Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 se chystá na bitvu o Lion's Arch
25.2.2014 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Môj nazor je, ze neexistuje viac casual friendly hra ako wow :). GW nie je zla hra, ale jej najvacsie tromfy ako tie eventy co tam stale skacu na kazdom rohu a pri tom sa opakuju co si vsimne kazdy hrac pri leveleni, alebo tie nudne questy aka srdiecka. Potom na maximalnom lvle ma nasralo pvpcko, kedze v hre nie su mounti tak kazdy kto ma malo hpcka zdrhne prec a WWW je totalny chaos. Plus tie korejske animacie utokov sposobuju to, ze hra je pri velkych bojoch strasny vizualny chaos, meele postavy ani nevidia ci do nieco sekaju, jedine co vidim su cisla, teda dmg. Na druhej strane sa mi pacia jumping eventy a podobne srandy po celom svete. T.j. mne to pride ako idealna mmo pre samotarov tzv Lonerov :) dokonca aj dungy sa daju solovat.
-
Aspon za to necaluje clovek kazdy mesic. GW2 je opravdu vic pro casualy. Ale tim se ta hra i castecne prezentovala. Mozna je to nakonec i vic casual, nez chteli. Ja jsem dukaz. Wowko pul roku, oproti tomu obsahove chudsi GW2 s prestavkama jiz vice nez rok. Ale nevytahli ze me navic ani cent:-)
-
Neboj, nie si sam, vacsinu ludi co poznam ta hra jednorazovo nadchla (vratane mna) a potom som to zas pol rok ani nezapol. Je to jednoducho plytke a pod povrchom nieco smrdi :D
-
GW2 mě velice zklamalo. Pujčil jsem si to od bratra kdysi dávno a naleveloval si elementalistu do levelu 31 či něco takového. Poté mě to přestalo bavit a po roce jsem to zapl zase, naleveloval do 38 a znovu přestal hrát. Včera jsem to po více než půl roce znovu zkusil a musím říct, že mě stále mrzí, jak hra dopadla, protože potenciál byl enormní.
Škoda, že TESO se nevydalo cestou buy to play, Zenimaxu se částečně podařilo vytvořit přesně to, co Anet nedokázal.