Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 napodobuje start WoW a přestává se dočasně prodávat
31.8.2012 | Adam Homola
172 příspěvků
-
vypadá to že jsem mel štesti když jsem to ješte včera večer koupil digitalne na strance vyvojaru. Kolem hry je masivni hype (hlavne ze strany socek ktere nemaji na mesicni poplatky) tak ten zájem je pochopitelny. Ja hre pochopitelne drzim palce akorat si lidi neuvedomuji, že absence farmeni gearu znamena taky ze hra bude postradat dlouhodobou motivaci k hrani.
Vypada to že hra muže mit uspech pro nooby co by chteli všechno hned a bez námahy. Uvidíme za par mesicu zatim je predčasne hodnotit :) -
-
arenanet oznámil nedávno, že kdo bude chcít farmit gear, může, jsou tam i obtížně sehnatelné věci a zabere to spoustu času
-
Nie každému maminka platí subscription ;-)
-
Já chodím do práce a třeba se mi nechce platit měsíční poplatek, když mám na hraní jen velmi omezený čas. Takže podle sebe soudím tebe že ano.
-
Sám si socka a noob... panebože to je zasa za luxusne inteligentný príspevok...
-
-
Píšete: "... (v ČR je však hra momentálně pořád vyprodaná), tam se zatím nic pozastavovat nebude. Takže pokud nakráčíte do obchodu, nebo otevřete svoji oblíbenou digitální distribuci, měli byste si tam Guild Wars 2 v pohodě koupit."
To se kromě té digitální distribuce trošku vylučuje ne? Rád bych si zašel do svého oblíbeného obchodu, ale pokud je stále pořád vyprodaná, tak jak si ji mám koupit? *1*
Poradíte mi kde kromě samotných vydavatelů bych si ji mohl koupit digitálně abych pak mohl bez problémů kupovat gemy z EU?
Zde na games jak mi to odkazuje přímo do výrobců - nic nefunguje a v nabídce ji nemáte :( *13* -
-
Ja osobne jsem nakupoval z g2play.com. Taky jsem koukal ze to maj i na MMOBoost.cz
-
-
Ja si myslim, ze je to prave ten hype boom po launchi. Jenom by me zajimalo kdy to upadne, vzhledem k tomu, ze par poslednich MMO melo odliv hracu po prvnim mesici (zdarma) hrani.
-
-
Tak lidi co sou tam jenom kvůli PVE budou pryč do měsíce bych řekl a lidi co sou tam kvůlu sPVP a WvW tam asi vydrží dýl.
-
No, oni lidi si užijou prvních pár tejdnů srandu a pak část z nich odejde, ten zbytek se bude zabývat PvP, altama, world exploringem, nejtěžšíma dungeonama, zůstane pro nové eventy a bude se snažit nafarmit legendary zbraně (což je na pěkně dlouho).
Pak vydá Anet datadisk a lidi, kteří si užili srandu a odešli, si ho koupí, protože poprvé to byla sranda, tak proč ne teď? Nemusí zato nic platit, po koupi, a nikdo je nenutí to proběhnout za měsíc, jen aby nemuseli platit další. Lidi co zůstali si to koupí též, protože nové eventy, dungy, pvp etc.
A tvůrci vydělaj peněz jak *12* -
asi tak za mesic-dva
-
-
ja se na hru teším ale koukam se na ni strizlive. eventy? lol to vlastne znamena ze nemusíte mit skill jen se stačí poflakovat nekde kolem a mate ukol splneny protože to nekdo udela za vas lol, idealni pro nooby.
škoda že v pvp budou mít včichni stejny gear, ve wowku me bavily souboje proti omnoho hur vybavenym souperum. -
-
Jo jo ... a teď už pěkně spátky do postýlky aby ti maminka nenabacala.
-
-
"zpátky", aby ti nenebacala češtinářka:):-D
-
-
...:D ..fanboyovi GW2 hned řekneš 1 chybku, ale Codymu jakožto trollovi a zřejmě WoW magorovi (sám jsem hrál WoW 6 let. Bohužel až nedávno mi došlo, jak moc velká ztráta času to od WoTLKu byla.) neřekneš ani prd, ačkoliv píše jak mamlas ze 3. třídy. :)
-
-
No, jeden vypadá na málo, a druhý že má víc, tak proč je měřit stejným metrem? *7*
-
-
-
-
-lol
-skill (ještě k tomu ve world pve)
-lol
-nooby
-souboje proti omnoho hur vybavenym souperum
Nejsi ty taky nějakej ten 13 letej l33tskillahleeeguuun420errydayxXxDarkSephirotxXx ?
Ale jinak má pravdu chlapec, hra je příliš lehká, což mě taky nakonec odradilo od koupě. -
-
zřejmě jsi ještě nezkoušel dát explorable dungeon, běhali jsme ho s ts partou 3 hodiny a obtížnost byla na extra vysoké úrovni
-
Tak mě učitě lehká nepříde. PVE je hodně o tom co hraješ protože když si vemu thiefa tak je to celkem těžké udržet se na živu, ale když mám wariora tam je to o mnoho lehčí. Pravdu nemá a nestačí se poflakovat kolem, protože pokud se jenom poflakuje člověk kolem tak nic nedostane.
-
-
pravda ...pokud má někdo pocit, že stačí být v event radiusu a jenom čumět, tak jsem zvědavej, kdy tu odměnu konečně dostane :DD ..toho eventu se musí zůčastnit, a dle toho, jak moc pomůže při plnění, tak taky bude odměněn ...kdyby si idioti jako cody nejdřív něco o hře zjistili, tak by v životě nemohli plácnout takovej nesmysl ..a to že tam není worldPvP mě vůbec netrápí...akorát by tam přiběhli lidé jako cody(sry ale většího tupce tu asi nenajdu) kterej by měl radost, že může killovat menší lvly ;) ..ale i tak by měl s touto myšlenkou po prdeli...pač je tam downlvl systém, při kterém má člověk lvl vždy na úrovni dané lokace.
-
V betě mi to tak připadalo. Ale já 1) hrál za rangera (very easy co jsem tak slyšel) a 2) hrál jen v BWE3 a ten byl přespříliš jednoduchý a 3) všechny hry hraju na nejtěžší obtížnost, takže jsem zvyklý na jinou obtížnost, takže mi pak normálně nastavené GW2 může přijít lehké.
A co se eventů týče, stačí odnést 2,3 věci/zabít 5 monster apod. a okamžitě je člověk zapsaný jako účastník a přispěvatel (hodnoty závisí na eventu samozřejmě). -
-
Jenže máš tu i stupně odměn. Buď se flákáš a dělá prd, takže máš bronze, tedy skoro nic. Trochu se snažíš a silver. A nebo tu běháš jak mamlas od začátku, mlátíš vše a děláš vše proto abys dostal gold odměnu.
V tom je ten rozdíl.
A co se týče obtížnosti, tak do nějakého cca 20 levelu to jde i téměř bez smrti. Pak už to jde hůře a potkat kolikrát event bosse je wipefest a "progress" na cca i 20 minut. -
jo tak to je možné ....já sem každopádně čekal,že hra bude lehčí vzhledem k tomu, že je to casual tytul ... a ty eventy chápu, že to někomu nevyhovuje ale pro mě je to super protože já sem zvyklý v MMO jenom tak běhat po světě takže pořád potkávám nějaké eventy u qestů mě vadila ta cesta tam a zpátky. Taky čím míň toho člověk udělá tím míň dostane odměny. Největší problém u eventů je to jak se přizpůsobí počtu hráčů ... teď když jsou plné začátečnické oblasti se semtam stane, že už je lidí moc a event už se tomu přizpůsobit nedovede.
-
-
-
-
ve wowku me bavily souboje proti omnoho hur vybavenym souperum - je zaujímavé aký ludia si berú do huby slovo noob....
-
-
zajímalo by me jestli bude ve hre mozny gank, treba lvl 80 vs lvl 5 asi ne že?
-
-
boze, ty jsi kus hnupa ...
-
-
som rád že taký "človek" nehrá gw2 :D
-
-
-
-
-
Nevim co furt lidi okolo gw2 tak šílej, já ho dostal zadarmo v den headstartu a je to celkem příjemná hra.
-
Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Je dobře, že po X letech nadvlády WoW se objevilo MMO, co mu může zatím trochu konkurovat. Ale podíval bych se na to za rok, kolik hráčů u toho nakonec zůstalo. Jelikož hodnotit MMO po jednom měsící je to samé jako hodnotit jídlo po prvním soustu.
-
-
Konkurence je vzdy fine , moc veci z gw2 bych rad videl ve wow a naopak.
Co bych chtel asi nejvic je level scaling z gw2 ve wow a extra batuzek na kolekce:) -
Nevim proč za tohle dostavaš minusy, je tu asi příliš GW2 fanbojů.
Každe MMO co tu bylo - velké AoC, WAR, SWTOR a spoustu dalších menších měly ze začátku naprosto stejný hype. Všechny se rádoby nazývaly WoWkillery. Kvalita MMO se pozná až tak za dva měsíce, až všichni vylevlují, prolezou content a zjistí, jaká je znovuhratelnost.
Je tu spoustu zábavných her, ale většinu z nich už znova nikdy nespustíme. Jenže v MMO je nutné, aby lidi bavilo dělat pořád to samé dokola.
Lidi zjistili že první sousto není hnusné, otázka jestli budou chtít přidat, až sežerou celý talíř. -
myslim ze ti, kdo hrali GW 1 zustanou, plus nejaky procento novych hracu...zbytek upadne..ale mozna ze to bude jinak...preju GW2 uspech i kdyz jsem wowkar :)
-
-
PVP hráči z GW jedničky podle mě budou zrovna první co odejdou :). Všichni PVP hráči z GW 1 co znám nadávají na přechod do PVP podobající se víc SWTOR, WOW, RIFT atp. než GW
-
-
Takže hra, zakládající na PVP na něj pojde? Zajímavá informace O.O
-
-
Nic takového netvrdím. Pouze bych neviděl PVP hráče z GW 1 jako jistotu pro GW 2 :)
-
-
-
-
Hnusný jídlo poznáš hned po prvním soustu:)
-
-
To je naprosto nesmyslný příklad v této věci. Úspěch MMO nelze poznat ani po pár měsících. Víš vůbec, o čem je MMO??????? Prostě nesmysl.
-
Mnohdy právě, že nepoznáš. Mnohdy první sousto bude lahodné, ale když se do jídla pustíš, tak zjistíž, že je hnusnější než to, co je hnusné už na začátku.
-
-
Tak to by mne zajímalo kam chodíš na jídlo... Takový problém jsem fakt nikdy nezaznamenal...
-
-
Asi 2-3 krát som si v číne kúpil tie kúsky bobika v cestíčku v sladkokyslej omáčke a po prvom súste som si hovoril MŇAM..
Bohužiaľ po niekoľkých ďaľších sústach to akosi prestalo chutiť..
TRUE STORY, BRO. -
Takže jsi vždycky měl jídlo, kde ti všechny části chutnali skvěle nebo jídlo, kde ti všechny části chutnali hnusně? Kam na to jídlo chodíš.....
-
-
Pravda, rád jím exotická jídla atd., kdy člověk neví, co při další "hromádce" čekat:)
-
Tak rozhodně se stravuji méně exotičtěji než ty... A asi mám trošku méně vytříbené hodnocení jídel, neboť doopravdy jsem nikdy nejedl jídlo, které by na začátku lahodilo mému jazýčku a na konci jsem s znechucením prohlásil, že to jídlo bylo fakt hnusný - to už musí být extra kumšt *1* *1* *1*
-
-
-
-
Máš jídlo, kterýho se přejíš za týden a pak jídlo co můžeš jíst stále dokola a vždy ho budeš milovat :D
-
-
-
Jako Guild Wars II asi nikdy nedostane na takovej finanční úspěch jako je WoW, ale to je asi fakt, o ktereém zde nemusíme vůbec mluvit. Nemyslím si, že by hráčů Guild Wars 2 mělo v budoucnu ubývat, protože to, že je hra zdarma je obrovské plus. Uvažoval jsem taky nad koupí, ale když za měsíc vyjde Panda, tak nemá moc smysl kupovat GW2. Nicméně přeji guild wars úspěch a myslím, že k němu má velmi dobře nakročeno.
Podobnou strategii měl nastavit i SWTOR a třeba by dopadl jinak. *4* . Čistě jenom můj názor. *15* -
-
WoW je úspěšné už jen díky lenosti hráčů zkoušet něco jiného. Hráči si na něco zvykli a odmítají cokoli jiného. Mnohokrát jsem slyšel názory typu: Když já tu mám tolik a tolik postav na nejvyšším levelu a trvalo mi to x let a teď bych měl najednou prostě odejít? Podle mě WoW už dávno není nejlepším (pokud vůbec kdy byl) MMORPG.
-
-
O to vůbec nejde, jde s píš o známosti. Ikdyž, v dnešní době se určitě většina přidala na FB a tak jde podle mě proto počet Subs. dolů *1*
-
-
Ne.
ToR byl zabugovanej sh!t.
Ten by dopadl špatně i kdyby to rozdávali zadarmo v Kauflandu.
-
-
Proc se vsude po netu i zde se*ou pos*any reklamy a jeste k tomu pres celej web se vzpmatujte lidi z tiscali
-
-
Protože ty pos*raný reklamy umožňujou, aby to tady bylo zadarmo, ty chytráku. *7*
-
Tak nebuď lamka a reklamu si prostě vypni - např. v FF přes Adblock. *3*
Vypnout si reklamu umí dnes už i děti. Myslel jsem, že to už umí úplně všichni a ono ne. Pro mě šokující. *7* -
mno vyvalila sa mi tu nejaka velka raklama ale zas nic strasne...
-