Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podpořte boj o český překlad textů ............

https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/suggestions/Czech-translation-of-texts/first#post3245241
  • Pro me je GW2 luxusní zalezitost. Jako hru koupis za 800,- a hrajes...dynamicky svet to umocnuje...neustaly vyvoj, nove eventy, nové lokace, novy system ale ty furt nic neplatis navic....je uplne jedno jestli to zabalis na ctvrt roku a pak to zas zapnes...ne jako podelany wowko kde s tebe tahaj prachy ale ses jen omezenej. *5* A ted s chuti do me... *2*
    • Jo.... GW2 je to skvělá hra! Nechcete někdo můj account? Prodávám levně
    • GW22 je opravdu pekna hra, tak jak rikas... eventu(living story) je tolik, ze lidi uz zacinaji narikat"nestiham odehrat vsechny achivy/odmeny" :D jeste si nezvykli, ze nemussi stihnout vsechno :)
      wow neni spatna hra, i kdyz nesouhlasim s nekterymi vecmni co blizzard udelal a dal dela.
      ale GW2 vnimam zako uplne jinak zamerenou hru a proto vykriky ze TO MOJE je lepsi, nebo horsi jsou uplne zbytecne :)
      kdo chce si v GW2 najde zabavu a kdo je presyceny hranim MMO si nemusi najit zabavu nikde(aspon ne na dlouho) takze neni proc takove lidi resit :)
  • Trailer úžasný, hra bohužel nikoliv :(
    • Ty tě to přestalo bavit po 3 hodinách? *2*
      • Me po 2 tydnech *9*
        • Mě po 50ti hodinách.

Doexpil jsem 80lvl, což byla mimochodem zábava (až na šílenou obtížnost za elementalistu, warrior je proti tomu procházka) a pak přišlo ticho. Nic co dělat.
          Pak jsem našel kde se spawnují world dragoni a párkrát jsem tam byl. Ale nic z toho. Drak ani nic nedělá, s dost lidma je to spíš nudná záležitost.

Dungeony jsou přehnaně těžké, elementalist nemá šanci. Musíš ho jet na earth a i tak furt chcípáš. Navíc teďka, pokud chceš jít s dobrou grupou, chtějí za to ještě goldy, aby tě vůbec vzali do party. JOKE. Jo, navíc konečně po ROCE přidali LFG.

Jasně, dal jsem za ní 55€ a nabídla mi víc zábavy (50hodin expení a pár draků) než některé AAA tituly. Ale jako MMO to nestojí za nic. Zlatý wow.

(ano bohužel plnění ACHIEVEMENTŮ nepovažuji za zábavu a lituju ty, kteří ano)
  • mdkGT
    Ze bych to po roce zase nainstaloval a spustil? :D
    • Budeš veľmi prekvapený ako to terza vyzerá a čo sa stalo s tvojim gearom
      • nejvíc překvapený by asi byl kurzem goldů za gemy :)
        • kolik? mam tam 500G kdyz jsem to prestal hrat.
          • v prumeru za 5 - 6 goldu dostanes 100 gemu
            • a porad dost kurz roste, treba dnes je kurz 8g14st za 100 gemu :)
              na druhou stranu, ale snad nikdy nebylo lehci i pro svatecniho hrace si vydelat 1gold
              v podstate kurz delaji hraci prodejem gemu takze vetsi nakupy cenu zdvihaji a vetsi prodeje zase snizuji.
              A tak to ma byt *5*
      • Taktiez som rok nehral. Mozes to rozvinut?
        • zmenilo se toho vic, lepsi bude kdyz se podivas treba na guildwars2.cz
          konkretne Magic find je ted jednotny pro cely account a "expis" si ho pomoci esenci ktere mas z rozebranych veci. maximum je 300 a muzes si byt jisty ze udelat 300 je otazkou mastne investice, sileneho gringu anebo proste dlouhodobeho hrani :) kazdy si muze vybrat co mu vyhovuje nejvic.
          hlavne uz ti magic find nebude zabirat misto na uzitecnejsi staty ve vybave :)
          za ten rok jsi prisel o spoustu vic ci mene povedenych living story, ktere se uz opakovat nebudou :)
        • Čo ti poviem. Mal som magic find gear - komplet exotic - nasocketovaný. Po pol roku som sa prihlásil a čo nevidím môj gear sa celkom zmenil. Mohol som si vybrať aký chcem miesto pôvodného typ (precision, strenght, bla...). Dokonca aj gemy zmenili vlastnosti a už som nemal magic find 100% ale 2% aj to len vďaka tým bonusovým truhlám. No a v tej chvíli som to vypol takže nič bližšieho ti bohužiaľ nepoviem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit