplně ponořil do příběhu mé postavy který si vlastně vytvoříte na začátku za mně osobně jsem nadšen, ale je tu jedno ale...jsem teprve 15 lvl tak nevím jak to bude dál ale obtížnost je zatím na docela nízké úrovni
-
-
javorovejj má pravdu, až potkáž třeba ooze 2-3 naráz na tebe půjdou ..myslím, že názor na obtížnost změníš ;) ..a nebo u sylvari Witch v zoně pro lvl 10 je taky pěknej oříšek ;) ..a co se třeba takového počáteční dungu (ascalon catacombs) týče, tam myslím, že budeš klikat víc na respawn to waypoint než na skilly :D (obrazně řečeno) ;)
-
Dočkej času, kdy potkáš se skupinou Champion Oozu či Fire Elementa, kteří jsou okolo 15-50 levelu. Už jsme se u toho navztekali a někteří prý raději progressovali ve WoW liche než tohle:D A nebo jen prostě tužší mobíky. Někdy si říkám, že jsou ti mobové až moc silní.
-
-
Jejda, to je zase hype kolem jedné hry.. Ona je vyprodaná? No tak to musí být mazec. Rychle běžím hledat někam do zapadlého obchůdku, kde by ji ještě mohli mít.